Mentorskap


 

Om healingen i mentorsessioner

  • Din I AM presence jobbar tillsammans med Christed ETs, Gudar, Gudinnor och Uppstigna mästare inom Christ consciousness och healingen förmedlas från 7D-12D.
  • Healingen från dimension 7D-12D syftar till att stärka dig och främja optimal balans på alla plan. På din resa mot Soul embodiment och Self Mastery. Enligt lagen om attraktion så faller ditt inre och yttre liv på plats i resonans med det. Detta är ett långsiktigt arbete som innebär regelbundna sessioner över längre tid.
  • Rekommenderat är att ta dina sessioner med 4 veckor till 3 månader emellan.

Under sessionerna får du kanaliserad healing som skapas i samarbete med din I AM presence, dina guider, dina Högre Jag av ljuset samt dina Akashic records faciliterad av the Holy Spirit och det nätverk av ljusvarelser av 100% ljus som arbetar med Goddess of Light healing.


Dina guider och dina högre Jag samt din Akashic record guide har full insyn i dig som själ och ger dig unik healing för att stödja dig i din andliga utveckling och uppstigning (ascension) i Christ consciousness på din väg mot Self Mastery och Soul embodiment.


 

Viktigt att veta när du inleder din transformativa process

  • Du kan kommer troligtvis att få övergående utrensningssymptom då healingen är djupt renande, transformerande samt aktiverar ljusstrukturer och koder i dina ljuskroppar.