Änglahealing: Healing med de 9 Ordrarna av Änglar

I denna vackra Golden Angelic Healing Chambers of Light transmission ansluter du till och lära känna de 9 Ordrarna av änglar: Seraphim, Cherubim, Thrones, Dominions, Virtues, Powers, Principalities, Ärkeänglar och Änglar.
När du i Soul consciousness ansluter till var och en av dessa änglar i deras dimension, upplever du healing genom deras unika ljusfrekvens. Placerad i varje gyllene helande ljuskammare får du healing genom de änglakoder för ljus som var och en av dessa änglar har att erbjuda mänskligheten just Nu för att hjälpa mänskligheten och Gaia att stiga i frekvens och läka på alla nivåer av varelse.
Healingen i denna ljustransmission stärker dina mediala sinnen (clair senses) så att du kan höra änglarnas vägledning och budskap till dig tydligare i din vardag. Du aktiverar också förmågor som styrka, mod och urskiljning, och får skydd mot påverkan från negativa energier. Du får DNA-aktiveringar som bland annat aktiverar de ängljuskoder som du bär i ditt DNA. Dessa DNA-koder innehåller "ängla-förmågor", som är unika för varje person men som bl.a. potentiellt aktiverar dina healing-förmågor, ditt unika ljusspråk och din förmåga att förmedla änglabudskap. Du tar emot hela spektrumet av frekvenser genom att lyssna på den här sessionen i meditation med hörlurar, och du kan ta emot frekvenserna i den här sessionen så ofta du känner dig guidad till.

I denna session möter du de 9 Ordrarna av änglar:

  • Änglar av 9: e ordningen, Skyddsänglar, av Gyllene ljus, vibrerande i 7-dimensionen aktiverar din gåva av klarsynthet
  • Den 8: e ordningen, Ärkeänglar av Blått och Vitt ljus, vibrerar i 8-dimensionen, aktiverar din Clairaudience.
  • Principalities, av 7: e ordningen av änglar, av Rosa ljus, vibrationer i den 9: e dimensionen, aktiverar din gåva av Claircognicanze.
  • Powers, änglarna av 6: e ordningen, Vitt ljus, vibrerar i 9-dimensionen, aktiverar din gåva av Clair empathy.
  • Virtues, den 5: e ordningen av änglar, av Smaragdgrön, vibrerande i nionde dimensionen, aktiverar din gåva av Clairtangency.
  • Dominions, den 4: e ordningen av änglar, av Purpur och Guld Light, vibrerar i 10-dimensionen. aktiverar din gåva av Clairsentience.
  • Thrones, den 3:e ordningen av änglar, av Violett ljus, vibrerar i den 12: e dimensionen, aktiverar din gåva att läka dig själv och andra.
  • Cherumib, änglarna av 2: a ordningen, av Regnbågs-ljus, som vibrerar i den 13: e dimensionen, aktiverar din gåva att kanalisera.
  • Serafer, den första ordningen av änglar, av Guld och Vitt ljus, som vibrerar inom frekvensspektrumet för Gud/Universum, aktiverar din gåva av ljusspråk.

Du tar emot hela spektrumet av frekvenser genom att lyssna på denna session i meditation med hörlurar, helst liggandes med rak ryggrad utan hög kudde. Du kan ta emot frekvenserna i den här sessionen så ofta du känner dig guidad till.

Varmt välkommen på denna vacka, helande och transformerande Änglaresa i ljus och kärlek

Pris: 555 kr
Längd: 107 min
Musik: Frits Evelain, www.musicfromsource.net

Format: Mp3-fil samt PDF
Leverans: Filen laddas ned vid Check-out eller inom 30 dagar via länk skickad till din mail vid köpet.