Du kan få större kontakt med ditt Högre Jag och blomma ut!

När jag började min transformativa resa så satt jag på ett kontorsjobb som jag var hyfsat bra på, men som egentligen inte var rätt för mig. Jag hade alltid varit andlig, uppväxt med en mamma som är kinesiolog och jobbar medialt med kroppsbalansering så hade jag använt mig av visualiseringar för att balansera mina chakrer sedan 7-årsåldern och alltid sett auror - men aldrig tänkt tanken att jag kunde jobba med mina förmågor.
Men för tre år sedan ändrades allt, när jag genom ett under fick kontakt med mina lärare och mentorer i USA. Genom att göra det arbete med mig själv som jag nu gör med andra så transformerade jag mig själv och fick genom det tillgång till allt jag har inom mig. Allt fanns där mitt framför mig - det var bara att heala slöjorna, rädslorna, föreställningarna och en hel del som jag bar på som stod i vägen och sen våga öppna dörren - whamo! Där var Jag ju! Och det är det jag vill göra för andra! För Dig som läser dessa ord. Det har varit och är en fantastisk resa - för det är en pågående process, men wow vad det inre kan förändra sig - och du kan göra det samma. Det här är en gåva som jag vill förmedla vidare, genom det jag gör vill jag ge andra möjligheten att upptäcka sitt högre Jag och all den kraft, glädje och potential som finns där - och Du är så varmt välkommen att följa med på resan!
Kika under Workshops & kurser för att delta på nån av dessa eller så kan Du kan boka tid om du vill ha mer personligt kanaliserad healing för dig.

Du har styrkan och glädjen i dig!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer