Hur skapar vi lycka som kommer inifrån?

Vad är det vi alla vill innerst inne? Vi vill känna oss glädjefyllda och harmoniska, eller hur? Vi vill känna oss glada och varma inuti. När du känner kärlek i ditt hjärta, är nöjd och glad från Insidan - får du större förmåga att hantera allt som faller samman inom dig eller utanför dig själv.

Men hur kommer vi dit? Hur uppnår vi lycka som kommer inifrån oss själva? Som inte kommer från något eller någon utanför oss själva - som inte är mat, serier, gillamarkeringar på instagram eller bekräftelse från vår partner? En glädje inifrån som ger dig inre styrka och som gör dig motståndskraftig både när du möter sorg, ångest, depression eller dålig självkänsla inifrån och även utmaningar från omvärlden som rör upp starka negativa känslor? Här är en lättanvänd strategi som skapar mentalt fokus och innehåller några enkla steg som du kan införa i din vardag ett steg i taget! Det enda du behöver är tron på att du så småningom kommer att uppnå en tilltagande inre glädje och styrka.

Steg 1. RIKTNING - VÄLJ FOKUS VARJE DAG
Målet är att känna sig glad och harmonisk, så mycket av din vakna tid som möjligt. Hitta känslan och använd den som en kompass. Det är den känslan som du kommer att återvända till om och om igen. Det är ett samarbete mellan hjärna och hjärta - hjärtat känner känslan, hjärnan påminner om att du ska återvända när du börjar driva bort från den. Återgå till känslan av lycka och lugn om och om igen genom dina dagliga spirituella rutiner. Det är som att gå till gymmet - ju längre Du utövar ofta dina dagliga andliga rutiner - desto starkare kommer din koppling med positiv energi att bli! Och när kontakten blir starkare, desto mer kan du också få från källan av positiv energi  som finns tillgänglig i Universum (Source/Universe) genom din själ. Det är detsamma som du kan lyfta tyngre vikter i gymmet efter att ha tränat ett tag. Det här är en naturlig lag - ju mer du fokuserar på något, mentalt eller emotionellt, desto mer växer det, expanderar och attraherar.

HUR? Genom enkla visualiseringar dagligen, kommer du att uppnå detta fokus tidigare än du tror! Det handlar mycket om att införa en ny rutin, så fokus i början är inte att göra mycket - bara göra någonting litet varje dag! Och vad du kan göra är först och främst energirening (energy clearing) - så att du rengör ditt energisystem och har möjlighet ta emot den energin i Universum som finns tillgänglig för dig. Energisystemet består av energikanaler och energicentra genom vilka du både ger och tar emot negativ och positiv energi i ditt dagliga liv. Genom att se till att dina kanaler är rena från lågfrekvent energi (negativ) som blockerar så att du kan få ett större inflöde av positiv energi. Daglig energirening är den uteslutande mest avgörande rutinen som har förändrat både mitt liv och livet för många av mina klienter dramatiskt, eftersom det ansluter dig till din Själ och den positiva energin i Universum. Efter clearing, för att förstärka kontakten och ta emot mer, kan Du göra visualiseringar för att fylla på positiv energi. Du kan också utöva yoga, mindfulness och/eller meditation, vilket också är utmärkta sätt att ansluta till Soul, Spirit and Source. Men som sag, små steg för att över tid skapa ett positivt fokus!

VARFÖR? Denna glädje, kärlek och lycka härstammar inte från egot - som uppmuntras av lycka som kommer från något utanför dig själv, utan från Insidan - från din själ. När du upplever denna kärlek får du definitivt ett "aha-moment"! Och det här är känsla som du alltid bör sträva efter. Det här är känslan som kommer att läka dig. Det här är känslan som kommer att manifestera sig i din verklighet så att du kan uppleva glädje på alla plan i livet som är möjligt för dig Nu. I det ögonblick du upplever intensiv, villkorslös kärlek från din själ på en djup nivå, kommer du att Veta detta. Och ju mer du övar, desto starkare blir känslan av kärlek i ditt hjärta. Och ju mer motståndskraftig du blir, ju mer kommer du att kunna stå mer fast i din positiva energi och i ditt ljus hela tiden. Ett positivt fokus varje dag är första steget.

Steg 2. LÄR DIG ATT LÄSA SIGNALERNA SOM LEDER DIG I RÄTT RIKTNING.
För att vara i känslan av ovillkorlig kärlek och lycka måste du regelbundet ha kontakt med din själ och Universum. Lär dig hur du läser signalerna från din själ som kommunicerar till dig att du behöver ha kontakt med Soul, Spirit och Source. Jag kallar det att lära sig läsa av nivåerna i ditt "glädje konto". Du kan se på glädje som en energi som fylls på och gradvis konsumeras - uppgiften är att lära sig känna igen budskapen som kommer genom dina känslor, förnimmelser i din kropp eller genom symboler, bilder eller annat i din vardag som signalerar när ditt energikonto börjar bli lågt och att du behöver vända dig inåt och connecta med din själ och positiv energi. Nästa steg är att ha disciplin och motivation att göra val och ta de rätta åtgärderna för att skapa tid och ta tillfället att fylla på. Att känna igen tecknen som signalerar att du behöver fylla på och/eller göra energi clearing är också kopplad till steg 1, för när du är i kontakt med Soul, Spirit and Source kommer de att vägleda dig.

Steg 3. LÄR DIG VERKTYG SOM HÅLLER DIG I RÄTT KÄNSLA.
Fyll upp ditt "glädjekonto" med några enkla verktyg varje dag! Testa några för att lära känna vad du behöver, du kan ganska enkelt hitta några som fungerar för dig. Varje själ är unik och du kan svara väldigt annorlunda på olika typer av övningar beroende på den energi som kallas in eller syftet med övningen. Du kan också behöva olika energier och övningar vid olika tidpunkter - men börja med korta, enkla visualiseringar, affirmationer eller meditationer och du kommer snart att få häng på det. Det kan vara så enkelt som att visualisera ett violett ljus fylla din kropp när du sitter på bussen till jobbet! Ta vara på de små tillfällena i vardagen att ta hand om dig själv.

Dessa tre steg är en sammanhängande cirkel som i tid kommer att flöda utan problem när du fått in tänket och känslan. Du hittar några energiverktyg för att Rena ditt energisystem, Skydda ditt energisystem, Fylla på ditt energisystem och Grunda dig med jordens energi här i bloggen.

Om du vill ha personlig vägledning och healing finns jag tillgänglig för privata sessioner, du bokar din session här.  Varmt välkommen!

Namasté, Susanna

 

Kommentera gärna: