Vill du komma i balans i kropp, själ och sinne?

Välkommen till Goddess of Light healing!
 

Susanna Sannö är intuitiv healer, spirituell coach och kroppsterapeut. Hon förmedlar kanaliserad healing i privata sessioner, kurser, workshops och webinars i Stockholm och på distans samt ger Helande kroppsbehandlingar med mottagning i Stockholm och Lidköping.


 


 


 

 


 


 

aktuellt

ERBJUDANDE!
5 sessioner a´ 60 minuter för 3150 kr
(med rabatt 630 kr/timme inkl. moms. Ord. pris 3250 kr)

5 sessioner a´ 90 minuter för 4688 kr
(med rabatt 625 kr/timme inkl. moms. Ord.pris 4875 kr)

Genom att köpa en serie sammanhängande sessioner så kommer healingen att gå djupare eftersom healingprocessen fördjupas.
5 sessioner Helande kroppsbehandling och/eller Transformativ healing eller Twin flame healing ingår, du kan blanda fritt. Köpet görs via Swish eller direktöverföring via bankapp och görs i samband med ditt bokade besök eller enligt överenskommelse så att du kan få kvitto på mail. Företag kan faktureras. Sessionerna ska förbrukas inom 1 år från inköpsdatum. Du bokar dina sessioner på Boka Direkt som vanligt. Har du några frågor så är du välkommen att maila dem till  info@goddessoflighthealing.se. 

Vår 2019
CHAKRAHEALINGKURSER
Yogansa, Kungsholmen Läs mer
Yoga Gatti, Tullinge Läs mer


 

ONLINEKURS - ANMÄLAN ÖPPEN T.O.M. 3 APRIL 2019!
Advanced souls: Discovering and learning about your abilities
Välkommen på en fullmatad kurs online för både hjärna och hjärta! Kursstart 17 mars 2019. För dig som söker spirituell utveckling, inre styrka, kunskap om dina klara sinnen och medialitet, hur energier påverkar dig som högkänslig samt verktyg, kunskap och healing som främjar ditt välmående. Läs mer under Workshops & kurser


 

reconnective healing

Jag förmedlar Reconnective healing som certifierad Reconnective Healing Foundational Practitioner
- läs mer om denna fantastiska healing här. 

e-shop

E-shopen är äntligen klar och där hittar du höstens kanaliserade healing workshops på ljudfil: Transforming fear, Healing Your Relationships, Awake Your Goddess Power samt Manifesting!
Dessa healingsessioner är transformerande transmissions, en energiöverföring och healing som sker när du lyssnar - var du än befinner dig. Jag kallar även in High beings från ljuset som gör healing för Dig.
 

 

om

'Din hälsa är det viktigaste du har, och hälsa kommer inifrån. Alla våra fysiska strukturer, våra känslor och vårt energisystem är sammanlänkade i ett komplext samspel där kärnan är vår minsta beståndsdel, energi. Genom att energimässigt balansera alla de system som bygger upp den du är så kan du harmoniseras och balanseras.


 

Exempel på tillstånd som kan förbättras:

► Relationer

► Känslomässiga tillstånd som utbrändhet, ångest och stress
►  Energi
 ►  Glädje
 ►  Fysiska värk-, sjukdoms- och smärttillstånd som migrän, IBS, muskelvärk och PMS.

 ► Livsmening  

    

Denna video är en inspelning av ett webinar som förmedlar energirening och som startar med en introduktion av Susanna där hon berättar  om värdegrunderna för den healing hon förmedlar. 

transformation

Kärnan i  Susannas arbete är att transformera de trauman som ligger lagrade som energi i ditt energisystem. Genom att transformera denna stagnerade energi så kan du hitta vägen till glädje, balans och välmående både känslomässigt, psykiskt och fysiskt. 

Det kan vara så att du känner att du har en inre potential som du vill leva ut men vet inte riktigt hur, går igenom en stor förändring i ditt liv som du vill hitta sätt att hantera eller vill få verktyg och hjälp att stressa ned och hitta balans. Du kanske har relationsproblem, känner en tomhet, känner brist på livsmening eller har ett specifikt fysiskt problem men inte vet vad det beror på. Kanske i kombination med värk eller problem med matvanor. Då kan transformation genom healing vara något som gör att du hittar styrkan, lugnet, balansen och glädjen.


 

vad är holistisk & multidimensionell hälsa?

Det holistiska synsättet innebär att alla delar ingår i en helhet och att alla delar påverkar varandra.  Med multidimensionell hälsa menas ett synsätt som innebär att du inte bara är din kropp och ditt sinne, utan att du även har en själ och ett multidimensionellt energisystem. Susanna utgår också från den österländska värderingen om att själen reinkarneras. Summan blir att inte bara se människan ur de traditionella psykologiska perspektiven utan även som en själ som bär på upplevelser som påverkar oss. Och att själen är länkad till energisystemet som påverkar vår allmäna psykiska och fysiska hälsa samt relationer.