Vad är en Gatekeeper?

En Gatekeeper - en Vägvisare eller Portvakt är en själ som på själsnivå har sagt Ja till att hjälpa andra själar att stiga upp och tillägnar sitt liv till detta.

Många människor - i tusentals - har stigit upp tidigt, som ärkeängel Michael berättar här:
”Tusentals och tusentals människor har stigit upp och har haft upplevelsen av extasen, lyckan och den betydande förändringen inom deras inre i den mån de inte ser eller upplever att vara mänskliga eller vara på Gaia på det sätt som de var tidigare. Låt mig förklara.”
”Dessa själar - och ja, de är vardagliga människor; de är inte de som har velat uppnå att bli helgon, men de erkänner sin Mastery (mästerlighet), som alla de som genomgår uppstigning erkänner sin Mastery - men, dessa själar har gått igenom uppstigningsportalen.
”De är främst Vägvisare. De har förankrats i den högre dimensionella energin - femte, sjätte, sjunde och så vidare. ”
Sirianerna berättar att "de som har förankrat sina ljuskroppar i sina fysiska kroppar kommer att vara de som fungerar som vägvisare och portvakter för de förlorade och förvirrade." 
De har gått över i förväg och återvänt till denna dimension för att hjälpa andra också att korsa uppstigningsbron. AA Michael säger:
”De har gjort det vi kallat en U-sväng och återföds trots sin uppstigning att inkarneras på planeten, i form, i vardagens verklighet, eftersom deras löfte - som en del av deras heliga resa och som en del av kollektivets åtagande och beslut - är att skulle vara vägvisare för resten av mänskligheten. ”
Den gudomliga modern definierade Vägvisaren på detta sätt:
”En Vägvisare är en som hjälper en mängd människor - människor, hybrider, stjärnfrön, kollektiv - ... genom uppstigningens portal, genom dörren till uppstigning.
”Portvakterna är de som antingen har gått eller går tidigt, genom uppstigningens portal.
”Det är de som kommer in i den femte och högre dimensionella verkligheten och vänder tillbaka för att hjälpa dem som är på väg.
”Så det är Portvaktarnas roll. Det är att hjälpa människor att bygga sin kvot av ljus och kärlek så att de kan gå igenom ascension smidigt. ”
Portvaktens känsla av uppdrag kommer att utlösas av interna koder, sade Great Divine Director.
Läs mer om Susanna Sannö här
Översatt från artikel av Steve Beckow- Läs inlägget i sin helhet här 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer