Din högre mening och den transformativa processen

Genom din transformativa process så kan du få en intuitiv förståelse för de själskontrakt som du kom hit för att utföra. Det var inte meningen att du skulle träffa din twin flame för att endast må dåligt och känna dig nere och hopplös. Även om det är en del av processen att må dåligt när egot dör så är den högre meningen att du i din process och utveckling ska hitta styrkan i dig själv genom den upplevelsen - och aktivera dina själskontrakt som håller din högre mening - det vill säga, det som gör Dig lycklig med eller utan din twin flame. Läs det igen: Det som gör dig lycklig med eller utan din twin flame.
Det som kan läka dig är att hitta din högre mening. Den läkningen som sker då går bortom den som du hittar tex. i andra relationer - även om du på din väg även kan ha kontrakt som innebär att du ska läka genom en relation med någon annan (gäller både dig och din twin). Du kan även ha i dina kontrakt att du ska vara förälder den här livstiden, och få läkning i den rollen. Men den läkningen som sker genom relationskontrakt är ofta ett steg mot att förverkliga Din högre mening. För som avancerad själ och twin flame så valde du att stiga ned i en kropp för att bidra till den spirituella evolution som sker på Gaia nu. Du valde att lämna de högre dimensionerna av ljus, kärlek och evig lycka för att ta plats i en kropp i en värld i en lägre dimension där lidande existerar - en energimässigt tuff värld. Men du steg inte ned för att lida, du steg ned för att bidra. Du valde inte att ta plats i en tuff och utmanande värld utan en högre mening. Du tog plats här för att utvecklas som själ och för att bidra. På själsnivå så är det här solklart. Och när du transformerar dig själv, läker - och i processen att sammansmälta med ditt Högre Jag, så kommer du att komma ihåg. Du kommer att komma i kontakt med din själ och den här vetskapen som du bär. Och dina unika förmågor och din högre uppgift kommer att aktiveras. Du kan inte alltid styra hur och när detta aktiveras, men du har förmågan att påverka. Ditt mentala och känslomässiga fokus kan du delvis välja, och ditt val kan stödja din väg mot läkning och att finna högre mening - och även union med din twin flame. Det som du behöver göra är att sätta ett fokus, och sedan lita på processen. Ditt fokus kan vara att vara kreativ, utöva yoga, utbilda dig eller få healing. Hitta något som ger dig kraft och energi och var konsekvent. De av mina klienter som får den allra djupaste och omvälvande transformationen är de som är konsekventa. Det här är personer, själar, som har en intuitiv känsla av att den healing som kommer igenom i sessioner (Healing with your I AM precense) är en bra match för dem, och är konsekventa med att ta regelbunda sessioner. De litar helt enkelt på sin på sin guidning och litar på processen. Bokar du en session, en gång i månaden i 12 månader så kommer du att ha transformerats när året är slut. Det här kan du vila i när du tar regelbundna sessioner. Då kan du luta dig tillbaka och njuta av resan och den upplevelse som den kommer att ge dig. För det finns mycket för dig att upptäcka i dig själv och du har en stor potential och glädje som väntar på att få komma fram. 

Starta din transformativa resa idag - boka här

Varmt välkommen!
Namasté, Susanna
Läs mer Om Susanna

Delning av denna text får göras endast i sin helhet och med en källhänvisning i form av en länk till denna sida enligt Upphovsrättslagen.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer