Klasser som ger dig stöd på din resa av ascension, Twin Flame union, Soul-embodiment och Self Mastery i Kraft, Visdom, Kärlek och expansion i Soul Consciousness

Välkommen till Master Classes på distans för dig som deltar i pendelkursen Advanced Souls Becoming Your Own Healer eller har köpt pendeldiagrampaketet. Du kan när som helst påbörja Pendelkursen och gå vidare med att delta i dessa Master Classes!
Dessa stödjande och utvecklande Master Classes bygger vidare på det som du lär dig i pendelkursen Advanced Souls: Becoming Your Own Healer. I dessa klasser guidas du vidare i ditt arbete med pendeln och dina mediala sinnen för att hela dina relationer, ditt energifält, ditt sinne, din kropp, överstiga 3D Matrix och stiga in mer fullt ut i Soul Consciousness. I varje klass får du vägledd healing samt personlig guidning och stöd. Klasserna ger dig ett forum för att ställa dina frågor, hela personliga problem och utveckla din spirituella praktik!

 

Info om Master Classes HT-21

Inga Master Classes hålls HT-21, mer info om VT-22 kommer att mailas ut till dig som tar Pendelkursen!
Din investering: 222 kr  
  
Klasserna sänds på distans i Zoom (ljud) och samtliga anmälda får en inspelning av klassen. 


Inför varje klass har du möjlighet att maila dina frågor och vad du vill ha hjälp med. Under klassen leds du genom de verktyg som jag ger dig för att transformera det du vill ha hjälp med och vi arbetar med pendeln, visualiseringar och affirmationer. Klassen är utformad utifrån deltagarnas enskilda frågor, men anpassad för att utveckla och stödja hela gruppen.

Pendelkursen består av fyra klasser á 90 min. fördelat på 60 min. föreläsning och workshop samt 30 min. kanaliserad transformativ healing med fokus på att rena och utveckla dig som kanal.
Format: Ljudfiler och PDF
Material: 19 diagram, Steg-för-Steg-guide, Mp3 "Energirening innan arbete med pendeln" samt tre bonusföreläsningar med temat Frågor & Svar.
Din investering: 111 € (ca 299 kr/klass) 


Välkommen på ditt nästa steg av Self Mastery i Kraft, Visdom och Kärlek!