Sommarens expansion & transmissions som stöder din fortsatta process

Välkommen till höstens healing-serie! Jag har fått så mycket downloads och budskap under den intensiva energimässiga uppdateringsperiod som har varit under sommaren - och denna workshopserie är resultatet.
Många light workers och alla som är känsliga för energier och energiskiftningar har känt av sommarens energimässiga implementeringar, utrensningar och expansion.
Den 13 juni 2018 så öppnades en portal som gjorde att de själar som var redo för expansion expanderade och fick större kontakt med sitt multidimensionella Jag, dvs. sin I Am presence som är i kontakt med Universum och all den visdom som vi alla är i kontakt med och den energi vilken vi igenom även är i kontakt med alla själar. Detta expanderade dessa själars medvetande, som gjorde att de fick större kontakt med Alltet, men blev även mer redo att ta emot mer ljus.

Midsommarhelgen 2018 var ännu en milstolpe för sommarens energiskiften, som för många innebar ytterligare en period av utrensning av gamla energier - ångest, ledsamhet, nedstämdhet, trötthet, huvudvärk, illamående, gamla konflikter som kom upp i ljuset - ja mycket gammalt bagage som skulle ut en gång för alla.

Många mådde dåligt och kände sig lite ur fas, men att tänka på är att denna utrensning sker kanske inte bara för Dig - du kan ha tagit på dig själsliga kontrakt - ju större du är energimässigt, ju mer du är i kontakt med din själ och ditt ljus - ju mer i kontakt med energierna i ditt släktled, din själsgrupp och din expanderade själsgrupp är du. Detta innebär att det kan vara så att du rensar ut låg energi som kommer från dessa grupper av själar med - tex. att du rensar ut utdaterade energier från ditt släktled - energier som blockerar vibrationsmässig expansion så att du och de grupper av själar som du står i kontakt med kan stiga upp i vibration. Dessa gamla energier som vibrerar på en lägre nivå kan inte följa med upp - de måste bort. Genom ascension så klingar de disharmoniskt med den nya vibration som man håller på att stiga upp till - därför måste de transformeras. Och den transformationen sker naturligtvis dels genom att de lämnar och går direkt upp till ljuset eller så rensas de ut genom dig - ofta genom nedstämdhet, ångest, ledsamhet eller gråt.  

Ascension är att rensa ut lågvibrationell energi och stiga upp i vibration. Det är en process som hela mänskligheten är involverad i på en eller annan nivå, varken man vill eller inte, oavsett om man är medveten eller inte. Och det som sker vid den healing från högre dimensioner, som underlättar denna process och som mitt medvetande är en kanal för, är att den processen underlättas och accelereras - så slipper du må så dåligt som man kan må i den processen och du slipper fastna i dessa låga vibrationer.

Midsommarhelgen var startskottet för en hel del energier som flödade in över Jorden ända fram till den 11 augusti 2018. Vi fick  bland annat uppleva en Full Blood Moon som var otroligt stark och även denna hetta och det solljus som så intensivt flödade in i flera månader påverkade oss energimässigt. Solljus är inte bara värme och ljus - den innehåller koder som påverkar vårt DNA, aktiverar koder i vårt DNA och implementerar nya. Alla dessa portaler, aktiveringar av vårt DNA, implementeringar av ny energimässig information och utrensning för att bereda plats för denna har för många resulterat i en energimässig expansion, en större kontakt med sitt högre Jag (som är en del av din själ) och detta visar sig som ett nytt sinnestillstånd. Det kan ha resulterat i t.ex. förvirring, känslighet, en känsla av sårbarhet, mental eller fysisk trötthet, en vilja att förändra sitt liv på olika plan, nya idéer, ny styrka, ta upp gamla relationer eller att inleda nya. En tid för förändring, en tid att gå framåt - oavsett om det betyder att ta upp något som man tidigare lämnat eller göra något nytt. Oavsett om det innebär att bli ett nytt Jag i form av ett mer sårbart Jag eller ett starkare Jag. Oavsett om du lämnar något jobbigt som du gått igenom bakom dig eller om det innebär att gå in i något som är utmanande - i det inre eller i det yttre.

Det är nu dessa healingsessioner som jag blivit guidad att ha kommer in i bilden. Dessa workshops kommer att fortsätta stödja de förändringar och den energimässiga utveckling som många har fått initierade - oavsett var du befinner dig eller var du är påväg. Denna healingen kommer att stödja din personliga process och det kommer att ske en förmedling av nya energier som många nu är redo att ta emot för sin fortsatta spirituella utveckling.

Det har också varit väldigt tydligt i budskap från Spirit att jag ska erbjuda detta bredare, därför finns nu möjligheten att delta på distans live under hösten 2018 samt även att ta del av serien på ljudfil.. Din personliga utveckling kommer genom healingprocessen att ske på ett sätt som är bäst för Dig.
Healing serien finns i E-shopen.

Namasté, Susanna

Delning av denna text får göras endast i sin helhet och med en källhänvisning i form av en länk till denna sida enligt Upphovsrättslagen.
 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer