Visualisering för att expandera ditt energisystem & grunda med Atlantis - kanaliserat budskap

Känner du dig trött, utmattad? Som i en dagdröm? Kastas du snabbt mellan olika känslor? Då kan det vara en tröst och ge lugn att veta att det sker massiva skift på en energinivå, ända sedan den 13 juni, och detta kommer att fortsätta fram till 8 augusti, och initiera uppgraderingar och integreringar i dina energiska strukturer som påverkar ditt energisystem, DNA och alla andra energiska strukturer som energimässiga programmeringar och mallar. Hela ditt varande (your BEing) jobbar inensivt på en (för många) djupt omedveten nivå. Vad du kanske är mycket mer medveten om är att du upplever trötthet, negativa tänkande, frustration, sorg, ångest, gamla konflikter som blossar upp inom dig, relationer i turbulens, att du inte känner som dig själv, känner dig avskuren från din fysiska verklighet eller väldigt känslig. Andra symptom kan vara att du sover mycket, men är trött ändå, huvudvärk, illamående, stickningar i armar, ben eller andra delar av kroppen. Det här är uppstigningssymtom (ascenison), Du rensar ut rädsla, gamla emotionella och mentala mallar - vissa av er rensar för förfäder och kollektiva mallar (stort jobb!) - det sker uppgradering av olika delar av din energimässiga varelse som chakrer, meridianer, nadis och så vidare. Det här är massiva saker, så se till att du tar väl hand om dig.
Det här är två övningar för att få dig att må bättre och att ta dig igenom denna del av uppstigningen smidigare:

Be Vywamus att expandera ditt energisystem
Detta kommer att öppna ditt energisystem för att göra plats för allt ljus, energi och information som flödar in i hela din kropp och energisystem under denna period och hjälper dig också att släppa ut några av de gamla energierna som du bär. Tecken på att energisystemet är överbelastat eller blockerat för att ta emot större mängd energi som flödar in är bl.a. huvudvärk samt en obehagskänsla. Denna visualisering hjälper oftast direkt. Prova att göra den regelbundet under några dagar.

Sitt eller ligg ner med din ryggrad rakt. Säg högt eller inom dig:
" Vywamus, öppna min Sushumna, nadis, meridianer, antahkarana, galactic cord, grounding cord och mitt nervsystem. Jag ber dig att uppgradera och stärka alla dessa delar av mig och rensa eventuella blockeringar, så att jag kan ta emot det som är för mitt högsta bästa." Bara slappna av och ta emot detta. Om du har problem med att slappna av och ta emot, gör du energirening och försök igen.


Grunda dig med Atlantis
Just nu kan det vara av stor betydelse för vissa att grunda sig ordentligt. Om du känner dig nere, tung, orkeslös och känslig så kan du behöva detta. Med alla energier som strömmar in (högvibrationell energi) - delvis det intensiva solljuset vi har upplevt i Sverige de senaste 3 månaderna - kan du behöva grunda ordentligt dig för att hålla dig balanserad och inte bli alltför överväldigad.

Jag har nyligen blivit visad av Spirit att det finns Atlantean starseeds inkarnerade som behöver, inte bara grundas med Moder Jord i denna tidslinje och dimension, utan också grundas med Moder Jord vid Atlantis tid. Det jag såg var en dimension under Moder Jords kristall-hjärta, som var en portal till den dimension där Atlantis existerar. Moder Jorden grundande energi i denna dimension blev jag visad som ett vitt ljus, blåaktig vid kanterna istället för ett gyllene ljus - vilket är hur jag ser Jordens Grundande energier i denna dimension. Jag visades detta och för att kunna förmedla detta till klienter och kommunicera detta också på grund av det ökade behovet hos atlantiska starseeds att grunda. Jag fick också veta att jordens energier vid Atlantis tid är mycket kraftfullare och renare och denna energi, och dess atlantiska energisignatur, är väldigt bra för atlantiska starseeds nu för att underlätta och integrera denna fas av ascensionprocessen. Det underlättar att connecta med sina atlantiska rötter och sitt atlantiska Jag, och därmed sitt autentiska jag och sin styrka som själ.

Visualisering
Sitt eller ligg ner med din ryggrad rakt. Visualisera en gyllene ljusstråle som kommer från Source/Universum/Gud, som går in i ditt kronchakra (toppen av huvudet) och genom din kropp genom din ryggrad och ut genom din baschakra (svanskotan). Visualisera att ljusstrålen går ner till Moder Jord, in i hennes Kristall-hjärta i mitten av jorden. Nu visualiserar strålen att gå genom Moder Jords kärna och in i en annan dimension, till Moder Jord vid Atlantis tid. Ljusstrålen går in i hennes kristallhjärtat, kärnan i Moder Jord i denna dimension. Förankra strålen där. Du kan också visualisera rötter som förankras fast där. För nu upp Moder Jorden energi från denna dimension, upp genom denna stråle av ljus och genom rötterna, upp i din kropp. Fyll varje cell, varje chakra, varje organ, din aura och hela ditt energisystem. Om du är mottaglig för denna energi kommer du att känna det som en lugn, expanderande, glad känsla. Om du inte känner det betyder det inte nödvändigtvis att du inte är ett atlantisk starseed, eller inte är i behov - det kan helt enkelt vara så att du har en blockering eller inte mottaglig för den av någon anledning. Om du inte känner det - försök med att fråga ärkeängeln Michael och Lords of Karma att lösa blockeringar för att ta emot eller gör energirening, och försök igen.

Namasté, Susanna

Delning av denna text får göras endast i sin helhet och med en källhänvisning i form av en länk till denna sida enligt Upphovsrättslagen.