Min Dark night of the soul & Twin flame-resan

Är  du i fasen där du känner förvirring och smärta och undrar vad den här relationen går ut på? Om du ska försöka “gå vidare”, om den bara innebär smärta och destruktivitet, ifrågasätter dig själv och vet du inte vad du ska göra med alla känslor.... Den här fasen kan pågå i flera år och man kan dippa otroligt mycket under den. Ifrågasätta sitt förnuft, sina värderingar, tro att man bara inbillar sig att man har en så speciell känsla med den här personen och samtidigt gå igenom förändringar i det yttre som att avsluta relationer, påbörja nya, flytta, byta jobb, bli sjukskriven eller utbilda sig. Man kan känna sig otroligt förvirrad, rotlös, ha lågt självförtroende och känna sig hopplös och deprimerad. I vissa fall innebär detta att man går in i en Dark night of the soul. Jag själv gjorde det, och var i den under många år - utan att ens veta vad det var som jag gick igenom.  Nu vet jag att det var meningen att jag skulle gå igenom den för att lära mig och inse vissa saker, men att jag inte visste något alls om vad jag gick igenom gjorde den otroligt smärtsam och lång, därför vill jag dela med mig av den för att kanske ge Dig lite lindring och förståelse för vad Du går igenom och ge dig hopp - det går att komma ur denna fas!

VAD ÄR DARK NIGHT OF THE SOUL?
Dark night of the soul innebär precis vad det låter som, din själ går in i vad som känns som en svart natt som känns som den aldrig ska ta slut. Ofta så sker detta efter att man träffat sin twin flame, eftersom mötet med den här själen kastar in dig i andra dimensioner, högre medvetande, andra tidslinjer och allt annat som din själ har tillgång till, och det ofta ganska tumultartat och in i vad som känns som inre kaos. Min personliga upplevelse av the Dark night of the soul var att:

  1. Din egen vibration börjar rekalibrera till en högre med en större acceleration och intensitet. 
  2. Ditt ego börjar falla samman - vilket innebär förändrad självbild och värderingar kring vad som är viktigt för dig och i stort. Saker som var viktiga för dig faller bort och du “ser igenom” “ytliga” saker. Vad andra människor i ditt liv ser som viktiga eller roliga är inte längre viktiga eller givande för dig. I den här processen kan du börja undra vem du är.
  3. Existentiell kris (som även hör samman med att egot skalas av) - ifrågasättande av din nuvarande världsbild, värderingar och normer - och därmed dig själv och din upplevelse av världen. Detta kan återföljas av misstro mot dig själv, brist på tillit till din intuition, ditt omdöme och dina känslor av rätt och fel - vilket leder till förvirring och osäkerhet.
  4. Du ser att din yttre värld inte längre stämmer med ditt inre, men du har inte kraft eller mod att göra det som du ser, vet eller har visionen om att göra för att de ska överensstämma.
  5. Du kan uppleva det som att du bara kämpar för att hålla huvudet över ytan i all förvirring och smärta, har bara kraften att existera i det som är. Det återföljs ofta av en känsla av hopplöshet och kritiserande av dig själv.
  6. Personer i ditt liv kan uppfatta dig som avstängd eller överkänslig, som att du har dåligt omdöme, “inte ställer upp”, har otydliga gränser, är besviken på dig, kritiserar dig för att du inte beter dig så som de förväntar sig osv.


UTMANINGAR I DIN YTTRE VÄRLD
I det yttre och i relation till andra människor så är den här yttre uppfattningen av dig toppen på isberget. Många ser dig utifrån och kan inte relatera till allt det som pågår inom dig. Inom dig pågår otroliga utmaningar och förändringar, som du ofta inte förstår eller kan greppa själv - inte undra på att du utifrån “beter dig annorlunda”. Så inte nog med att du har det tufft inom dig och är förvirrad, du känner också press i form av att du försöker fortsätta föra ett någorlunda normalt yttre liv mitt i den inre stormen och samtidigt bevara dina relationer. Vill verkligen ge förståelse och kärlek till alla som går igenom detta och känner sig ensamma och missförstådda <3. Du är inte knäpp, du har inte förlorat förståndet, du går bara igenom något stort och omvälvande som i slutänden kommer att få dig att må mycket bättre och ta fram din fulla potential <3.

Väldigt ofta så sker kriser i dina relationer i takt med att du förändras, och detta kan vara otroligt tufft och addera till att det redan är jobbigt inombords. Du kanske bara försöker hålla huvudet över ytan så att du kan genomföra varje dag - gå till jobbet, ta hand om barn, föra ett hyfsat normalt socialt liv eller bara vara vaken och närvarande i den här dimensionen för den delen (för er som är sjukskrivna). Det pågår otroligt tunga saker på själsnivå, cellnivå, DNA-nivå, i dina subpersonligheter, ditt medvetande skiftar - ibland från dag till dag -  i denna kalibrering. Sjukvården och många andra som du har i ditt liv, vänner och familj, förstår ofta inte alls vad du går igenom. De kan inte relatera, om de inte har träffat sin twin flame, vilket innebär att man kastas in i en själslig torktumlare som skakar om dig på alla nivåer. Det är en intergalaktisk, interdimensionell upplevelse som bara kan förstås av de som gått eller går igenom den. Om du har turen att ha någon i ditt liv som också har träffat sin twin flame så har ni ofta helt vitt skilda upplevelser - men, en sak har ni gemensamt - djupet av upplevelsen. Att den är livsomvälvande och skakar om er i er innersta kärna.

VAD DU KAN GÖRA FÖR ATT MÅ BÄTTRE
Och nu till det viktiga - vad kan du göra för att må bättre? Det som har räddat mig och som fick mig att komma ur många år av förvirring och smärta var Daily energy clearing. Jag önskar att jag hade haft den när det var som jobbigast för det hade verkligen hjälpt - den är det första steget mot att må bättre för de allra flesta, och den finns på min YouTube-kanal . Vad den gör är att den renar dig från negativa och mörka energier och återkopplar dig med din själ, med ljus och universum. När det sker, mer och mer för varje gång du lyssnar, så blir det lättare. För när du återkopplar till din själ, till ljus, till Universum så kan de hjälpa dig. Det enda du behöver göra är att lyssna på den regelbundet. Det är din uppgift, fokusera på den. Resten sköter Universum. Och när du har lyssnat på den under en tid så kommer du att kunna må så pass bättre att du kan och vill ta nästa steg mot att må ännu bättre. Om du då behöver hjälp så hör gärna av dig till mig, jag finns här för Dig. Jag har gått igenom Dark night of the soul och är nu på tionde året av min twin flame-resa - jag vet vad du går igenom och jag har också fått som själslig uppgift att förmedla den healing som hjälper Dig igenom allt detta. Det är min twin flame mission som divine feminine twin flame och jag är här för att hjälpa.

FÅ PERSPEKTIV PÅ DIN TWIN FLAME OCH ER RELATION
Något som brukar vara tröstande att gå tillbaka till och ge snabb lindring när man känner som att allt bara är för mycket, och man håller på att ge upp gällande allt som gäller sin twin flame, är att se din twin flame och din relation ur ett större perspektiv - skifta fokus en stund för att återfå balansen.

En film som jag tycker visar twin flame-resan på ett underbart sätt, och som sätter saker och ting i rätt perspektiv, är Åter till Cold Mountain - har du sett den? Den är fantastisk. Den handlar om ett par som faller för varandra vid första ögonkastet, men sedan bryter krig ut och Mannen väljer att gå ut i krig och lämnar Kvinnan. Han säger att hon ska släppa honom och att “om ett par år kommer du att ha glömt mig”. Mannen känner att han måste dra ut i krig och att det är något han bara måste göra - som Man, för sig själv och sitt land, han känner sig kallad - trots sin starka dragningskraft till den här Kvinnan som han knappt känner.

