Klienter berättar

"Jag har haft 3 sessioner (och en akashik record reading) med väldigt starka resultat och på senaste utrensningssymtomsom nu blivit bättre. Har jobbat med dina meditationer dagligen i snart 3 månader nu. Djupt tacksam. Det har skett en otrolig utveckling. Jag är redo för nästa fas! Min twinflame helas när jag helas och det påverkar oss positivt här i 3D."  Lisa
 
 
 
"Har lyssnat på dagens Healing with your I AM presence session..försvann bort direkt vid de 2 första chakrana, men sen var jag medveten, och jag vill bara återkoppla, WOW! Exakt det som jag behövde/behöver hjälp med, alltså, EXAKT! Så TACK!"
 
 

"Wow!! Säger jag bara, såå kraftfullt, renande och utrensande, rogivande och stärkande, knappt så att ord kan beskriva. Tusen tack!  All Ljus o kärlek" 

Isabella, 39 år,, Healing with your I AM presence~sessioner
 
 
" För det första vill jag säga tack! Jag känner en så stor tacksamhet över att få vara en del av denna kurs. Du har svar på många frågor jag under lång tid undrat över och känt mig ensam om att ha. Allt du förmedlat i denna kursen har gett mig svar på så mycket saker jag känt och känt mig ensam om att känna. Tack för din varma och läkande energi. Du inspirerar till att lära känna sig själv och sprider lugn och kärlek."
Rebecka, 23 år, Kungälv, kursdeltagare

 
"Tack Susanna. Du kom som en hjälpande ängel till mig. Jag känner jättestor tacksamhet o skillnad i min energi, den känns inte alls lika tung o negativ. Den vibrerar på en annan nivå o känns som en varm kram. Du gjorde ett fantastiskt jobb på den korta tiden. Jag går i annan behandling, men detta når en helt annan nivå. TACK."

Sara, 42 år, Stockholm, healingklient

                          Healing with your I AM presence 


 

“Susanna! Jag vill tacka varmast för healingen på workshopen den 28/6! Wooooooooooow!  Jag kände att det hände massvis under timmen och även efteråt, på alla plan. Är så tacksam över det arbete du utför, du har gett mig verktyg som är så sjukt fruktbara och helt i linje med mig! Du är så skarp och självklar i ditt arbete det finns inga tvivel. 100 procent effekt. Tack för att du står i din kraft och jag är så tacksam att du har ändrat mitt liv!

Elin, 25 år, Karlshamn, 
Healing with your I AM presence-sessioner, workshop- och kursdeltagare


 

" Tack Susanna! Känner mycket starkt att den behandling du gett är så bra för mig. Du har öppnat upp till en helt ny värld för mig. Spektrat av känslor jag har upplevt efter att ha börjat med healingen är oerhört brett, och ändå är upplevelsen bara oerhört positiv för mig. Det ”vassa” i bröstet har mjuknat och nu bubblar det igen och har fått nya stärkande insikter. Plötsligt har jag sett saker i mig själv som jag gått ett helt liv med utan att se. Är så tacksam."

Christina, 53 år, Stockholm, healingklient
Healing with your I AM presence-sessioner, workshop- och kursdeltagare 


 

"Jag har träffat min twin flame och gjorde energi cleansingen på din Youtube i 3 dar flera gånger, och känner en enorm skillnad, känner mig helt manifesterad i min själ, har inga tankar som oro och rädslor eller ångest. Jag är helt centrerad av min egna energi och inte orolig trots att jag och min twin inte har kontakt just nu. "

Marie, Stockholm 

"Stor tacksamhet till dig Susanna för den fina ljussjäl du är och för att du hjälper Gaia och mig med din kraftfulla healing. Jag har träffat många healers genom åren, men healingen jag får av dig hjälper mig väldigt djupt.Jag är på mitt 13 år som twinflame, och jag förstår så mycket mer nu vilken resa jag är med på." 

Tobias, Stockholm, Twin flame healing kurs och Healing with your I AM presence~sessioner