Högkänslig och Empath

Advanced Souls: Discovering and Learning About Your Abilities

GRUNDKURS
Välkommen till en healingkurs på 6 tillfällen á 90 minuter - Advanced Souls: Discovering and learning about Your abilities. En kurs för dig som är högkänslig, empath och medial och vill få healing specifikt anpassad för dig  och som vill veta mer om den hjälp som finns i den andliga världen.

Kursen fås (endast) på ljudfil och du behöver därför inte anpassa dig efter datum och tider. Fristående ljudfiler möjliggör också att du kan lyssna i din egen takt, pausa, scrolla tillbaka och lyssna på klasserna flera gånger.

 

Healingen sker genom transmissions, som är överföring av ljus, information, energi och healing genom soniska vibrationer (tal) som kommer igenom min Seraphim Over-Soul från de högre dimensionerna. Healingen renar ditt energisystem, återställer energibalansen och  bygger upp ditt energiskydd så att du kan må bättre fysiskt, känslomässigt och mentalt.

Sagt av andra om kursen: 
"För det första vill jag säga tack! Jag känner en så stor tacksamhet över att få vara en del av denna kurs. Du har svar på många frågor jag under lång tid undrat över och känt mig ensam om att ha. Allt du förmedlat i denna kursen har gett mig svar på så mycket saker jag känt och känt mig ensam om att känna. Tack för din varma och läkande energi. Du inspirerar till att lära känna sig själv och sprider lugn och kärlek."

Rebecka, 23 år, Kungälv, kursdeltagare


Lyssna på introduktionen till Klass 1

Om du är högkänslig, har utmattningssymtom eller är lättstressad så är du troligtvis en avancerad själ (en själ som levt många liv) eller star seed (har ursprung från en stjärna eller annan planet än jorden) och påverkas då ofta negativt av energier från omgivningen här på Gaia. Det beror på att dina klara sinnen (extrasensoriska sinnen) har börjat aktiveras vilka ger dig extra informationskanaler genom vilka du tar in mer intryck. Att få kunskap, verktyg och healing som hjälper dig att lära känna dig själv, dina förmågor, hur de påverkar ditt sätt att ta in information och energier samt lära dig att rensa dig från andras energier kan göra underverk för ditt välmående, inre styrka och kraft.

Detta är en grundkurs för dig som är relativt ny för den multidimensionella spirituella världen och innehåller både föreläsningar, övningar och verktyg och varje klass avslutas med kanaliserad healing. Den ger dig både handfasta tips och verktyg för ökat välmående varje dag samt en djupare transformation och personlig utveckling. Kursens syfte är empowerment - att du ska hitta mer tillit till din egna förmåga, din intuition och att lära dig att rena dig och skydda dig själv från energier som tar kraft samt fylla på med positiv energi.

De tekniker som används är bl.a. reflektionsövningar, affirmationer, andningsövningar och EFT (Emotional Freedom Technique). Varje klass består av ca 60 minuters föreläsning och workshop samt ca 30 minuters meditativ kanaliserad transformativ healing i slutet av varje klass, och du kan lyssna på healingen så många gånger du vill för att få fördjupad effekt vid varje lyssning. Föreläsningarna sker på svenska och healingen på engelska, och varje healingdel innehåller energirening utöver djupare kanaliserad healing kopplat till temat för varje klass.

Klass 1 - Så vet du att du är en avancerad själ. 

Klass 2 - Dina sinnesförnimmelser är din guide: lär dig lyssna

Klass 3 - Verktyg för att hantera vardagen & frågestund

Klass 4 - SOS: healingverktyg för att hantera intensiva energier

Klass 5 - Öka positiv energi

Klass 6 - Dina guider & frågestund

Det här er en personlig, peppande serie där jag delar med mig av mina erfarenheter som högkänslig, empath och medial. jag delar med mig av mina bästa tips och tekniker till dig som vill lära dig mer om hur du kan hantera dina energier! 
 
Ämnen som tas upp är bl.a.:
•  Vad en avancerad själ är.
•  Den multidimensionella spirituella världen och energisystemet - världsbild och begrepp.
•  Hur utbrändhet, att vara högkänslig och empath och stress kan vara kopplat till medialitet.
•  Vad klara sinnen och medialitet är samt hur du kan veta vilka förmågor du har.
•  Hur klara sinnen är kopplat till din allt större kontakt med din själ.
•  Hur du hanterar dina klara sinnen och mediala förmågor.
•  Vad som händer fysiskt och emotionellt när du påbörjat processen med att få allt större kontakt med din själ och ditt ursprung som själ.
•  Vad energimässiga blockeringar är och var de kommer ifrån.
•  Healing, verktyg och kunskap som ökar din förmåga till att hantera och rena din energi.

Hur får jag tillgång till kursen?
Du får alla klasser i mp3-format samlat i en fil och laddar ned hela kurspaketet vid check-out eller via länken som du får på mail (aktiv 30 dagar).

Kursen fås (endast) i filformat och du behöver därför inte anpassa dig efter datum och tider. Klassens fristående ljudfiler möjliggör också att du kan lyssna i din egen takt, pausa, scrolla tillbaka och lyssna på klasserna flera gånger. Det gör också att du kan avgöra själv när du är redo för nästa klass och den healing som sker då.


Varmt välkommen till en personlighetsutvecklande och läkande kurs, jag ser fram emot att möta dig i det eteriska!

Med ljus, Susanna