Rena ditt energisystem

Violet flame Violet flame

De fyra viktiga hörnstenarna i spirituell utveckling är att Rena, Fylla på med energi, Skydda samt Grunda. I den här artikeln kommer jag att förklara begreppet Rening av ditt energisystem (energy clearing) ur mitt perspektiv som inkluderar en övning för att Rena.

Om du är känslig för energier så behöver du göra energy clearing/energirening regelbundet. Det syftar till att rensa ditt energisystem från energier som du plockar upp från andra människor, miljöer, platser och till viss del även elektronik etc. Du kan även plocka upp energier frå s.k. andar - själar som lämnat kroppen men som fortfarande existerar i den här dimensionen.  Det kan du göra även om du inte ser eller känner närvaron av dessa energier/själar. Vissa kommer även i kontakt med själar från andra lägre dimensioner och plockar upp känslor/energier därifrån. Vi har ständigt olika typer av energier i form av vibrationer på olika frekvenser runt om oss, och om du är känslig (har extrasensorisk perception aktiverad i högre grad t.ex.) så påverkas du och uppfattar du den påverkan som de har på din kropp och vårt energifält i högre utsträckning. 

Som du förstår så blir en person som påverkas av energier och plockar upp dem i sitt eget energisystem lätt överbelastad - då hela energisiystemet bär på ett virrvarr av energier som drar ned din energinivå och ditt sinnestillstånd. Detta bidrar ofta till en känsla av stress.  Obalanser i ditt energisystem kan av andra orsaker också bidra till otaliga andra symptom - allt ifrån trötthet, håglöshet, huvudvärk och muskelvärk till nedstämdhet och negativa tankar. Vill du veta mer om extrasensorisk persception och att ha clair senses? Läs då artiklar om Våra osynliga sinnen.

“Hur vet jag om jag är känslig för energier?”
Det bästa sättet är att testa energirening och skydd under en period och känna om du känner en skillnad i ditt allmänna välmående. Om du är en person som känner energier och plockar upp dem i ditt eget energisystem så kommer du med rätt övningar att känna en stor skillnad, ibland dramatisk skillnad. Det kan för vissa finnas varierande blockeringar eller andra aspekter som gör att rening och skydd inte är tillräckligt, du upplever att det inte fungerar - då kan Transformativ healing vara ett alternativ för dig eftersom det finns djupare och mer komplexa orsaker till varför din energifrekvens är låg (dvs. att du känner dig låg).

Övning
Detta är en affirmation som tillsammans med visualisering fungerar renande på hela energisystemet och din kropp. Gör den varje dag under en period (riktlinje: 1-2- veckor) och känn om du upplever en skillnad i allmänt välbefinnande. För gärna dagbok över ditt sinnestillstånd - det brukar vara tillfredsställande att kunna gå tillbaka i sina anteckningar och se hur man upplevt skillnaden i vardagen. Lämpligast är att göra övningen innan du ska sova.

Upprepa (högt eller inom dig):
“Jag ger mig själv tillåtelse att slappna av.
Jag ger mig själv tillåtelse att bli Renad.
Rena mig från all energi som jag har i mitt energifält som inte är min och som inte är för mitt högsta bästa.
För det upp till ljuset för healing och transformation.”

Visualisera samtidigt att ett violett ljus (violet flame) fyller din kropp - t.ex. nerifrån och upp, uppifrån och ner eller inifrån och ut i takt med att du upprepar denna affirmation. Du kan även låta den fylla din aura. Upprepa affirmationen så länge du vill tills du känner att din energi har skiftat till en mer positiv och du känner dig lugn, glad och avslappnad.

Namaste, Susanna

Delning av denna text får göras endast i sin helhet och med en källhänvisning i form av en länk till denna sida enligt Upphovsrättslagen.
 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer