Sommarens expansion och varför höstens workshops stödjer Din fortsatta process

Äntligen är det dags för höstens healing-workshops! Jag har fått så mycket downloads och budskap under den intensiva energimässiga uppdateringsperiod som har varit under sommaren - och denna workshopserie är resultatet!

Detta är ett kanaliserat budskap, och som alltid så kommer det på engelska - men jag ska försöka skriva på svenska!

Många light workers och alla som är känsliga för energier och energiskiftningar har känt av sommarens energimässiga implementeringar, utrensningar och expansion.
Den 13 juni så öppnades en portal som gjorde att de själar som var redo för expansion expanderade och fick större kontakt med sitt multidimensionella Jag, dvs. sin I Am presence som är i kontakt med Universum och all den visdom som vi alla är i kontakt med och den energi vilken vi igenom även är i kontakt med alla själar. Detta expanderade dessa själars medvetande, som gjorde att de fick större kontakt med Alltet, men blev även mer redo att ta emot mer ljus.

Personligen så innebar detta en hel del budskap, en inre vetskap och expansion kring min soul mission och vad jag är här för att förmedla som kanal. Och det här skiftet och den energimässiga påverkan upplevde även många andra. Även om medvetandet i denna dimensionen inte förstår - dvs. du kan inte sätta ord på eller vara medveten (med ditt intellekt) vad det är som du nu vet  - så känner du energin av att vara expanderad inom dig. Det är en känsla av att något har skiftat, men man kan inte förklara hur eller vad det innebär. Och det är precis som det ska vara! Det är bara att surrender, att inte försöka förstå eller veta - bara vara i det och se tiden an.

Midsommarhelgen var ännu en milstolpe för sommarens energiskiften, som för många innebar ytterligare en period av utrensning av gamla energier - ångest, ledsamhet, nedstämdhet, trötthet, huvudvärk, illamående, gamla konflikter som kom upp i ljuset - ja mycket gammalt bagage som skulle ut en gång för alla.

Många mådde dåligt och kände sig lite ur fas, men att tänka på är att denna utrensning sker kanske inte bara för Dig - du kan ha tagit på dig själsliga kontrakt - ju större du är energimässigt, ju mer du är i kontakt med din själ och ditt ljus - ju mer i kontakt med energierna i ditt släktled, din själsgrupp och din expanderade själsgrupp är du. Detta innebär att det kan vara så att du rensar ut låg energi som kommer från dessa grupper av själar med - tex. att du rensar ut utdaterade energier från ditt släktled - energier som blockerar vibrationsmässig expansion så att du och de grupper av själar som du står i kontakt med kan gå upp - vilket är ascension. Dessa gamla energier som vibrerar på en lägre nivå kan inte följa med upp - de måste bort. Genom ascension så klingar de disharmoniskt med den nya vibration som man håller på att stiga upp till - därför måste de transformeras. Och den transformationen sker naturligtvis dels genom att de lämnar och går direkt upp till ljuset eller så rensas de ut genom dig - ofta genom nedstämdhet, ångest, ledsamhet eller gråt.  

Ascension är att rensa ut lågvibrationell energi och stiga upp i vibration. Det är en process som hela mänskligheten är involverad i på en eller annan nivå, varken man vill eller inte, oavsett om man är medveten eller inte. Och det som sker vid den healing från högre dimensioner, som underlättar denna process och som mitt medvetande är en kanal för, är att den processen underlättas och accelereras - så slipper du må så dåligt som man kan må i den processen och du slipper fastna i dessa låga vibrationer.

Midsommarhelgen var startskottet för en hel del energier som flödade in över Jorden ända fram till den 11 augusti. Vi fick  bland annat uppleva en Full Blood Moon som var otroligt stark och även denna hetta och det solljus som så intensivt flödade in i flera månader påverkade oss energimässigt. Solljus är inte bara värme och ljus - den innehåller koder som påverkar vårt DNA, aktiverar koder i vårt DNA och implementerar nya. Alla dessa portaler, aktiveringar av vårt DNA, implementeringar av ny energimässig information och utrensning för att bereda plats för denna har för många resulterat i en energimässig expansion, en större kontakt med sitt högre Jag (som är en del av din själ) och detta visar sig som ett nytt sinnestillstånd. Det kan ha resulterat i t.ex. förvirring, känslighet, en känsla av sårbarhet, mental eller fysisk trötthet, en vilja att förändra sitt liv på olika plan, nya idéer, ny styrka, ta upp gamla relationer eller att inleda nya. En tid för förändring, en tid att gå framåt - oavsett om det betyder att ta upp något som man tidigare lämnat eller göra något nytt. Oavsett om det innebär att bli ett nytt jag i form av ett mer sårbart Jag eller ett starkare Jag. Oavsett om du lämnar något jobbigt som du gått igenom bakom dig eller om det innebär att gå in i något som är utmanande - i det inre eller i det yttre.

Det är nu dessa healingsessioner som jag blivit guidad att ha kommer in i bilden. Dessa workshops kommer att fortsätta stödja de förändringar och den energimässiga utveckling som många har fått initierade - oavsett var du befinner dig eller var du är påväg. Denna healingen kommer att stödja din personliga process och det kommer att ske en förmedling av nya energier som många nu är redo att ta emot för sin fortsatta spirituella utveckling.

Det har också varit väldigt tydligt - i budskap från Spirit - att jag ska erbjuda detta bredare, därför finns nu möjligheten att delta på distans eller att lyssna på ljudfilerna när man vill för att ta del av healingen. Det ska inte vara ett hinder var Du befinner dig eller när Du har möjlighet - denna healing ska ha möjlighet att nå fram till Dig som är menad att få den. Och våga följa magkänslan. Vi har alla blockeringar och vi bär på så mycket som inte är vårt eget. Och på själsnivå är vi alla oskuldfulla - vi är ren kärlek. Det vi bär på har vi inte alltid skapat. Och när jag tunar in på den grupp av själar som är menade att bli guidade till mig för att få denna healing förmedlat till sig - så finns det en del rädsla för att stiga in i sitt fulla ljus och i sin fulla inre styrka. Detta är till stor del från det mänskliga kollektivet och är energimässiga blockeringar på många olika nivåer - både mentala, känslomässiga och i olika energimässiga aspekter - och många av dessa blockeringar är inte Dina utan kommer från just förfäder, trauman och det mänskliga kollektivet. Därför är det så viktigt att följa din intuitiva känsla - den som kommer från din rena själ. Får du direkt en bra känsla när du surfar in på min sida- bra! Då har du blivit guidad hit. Följ det - ditt guide team och din själ står redo att connecta mer med dig.

Din personliga utveckling kommer att ske på ett sätt och i den takt som är bäst för Dig så den kommer att kännas narurlig. Många upplever en viss tvekan innan, men när man väl börjat ta emot healingen så upplöses denna och ersätts av en känsla av trygghet, lugn och tillit.

Vill du ta den här transformativa resan?  Det kan du! Denna healing förmedlas till dig lika kraftfullt genom att lyssna på inspelningen av sessionerna - köp dessa healingsessioner på ljudfil här.

Namasté, Susanna

Senaste inläggen

Senaste kommentarer