Vad händer efter en healingsession?

Vad kan du förvänta dig efter en healingsession? Ofta så mår du toppen och är fylld av energi, men ofta så sker också någon form av utrensning. Utrensning är ofta en kombination av effekten av den specifika healingen under sessionen, men också att du som en bieffekt höjer din generella frekvens. Du går uppåt i din ascension-process.

Vid transformativ healing så transformeras de lågfrekventa energier som finns i olika delar av ditt energisystem - som t.ex. dina chakrer, din aura, dina meridianer och akupunkturpunkter. Dessa kan anta olika sätt att transformeras och därmed lämna ditt energisystem och din kropp.
Antingen lämnar dessa lågfrekventa energier din kropp innan de transformeras - de förs upp till ljuset för att transformeras.  Eller så transformeras dem till mer högfrekventa energier direkt inom ditt energifält, din kropp och energisystem. De kan också lämna din kropp genom att värka ut som känslor - såsom t.ex. ångest, rädsla, ilska eller sorg. Då är det bästa att tillåta dessa att komma upp till ytan och värka ut. Du kan underlätta processen t.ex. genom att skriva om eller prata med någon om vad du känner eller känna in vad känslorna har att säga dig under meditation. Du kan behöva ta det extra lugnt och låta detta ta sin tid. Känslorna under utrensning kan kännas djupt och starkt, men med verktyg som mindfulness och meditation kan du låta känslorna passera genom dig utan att döma dem (dig själv) eller låta dem ge upphov till tankar som påverkar dig för mycket.  Utrensningssymptom kan också ta formen av negativa tankar, då dessa är kopplade till känslorna. Eftersom ditt energisystem är nära länkat till din fysiska kropp och dina organ, så kan utrensningssymptom efter healing ta många olika former av fysiska symptom. Utrensning efter healing kan yttra sig som influensa, feber, värk i leder, huvudvärk, illamående och att magen eller urinblåsan sätter igång. Detta är övergående och helt normalt.

Du går uppåt i din ascension-process
När man under en transformativ healing session ber om healing så är den specifik, man healar specifika issues med specifika resultat. Som en effekt av att man healat dessa issues så höjer man även sin generella frekvens, den energin som du utstrålar som person oberoende av känslo- eller sinnestillstånd. Detta eftersom du kommer i mer kontakt med ditt högre jag och din själ (som är aspekter av varandra).  Du stiger uppåt  i din ascension-process (uppstigningsprocess). I den processen så kommer det också vara vissa energier som du bär på som man inte bett om healing för under sessionen som kommer att lämna dig, eftersom de är i för stor dissonans med din nya frekvens. Detta kan också leda till utrensningssymptom och adderar på så sätt till eftereffekterna av healingen.

När bör jag  be om hjälp med min utrensningsprocess?
Den finns situationer då du kan behöva hjälp efter healing, och något som man bör vara uppmärksam på. Det första är om man fastnar i sorgen, ångesten, värken eller tankarna. Allas utrensningsprocess är unik så man kan inte säga hur lång tid det “bör” ta, men ofta kan man få en intuitiv känsla av om man har fastnat eller om detta är en hälsosam utrensning (som är övergående). Det kan också vara så att den specifika healingen som satt igång utrensningen lyft locket på en djupare mer komplex issue som kommer upp till ytan. Detta sker i perfekt timing för dig och även om det kan vara jobbigt i stunden så är det något som är för ditt högsta bästa, för detta är ju något som ditt högre jag vill att du ska se för att kunna frigöra (transformera) detta för gott.

Vanliga frågor efter healing
Nedan är några frågor som jag sammanställt utifrån vanliga frågor som jag fått efter healingsessioner.

Jag har utrensningssyptom efter healingen, är det bra att jag får mer healing?
Ja, det bästa man kan göra är att fortsätta med healingen i form av clearing, grundning och att fylla på med positiv energi. Däremot kan det vara bra att ta en paus med ytterligare djupare healing så att den tidigare healingen får arbeta. Om man upplever att man fastnar i utrensningssymptom är det bästa alltid att få healing utifrån din unika historia och upplevelser, men generell energirening, grundning och skydd hjälper alltid. Om du känner att det är något djupare så tveka inte att boka en privatsession med mig. Då kan jag förmedla healing för att hjälpa dig att lösa blockeringar och energier från exempelvis dina tidigare livs händelser, trauman och relationer som ofta kommer upp vid djupare healing.

Jag kände inte så mycket av healingen, fungerade det inte på mig?
Alla är olika mottagliga för healing av många olika personliga orsaker, ibland är man inte mottaglig på grund av blockeringar, ibland är timingen inte rätt för dig att ta emot healing just nu, eller så har healingen haft effekt fast du upplever den inte märkbart. Generellt är det så att ju mer healing du får, desto mer kommer du att känna av effekten.

Vad menas med en healingprocess?
När du börjar med transformativ healing, healing som transformerar din energi, så påbörjar du även en personlighetsutvecklande process. Det är därför som känslor och emotionella sår ofta kommer upp till ytan för att läkas parallellt med att du blir mer och mer uppfylld och uppkopplad till positiv energi. Det kan liknas vid att du rensar ut gammal och negativ energi för att bereda plats för och fylla på med ny positiv energi. Att veta om att detta kan hända är bra, så att man har en beredskap för att en jobbig period kan efterföljas av en upplyft period och vice versa, då denna process ofta går i cykler.

 

Hoppas att detta kan vara till hjälp och stöd för dig. 


Namaste<3

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer