Twin flame healing webinar series, 4 delar

Pris:
1 111 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1984672
Typ:
Twin flame healing webinar series
Antal:
Beställningar gjorda 10/7-10/8 2020 skickas den 10/8

Vill du ha pepp, stöd, kunskap, och förståelse för din Soul connection- eller Twin flame-realtion så att du/ni mår bättre och relationen harmoniseras? Då är den här webinar-serien i 4 delar något för dig. Vid varje webinar så får du en peppande matnyttig föreläsning på 60 minuter samt ca 30 minuter kanaliserad transformativ healing. Healingen transformerar negativa energier och själsliga trauman mellan er som blockerar er från att ha en harmonisk relation. Sessionerna inleds med föreläsningarna som är på svenska och healingen från högre dimensioner kommer igenom på engelska. Healingen är från bl.a. uppstigna mästare som jag samarbetar med och som hjälper Er att hela de själsliga sår som ni bär på som ofta gör att Twin flames och Soul connections inte är tillsammans eller har relationsproblem i det fysiska (3D). Du får sammanlagt 2 timmar kanaliserad healing och 4 timmar föreläsning. 

Lyssna på introt till webinar 1- Transformera runner & Chaser dynamiken

Webinar 1
Transformera the Runner & Chaser Dynamic
Det som de flesta twin flames världen över upplever är att en av dem flyr relationen - eller att de byter roller från att vara den som vill vara tillsammans till den som flyr, om vartannat. Varför är det på det här sättet? Och vad kan du göra för att bryta mönstret? De frågorna kommer jag att ge mitt perspektiv på och också ge kraftfull healing för att upplösa de vanligaste orsakerna till att detta mönster fortsätter.


Webinar 2
Första hjälpen för Twin flames - vad kan jag göra när det krisar?

Om du har träffat din twin flame så vet du att det ibland kan kännas riktigt jobbigt, oavsett om ni har kontakt eller inte så drar den här relationen fram det som kan kännas som de värsta och bästa känslorna som du upplevt. När det känns riktigt jobbigt så finns det underliggande orsaker till att du känner som du gör och det finns healingverktyg som du kan använda när det krisar inombords eller i relationen. Under denna session får du veta mer om vilka utmaningar ni ställs inför och ta del av kraftfulla verktyg som du/ni kan använda både i stunder då det känns tungt samt också transformerar djupa blockeringar! 

Webinar 3
Är det meningen att jag ska vara med en Soul connection eller min Twin flame?
 
Den här frågan är det många twin flames som brottas med - ska jag skapa mig ett liv med någon annan eller ska jag hoppas på att min twin flame en dag vill vara med mig? Det finns svar - du kan ha i din Divine plan att just du ska möta någon annan som gör dig lycklig, eller vara med en annan person ett tag, men det kan också vara så att det är meningen att du inte ska ha en relation med någon annan innan du förenas med din twin flame. Du får under den här sessionen min syn på hur man kan ställa sig inför denna svåra fråga och du får healing som syftar till att du ska känna en klarhet inom dig själv om vad som står i din Divine plan.


Webinar 4
Du är en twin flame God and Goddess!

Alla som är på twin flame resan har varit med om en inre turbulent resa som har tagit energi, kraft och ofta självförtroende. Under den här sista sessionen i serien, när blockeringar har rensats ut under de tidigare webinarsen, så är det större fokus på att du ska du få healing som gör att du känner dig starkare inifrån och ut. Du får veta mer om olika Gud- och Gudinnetyper och vad just du är för Gud-eller Gudinne-arketyp. Förbered dig på en resa in i din inre styrka och kraft!

Provlyssna på webinar 1- Transformera Runner & Chaser dynamiken


Webinaren fås på fil och laddas ned via Hightail.
Du får ett mail till din registrerade e-mail när köpet är registrerat och länkarna är tillgängliga för dig.
Länkarna är tillgängliga i 7 dagar.
Var noga med att ladda ned dina filer innan länkarna avaktiveras.