Healing webinar: Healing the personal and global emotional impact of Corona - releasing the Old and anchoring the New

Pris:
333 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2034496
Antal:
Beställningar gjorda 10/7-10/8 2020 skickas den 10/8

Corona är ingen plötslig, oväntad händelse - det här har varit planerat och orkestrerat länge som en del i Gaia’s uppstigning. Det som Corona främst har till uppgift att göra är att rensa ut det Gamla. Men vad innebär det? Vad innebär det här skiftet för dig och dina nära och kära? Och hela mänskligheten? Under det här webinaret så får du på svenska ta del av en vetskap och förståelse från högre dimensioner.

Du får se Corona ur ett högre perspektiv och den högre meningen med utbrottet. Du är en tidlös ljusvarelse som sitter med i Råd av Ljus och du har många Christed ET Self, förmodligen Atlantean och Lemurian Selfs och du agerar ledarmot i Råd av ljus. Och genom den vetskapen så får du en djupare förklaring av budskap som jag har fått, så att du kan få en större förståelse för vad detta event har för betydelse för din personliga och spirituella utveckling, och hur det påverkar dina barn och dina andra nära och kära - Nu och i Framtiden.  

RENING, REPARATION & UPPDATERING AV DITT ENERGISYSTEM
Healingen är 45 minuter lång och sker i slutet av sessionen. Den sker till änglamusik på en hög hertz, komponerad av Michael Hammer för att stödja implementeringen av ljuskoderna förmedlade under sessionen. Healingen startar med att du får en rening, reparation och uppgradering av ditt energisystem, specifikt rening av kollektiva energier och känslor som kommer upp till ytan för att rensas ut just nu och som påverkar dig samt en uppgradering som finns tillgänglig just Nu, för dig som är redo. Denna healingen sker i samarbete med din I AM presence, Ärkeängeln Michael, the Board of Karma, Moder Maria och gudinnan Lady Kuan Yin. 

BORTTAGNING AV GAMLA ENERGISTRUKTURER & IMPLEMENERING AV NYA
Du får en borttagning av 3D Matrix orienterade morfiska fält (morphic fields), morfogenetiska fält (morphogenetic fields), implantat, parasiter, Program och automation som inte är av ljuset. Du får vidare en implementering av de nya Koder och Program av Ljus som har kommit online vid den här tidpunkten för att ta negativa strukturers plats och stödja din förankring i 5D och bortom. Du kommer att få en förankring i the Earth Gateway (Gaia’s portal) samt en förankring i the Crystalline Grid of Earth (Jordens kristallnät) och genom denna kontakt ta emot Lemurian Crystalline Light codes genom the Lemurian Seed Crystals. Detta inom the Sacred space of Metatron’s cube (den heliga strukturen av Metatrons kub).

Denna borttagning och implementering sker främst i samarbete med din I AM presence, The Council of Twelve, the Pleiadians, the Arcturians, the Sirians och the Great White Brotherhood Medical team & the Sisterhood of the Rose Medical team. 

Healingen sker med intentionen att stödja ditt förlösande av det Gamla och ditt inträde i det Nya - stödja din personliga, spirituella expansion och förankring i  5D och the New Golden Age (den Nya Gyllene Tiden).

Som alltid sker healingen i samarbete med din I AM presence, ditt Högsta ljus.

Webinaret sändes live, men du tar emot healingen lika bra när du lyssnar på inspelningen.

Welcome to the New Golden Age!