klienter berättar

 
 
" För det första vill jag säga tack! Jag känner en så stor tacksamhet över att få vara en del av denna kurs. Du har svar på många frågor jag under lång tid undrat över och känt mig ensam om att ha. Allt du förmedlat i denna kursen har gett mig svar på så mycket saker jag känt och känt mig ensam om att känna. Tack för din varma och läkande energi. Du inspirerar till att lära känna sig själv och sprider lugn och kärlek."
Rebecka, 23 år, Kungälv, kursdeltagare

 
"Tack Susanna. Du kom som en hjälpande ängel till mig. Jag känner jättestor tacksamhet o skillnad i min energi, den känns inte alls lika tung o negativ. Den vibrerar på en annan nivå o känns som en varm kram. Du gjorde ett fantastiskt jobb på den korta tiden. Jag går i annan behandling, men detta når en helt annan nivå. TACK."

Sara, 42 år, Stockholm, healingklient

                          Healing with your I AM presence 


 

"Stor tacksamhet till dig Susanna för den fina ljussjäl du är och för att du hjälper Gaia och mig med din kraftfulla healing. Jag har träffat många healers genom åren, men healingen jag får av dig hjälper mig väldigt djupt.Jag är på mitt 13 år som twinflame, jag förstår så mycket mer nu vilken resa jag är med på." 

Tobias, Stockholm
Healing with your I AM presence-sessioner & kursdeltagare


 

“Susanna! Jag vill tacka varmast för healingen på workshopen den 28/6! Wooooooooooow!  Jag kände att det hände massvis under timmen och även efteråt, på alla plan. Är så tacksam över det arbete du utför, du har gett mig verktyg som är så sjukt fruktbara och helt i linje med mig! Du är så skarp och självklar i ditt arbete det finns inga tvivel. 100 procent effekt. Tack för att du står i din kraft och jag är så tacksam att du har ändrat mitt liv!

Elin, 25 år, Karlshamn, 
Healing with your I AM presence-sessioner, workshop- och kursdeltagare


 

Tack Susanna! Känner mycket starkt att den behandling du gett är så bra för mig. Du har öppnat upp till en helt ny värld för mig. Spektrat av känslor jag har upplevt efter att ha börjat med healingen är oerhört brett, och ändå är upplevelsen bara oerhört positiv för mig. Det ”vassa” i bröstet har mjuknat och nu bubblar det igen och har fått nya stärkande insikter. Plötsligt har jag sett saker i mig själv som jag gått ett helt liv med utan att se. Är så tacksam."

Christina, 53 år, Stockholm, healingklient
Healing with your I AM presence-sessioner, workshop- och kursdeltagare 


 

"Jag har träffat min twin flame och gjorde energi cleansingen på din Youtube i 3 dar flera gånger, och känner en enorm skillnad, känner mig helt manifesterad i min själ, har inga tankar som oro och rädslor eller ångest. Jag är helt centrerad av min egna energi och inte orolig trots att jag och min twin inte har kontakt just nu. "

Marie, Stockholm

 Youtube  
Self realization ♦ Soul embodiment ♦ Self mastery