typer av healingsessioner


 

transformativ healing

Vid en transformativ healingprocess så transformeras den lågfrekventa energi som du burit på i ditt enenergisystem och som blockerat dig  till positiv energi.  Över tid så går healingen djupare och djupare för varje session och du kommer bit för bit i kontakt med din I AM presence - ditt starka, visa, autentiska jag - din själ.  Du kommer också i kontakt med Source och höga frekvenser, vilket ger en dirketkontakt till glädje. Det ger en märkbar personlig utveckling som exempelvis  högre medvetande, mer energi, moståndskraft mot negativitet, nya insikter samt ingivelse och kraft att förändra sitt liv till det bättre. Du kan bli befriad från oro och rädsla som tidigare tagit energi och hindrat dig från att gå framåt.



 

twin flame healing

Den Twin flame healing som jag förmedlar är Transformativ healing med fokus på Din/Er Twin flame-resa. Den transformerar relationer mellan avancerade själar som twin flames och soul connections.  Relationen harmoniseras i takt med att blockeringar upplöses. Du får ökad kontakt med ditt högre jag och din själ och healing mellan er sker. Ofta så ligger det mycket energier och blockerar twins från att ha en harmonisk relation. Detta är transformerbart och denna healing är mycket precis, vilket innebär att jag går in och healar känslor, upplevelser och energier som blockerar just er.



 

Healing with your i am presence

Under denna session får du kanaliserad healing som kommer igenom i samarbete med din I AM presence, dina guider, mina guider och mina högre jag samt dina Akashic records - utan inblandning av dina lägre kroppar/ego. Du får healingen på ljudfil och behöver inte delta live, utan kan vara som vanligt i din vardag.




 

reconnective healing

Reconnective healing innebär en interaktion mellan positiva frekvenser och dig.  Under sessionen så fungerar jag som healer som en katalysator för dessa frekvenser, som är ren och kommer direkt från Universum. Dina cellers interaktion med dessa frekvenser av energi, ljus och information gör att dina celler skiftar till att vibrera på en annan nivå. Denna healing påverkar cellerna positivt och Reconnective healing används inom rehabilitering på sjukhus runtom i världen. Läs om hur Transformativ healing kan fungera som ett komplement till Reconnective healing under fliken Transformativ healing.

Reconnective healing rekommenderas att bokas i omfång om 1-3 sessioner. Jag avsätter ca 1 timme för varje session som inkluderar ett kortare inledande och avslutande samtal samt healing.



 

helande kroppsbehandling
 

Grundtekniken är behandlande djup svensk klassisk massage. Jag jobbar samtidigt intuitivt och kanaliserar helande energi som överförs genom mina händer till bl.a. muskler, chakrer, akupunkturpunkter och meridianer. Den här behandlingen passar dig som främst vill ha fysisk healing.

Jag behandlar både smärta efter t.ex. nackspärr och ryggskott, men också långvarig smärta i axlar, nacke, rygg, armar eller vader t.e.x., jag är en erfaren kroppsterapeut och har utfört över 2500 behandlingar.




 

distanshealing

Jag förmedlar Transformativ healing, Twin flame healing samt Reconnective healing på distans. Distanshealing är lika kraftfull som vid besök på mottagningen och vid Transformativ healing samt Twin flame healing så kan du delta via Zoom telefonkonferens, Du kan också få en typ av distanshealing som du får på ljudfil, då jag arbetar endast med din I AM presence - Healing with your I AM presence.