3. Awake Your Inner Goddess

Pris:
333 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1826138
Typ:
Awake Your Goddess Power
Antal:
Denna ljudfil innehåller en 60 min. lång healingsession med fokus på att öka din förmåga att stiga in i din inre kraft, ditt ljus och därmed få större klarhet i vem du är, vad du vill och få ett naturligt driv att göra det du vill! Vi bär alla på omedvetna blockeringar och föreställningar om vem man “bör vara” och vad man “kan göra”, kopplat till samhälle, erfarenheter, familj, släkt och det kollektiva medvetandet som utgör blockeringar från att manifestera vår Divine plan, det som är för vårt högsta bästa - och för att du ska kunna må så bra som du har potentialen till! Denna session fokuserar på att transformera detta.

Genom denna transformativa healingsession får du ta emot ljus, energi och healing från Gudar, Gudinnor och Ascended Masters genom en kanaliserad transmission, samtidigt som du har möjlighet att själv visualisera utifrån de instruktioner som ges och därmed förstärks effekten. Healingen initieras under sessionen och pågår vanligtvis under dagar eller veckor. Denna session är en del av en serie sessioner som är utformade att komplettera varandra, djupet av healing stegras och under seriens gång så är intentionen att rensa ut trauma och därmed skifta din energi till en mer positiv och möjliggöra för positiva skiften på många olika plan inom dig och i ditt liv att ske. Är du ny för denna form av healing så rekommenderas att du startar med session 1. Transforming fear. 

Awake your inner Goddess
Negativa föreställningar och värderingar är blockeringar som är transformerbara och går att upplösa så att du får större kontakt med vad Du vill och vad Du kan som inte är färgat av dessa och återfår kontakten med ditt autenstiska Jag, ditt Högre jag, samt en naturlig inre kraft och vilja att göra det som är den Högre meningen för Dig. Som i alla mina sessioner så får även grundläggande energiskydd, grundning samt energirening av ditt energisystem, bl.a. dina chakrer, din aura och dina meridianer. All healing och energirening förstärks och går djupare för varje lyssning, och du kan därför uppleva att olika lyssningar ger olika healing. Denna workshop ligger efter workshopsen då vi arbetar med att rensa undan rädslor och cleara relationer, vilket banar vägen för denna transformation!

Du får healing av 1a, 2a, 3e och 4e chakrat och specifika energier, bla. kollektiva, personliga och energier från ditt släktled, som blockerar din inre Gudinna. En aktivering av din självkärlek och aktivering av din inre Gudinna sker genom en visualisering och du får strakt skydd för din kropp, din aura och energifält.

Här hittar du en inspelning där du kan höra ett exempel på healingen som jag förmedlar, som inleds med en introduktion: https://youtu.be/FgDmg2bImtM

ANVÄNDNING
Denna session kan du lyssna på regelbundet för att för att få en djup healing och transformation. Du behöver inte lyssna på orden eller förstå allt för att ta emot healingen eftersom den delvis är en transmission (energiöverföring genom ljud) och delvis är healing som sker av high being oavsett om du förstår eller lyssnar till orden. En förståelse av orden och att själv visualisera förstärker dock effekten. Detta brukar man bli mottaglig för efter ett par lyssningar. Rekommenderat är att du lyssnar på den regelbundet under en period, och därefter när du känner att trauma och konflikter kopplat till detta teman kommer upp till ytan. Hur lång tid du bör vänta mellan varje lyssning är högst individuellt, beroende på att allas healingprocess ser olika ut, men ett riktmärke är som mest 1 gång per dag och inte längre än 3 månader emellan. Varje lyssning adresseras Dina olika personliga händelser och trauman på olika nivåer både från detta och tidigare liv, eftersom healingen sker i lager och faser.