Vill du komma i balans i både kropp, själ och sinne?

Din hälsa är det viktigaste du har, och hälsa kommer inifrån. Alla våra fysiska strukturer, våra känslor och vårt energisystem är sammanlänkade i ett komplext samspel där kärnan är vår minsta beståndsdel, energi. Genom att energimässigt balansera alla de system som bygger upp den du är så kan du harmoniseras och balanseras. Välkommen till Goddess of Light healing!


   

aktuellt

Vår 2019
Chakrahealingkurser
Yogansa
Pipersg. 26, T-bana Rådhuset. www.yogansa.se/boka
Yoga Gatti
Sadelmakarv. 8, Tullinge. www.yogagatti.se

Genom mina chakrahealingkurser så får du för ett förmånligt pris sammanlagt 7 healingsessioner som lyfter upp Hela Dig! Jag har i samarbete med yogastudiorna Yoga Gatti i Tullinge & Yogansa på Kungsholmen i Stockholm skapat dessa kurser för att ge dig möjlighet att få regelbunden energirening och transformativ healing för samma pris som en yogakurs. Dessa innehåller energirening av din aura, alla dina chakrer, reparation av dessa samt dina energikanaler som gör att du får kontakt med positiv energi/universum/dina guider. Du får gradvis expandering av ditt energisystem så att du får kapacitet att hålla mer ljus och genom law of attraction kan attrahera det som är för ditt högsta bästa. Energirening behöver man göra regelbundet, så klasserna inleds alltid med detta - också för att förbereda dig för att ta emot den djupare transformativa healingen under senare delen av klassen. Den går djupt och transformerar energier som du burit på i ditt energisystem och dina chakrer under hela livet och tidigare livsider som påverkar din hälsa, dina relationer, din känsla av livsmening, mål - ja hela dig. Variationen i upplevelser är otroligt varierande. Dessa upplevelser ligger i lager, så du får djupare och djupare healing för varje session och generellt så mår du bättre och bättre och positiva skiften, riklighet på alla plan i livet och synkronicitet ökar. Tar du kursen igen så djupnar healingen ytterligare. Detta är en personlighetsutvecklande kurs - så du kan förvänta dig en personlig utvecklingsprocess och skifte till mer positiva känslor.

Onlinekurs
Advanced souls: Discovering and learning about your abilities

Välkommen på en fullmatad kurs online för både hjärna och hjärta! Kursstart 17 mars 2019. För dig som söker spirituell utveckling, inre styrka, kunskap om dina klara sinnen och medialitet, hur energier påverkar dig som högkänslig samt verktyg, kunskap och healing som främjar ditt välmående. Läs mer under Workshops & kurser

 


 

Under januari och februari kommer jag att ha fortsatt nedsatt pris på Reconnective healing - läs mer om denna fantastiska healing här.


 

e-shop

E-shopen är äntligen klar och där hittar du höstens kanaliserade healing workshops på ljudfil: Transforming fear, Healing Your Relationships, Awake Your Goddess Power samt Manifesting!
Dessa healing workshops är transmissions - en energiöverföring som sker när du lyssnar, var du än befinner dig. Jag kallar även in High beings från ljuset som gör healing för Dig.


  

OM

 Susanna Sannö är hälsocoach, intuitiv healer och kroppsterapeut och arbetar med Transformativ healing, Reconnective healing samt Helande kroppsbehandling. Genom en bredd som inkluderar både det fysiska, mentala, känslomässiga, spirituella/energimässiga så erbjuder hon dig en unik väg till personlig utveckling och hälsa. Läs mer om Susanna under Om Susanna.

'
 

Exempel på tillstånd som kan förbättras:

► Relationer

► Känslomässiga tillstånd som utbrändhet, ångest och stress
►  Energi
 ►  Glädje
 ►  Fysiska värk-, sjukdoms- och smärttillstånd                        som migrän, IBS, muskelvärk och PMS.

                                                                                                                ► Livsmening  

    

"Vi människor har många olika aspekter - den fysiska, mentala, känslomässiga och spirituella. Alla dessa delar har ett direkt samband genom energin i vår kropp och vid tillstånd där du känner dig stressad, har ångest, värk, utmattning eller vid personlig utveckling så är det  naturligt att arbeta med alla delar genom att arbeta med energi genom healing. Jag arbetar intuitivt med samtliga aspekter parallellt för att uppnå mer hälsa och glädje. Genom att inkludera alla aspekter så ges en möjlighet att uppnå en mer djupgående och varaktig positiv förändring."
                                                                                                                                                                                        Susanna Sannö 

Denna video är en inspelning av ett webinar som förmedlar energirening och som startar med en introduktion av Susanna där hon berättar  om värdegrunderna för den healing hon förmedlar. 

transformation

Kärnan i  Susannas arbete är att transformera de trauman som ligger lagrade som energi i ditt energisystem. Genom att transformera denna stagnerade energi så kan du hitta vägen till glädje, balans och välmående både känslomässigt, psykiskt och fysiskt. 

Det kan vara så att du känner att du har en inre potential som du vill leva ut men vet inte riktigt hur, går igenom en stor förändring i ditt liv som du vill hitta sätt att hantera eller vill få verktyg och hjälp att stressa ned och hitta balans. Du kanske har relationsproblem, känner en tomhet, känner brist på livsmening eller har ett specifikt fysiskt problem men inte vet vad det beror på. Kanske i kombination med värk eller problem med matvanor. Då kan transformation genom healing vara något som gör att du hittar styrkan, lugnet, balansen och glädjen.


 

vad är holistisk & multidimensionell hälsa?

Det holistiska synsättet innebär att alla delar ingår i en helhet och att alla delar påverkar varandra.  Med multidimensionell hälsa menas ett synsätt som innebär att du inte bara är din kropp och ditt sinne, utan att du även har en själ och ett multidimensionellt energisystem. Susanna utgår också från den österländska värderingen om att själen reinkarneras. Summan blir att inte bara se människan ur de traditionella psykologiska perspektiven utan även som en själ som bär på upplevelser som påverkar oss. Och att själen är länkad till energisystemet som påverkar vår allmäna psykiska och fysiska hälsa samt relationer.