Kvinnan är lämnad med sina utmaningar, sin längtan och väntan. Hon skriver kärleksbrev till sin älskade om och om igen, men de når honom inte. När kriget pågått några år så får Mannen äntligen ett av de brev som Kvinnan sänt, med budskapet “Kom tillbaka till mig, snälla kom tillbaka till mig”. Mannen känner att han bara måste återförenas med sin kära och beger sig ut på en lång vandring tillbaka till henne med minnet av deras kärlek brinnande starkare än någonsin i sitt hjärta. Kvinnan, som är förkrossad och hopplös, vet inte om att Mannen har tänkt på henne under hela den långa tiden, under alla år de varit separerade. Hon är förkrossad, har mist allt, och vet inte om att Han längtar efter henne också. Det hon inte vet är att Hon är den som hållit honom vid liv under det långa svåra kriget som han gått igenom. Hon vet inte heller att Han kämpar med all kraft Han har kvar i sin utmattade kropp och själ för att komma tillbaka till henne. Hon vet bara att Han har lämnat henne ensam. Men Sanningen är att båda två håller kärleken för varandra i sina hjärtan och kämpar med sina utmaningar för att komma tillbaka till varandra, med kärleken för varandra starkare brinnande för varje år som gått.  

Detta är twin flame-resan mina kära <3. Oavsett vad er relation ser ut som i det yttre så kämpar ni båda på själsnivå med att komma tillbaka till varandra. Och ni älskar varandra villkorslöst, som en del av varandra. På själsnivå har ni båda, innan ni reinkarnerade, accepterat vissa utmaningar - karma, trauma, "krig"att kämpa er igenom - som ni på själsnivå känner er kallade att utföra, för att möjliggöra att ni sedan kan återförenas på själsnivå och fysisk nivå. Och flera av dessa utmaningar innebär att ni inte kan vara tillsammans i det fysiska. Det är bara vissa saker som inte kan bli förlösta om ni är tillsammans i det fysiska. Så glöm inte att din twin på själsnivå kämpar med att komma tillbaka till dig också, även om han/hon inte är medveten om det på personlighetsnivå.  Om ni är separerade på initiativ av en av er, i 90% av fallen är det mannen som väljer att inte ha kontakt eller att vara i relationen, så kom ihåg - han/hon är ute i “krig”. Hans/hennes själ säger till honom/henne “du måste lämna relationen för att du måste förlösa dessa saker innan ni kan återförenas”. The Divine plan, som finns för er, styr vad som ska ske i relationen i 3D och när. Ni är guidade av er I AM presence och av Source/Universum - alltid. Lita på det när det är svart och tungt.

VAD DU KAN GÖRA FÖR RELATIONEN
Det finns dock specifika energier som kan blockera er Divine plan - detta har jag sett om och om igen. Men, dessa undanröjs till stor del genom Daily energy clearing. Och processen med att jobba er igenom trauma och karma påskyndas också genom den healing som jag förmedlar vid privata sessioner. Min högre uppgift, och de utmaningar som jag har gått igenom som har förberett mig för denna uppgift - innebär att jag kan och ska hjälpa twin flames att återförenas. Du hittar också kostnadsfria healingar på min YouTube-kanal och kan anmäla dig till kostnadsfria webinars på min hemsida. Dock så är det ju så att jag tar betalt för den privata healingen, och jag tänkte säga några ord om det eftersom jag fått budskap om Spirit om just det. Pengar är ju ett 3D-fenomen, men på en högre nivå så är även pengar energi. Jag har sagt ja till att ta mig an denna livsuppgift och det innebär att jag gör detta som levebröd så jag behöver ta betalt, men det fina är att i och med att du bokar healing och betalar, så säger du Ja till Universum. Du får tillbaka vad du ger ut med en ren intention och i kärlek. Detta har jag fått tydliga budskap om från Spirit och Universum när jag gick igenom en fas då jag kände det som fel att ta betalt (känslor som ju kommer från egot) - och många upplever också att när de bokat tid så startar den djupare healingen. Det är inte med mig du bokar tid - utan med Universum. Du säger Ja till att ta nästa steg mot att sammansmälta med din själ och du säger Ja till Din twin flame och till er twin flame-resa, och i och med det säger du ja till den riklighet som finns tillgänglig. Detta är fantastiskt och går inte att sätta ord på <3.

Jag hoppas att detta kan hjälpa Dig, och Du är varmt välkommen att boka tid för twin flame healing.
Namasté, Susanna
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer