Vad händer efter en healingsession?

Vad kan du förvänta dig efter en healingsession? Ofta så mår du toppen och är fylld av energi, men ofta så sker också någon form av utrensning. Utrensning är ofta en kombination av effekten av den specifika healingen under sessionen, men också att du som en effekt höjer din generella frekvens. Du går uppåt i din ascension-process. Det är viktigt att denna process får tid att ta plats, och du behöver lyssna på kroppen och din guidning under perioden efter och mellan sessioner. Detta därför att mycket av healingen sker mellan sessioner. Det är också därför som det är viktigt att inte ta sessioner för ofta, du ska ha allra minsta 12 dagar emellan dina sessioner.

Vad händer vid healingen?
Vid den transformativ healing som jag kanaliserar unikt för dig vid varje session så transformeras de lågfrekventa energier som finns i olika delar av ditt energisystem - som t.ex. dina chakrer, din aura, dina meridianer och akupunkturpunkter. Dessa kan anta olika sätt att transformeras och därmed lämna ditt energisystem och din kropp:

  • Antingen lämnar dessa lågfrekventa energier din kropp innan de transformeras - de förs upp till ljuset för att transformeras.
  • Eller så transformeras dem till mer högfrekventa energier direkt inom ditt energifält, din kropp och energisystem.
  • De kan också lämna din kropp genom att värka ut som känslor - såsom t.ex. ångest, rädsla, ilska eller sorg. Då är det bästa att tillåta dessa känslor att komma upp till ytan och värka ut. Du kan underlätta den känslomässiga utrensningen genom att t.ex. skriva ner vad du känner eller känna in vad känslorna har att säga dig under meditation. Du kan behöva ta det extra lugnt och låta detta ta sin tid. Känslorna under utrensning kan kännas djupt och starkt, men med verktyg som mindfulness och meditation kan du låta känslorna passera genom dig utan att döma dem (dig själv) eller låta dem ge upphov till tankar som påverkar dig negativt. 
  • Utrensningssymptom kan dock också ta formen av negativa tankar, då tankar är starkt kopplade till känslorna hos oss människor. Negativa tankespiraler ska du undvika. Jag skulle inte rekommendera att skriva ned tankar som du känner är malande och destruktiva, utan att istället unvika att gå in i dem. Då är mindfulness, d.v.s. en medvetenhet om dina tankar och en förmåga att välja dina tankar, ett utmärkt verktyg. Likaså meditation, att tömma huvudet på tankar och fokusera på kroppen och känslan bakom tankarna. Ofta kan Daily energy clearing hjälpa för att skingra negativa tankar och stoppa negativa tankespiraler.
  • Ditt energisystem är också nära länkat till din fysiska kropp och dina organ, så utrensningssymptom kan efter healing ta många olika former av fysiska symptom. Utrensning efter healing kan yttra sig som influensa, feber, värk i leder, huvudvärk, illamående och att magen eller urinblåsan sätter igång. Detta är övergående och helt normalt.


Du går uppåt i din ascension-process
När man under en transformativ healing session ber om healing så är den specifik, man healar specifika issues - ofta med specifika resultat, men vanligast är en generell höjning av din frekvens över tid. Som en effekt av att specifika issues healats så höjer man sin generella frekvens, den energin som du utstrålar som person - oberoende av känslo- eller sinnestillstånd. Detta eftersom du kommer i mer kontakt med ditt Högre jag och din själ (som är aspekter av varandra) och du stiger uppåt i din ascension-process (uppstigningsprocess). I den processen så kommer också energier som är i för stor dissonans med din nya frekvens att lämna dig. 

Hur lång tid tar min utrensningsprocess?
Allas utrensningsprocess är unik så man kan inte säga hur lång tid det “bör” ta,. Man kan i ovanliga fall få en upplevelse av att man "fastnar" i utrensning, att känslotillståndet inte skiftar. Ofta kan man få en intuitiv känsla av om man har fastnat eller om detta är en hälsosam utrensning (som är övergående). Om man får en känsla av att man fastnar i ett negativt känslotillstånd så kan det vara så att den specifika healingen som satt igång utrensningen lyft locket på en djupare mer komplex issue som kommer upp till ytan. Detta sker i perfekt timing för dig och även om det kan vara jobbigt i stunden så är det något som är för ditt högsta bästa, för detta är ju något som ditt högre jag vill att du ska se för att kunna frigöra (transformera) detta för gott. Men du kan behöva en session för att förlösa den djupare issue som kommit upp till ytan. Vänta då minst 12 dagar med en ny session så att du hinner processa det du ska. 

Vanliga frågor efter healing
Nedan är några frågor som jag sammanställt utifrån vanliga frågor som jag fått efter healingsessioner.

Jag har utrensningssyptom efter healingen, är det bra att jag får mer healing?
Ja, det bästa man kan göra är att fortsätta med healingen i form av clearing, grundning och att fylla på med positiv energi. Däremot kan det vara bra att ta en paus med ytterligare djupare healing så att den tidigare healingen får arbeta. Om man upplever att man fastnar i utrensningssymptom är det bästa alltid att få healing utifrån din unika historia och upplevelser, men generell energirening, grundning och skydd hjälper alltid. Om du känner att det är något djupare så tveka inte att boka en privatsession med mig. Då kan jag förmedla healing för att hjälpa dig att lösa blockeringar och energier från exempelvis dina tidigare livs händelser, trauman och relationer som ofta kommer upp vid djupare healing.

Jag kände inte så mycket av healingen, fungerade det inte på mig?
Alla är olika mottagliga för healing av många olika personliga orsaker, ibland är man inte mottaglig på grund av blockeringar, ibland är timingen inte rätt för dig att ta emot healing just nu, eller så har healingen haft effekt fast du upplever den inte märkbart. Generellt är det så att ju mer healing du får, desto mer kommer du att känna av effekten.

Vad menas med en healingprocess?
När du börjar med transformativ healing, healing som transformerar din energi, så påbörjar du även en personlighetsutvecklande process. Det är därför som känslor och emotionella sår ofta kommer upp till ytan för att läkas parallellt med att du blir mer och mer uppfylld och uppkopplad till positiv energi. Det kan liknas vid att du rensar ut gammal och negativ energi för att bereda plats för och fylla på med ny positiv energi. Att veta om att detta kan hända är bra, så att man har en beredskap för att en jobbig period kan efterföljas av en upplyft period och vice versa, då denna process ofta går i cykler.

Hoppas att detta kan vara till hjälp och stöd för dig. 


Namaste<3

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer