Akashic record reading


 

akashic record reading


 

akashic record reading, 60 min. 690 kr

Fås på ljudfil. Du deltar inte under sessionen utan kan vara som vanligt i din vardag. Readingen sker på svenska. Ev. healing sker på engelska.


 

om akashic record reading

Akashic record (Akashakrönikan på svenska) är ditt personliga arkiv över allt du har upplevt som själ. Alla känslor, tankar, relationer och alla gärningar du har gjort under alla dina livstider finns här. Det innehåller information om dig som själ,: din uppgift ditt själsliga ursprung, din twin flame-relation osv. Detta arkiv befinner sig på en mycket hög dimension och är väktat och omhändertaget av din personliga Akashic record guide. Det här arkivet är mycket väktat även av Universum och högt uppsatta ljusvarelser och ingen har tillgång till ditt Akashic record utan din själs tillåtelse. Genom min förmåga att med din I AM presence´s tillåtelse ha tillgång till ditt arkiv så delges jag information för att förmedla till dig. Det kan också komma in kanaliserad healing för dig under denna session eftersom jag öppnar upp för vad som är viktigt för dig att ta emot just nu - i form av både budskap och healing. Denna session fås på ljudfil. Du deltar inte under sessionen utan kan vara som vanligt i din vardag.


 


 

Vid en Akashic record reading så får du veta:

► Din primära Gud och Gudinne-energi
► Ditt planetariska ursprung
► Dina primära chakran denna livstid
► Hur många ascension-chakran du har installerade, aktualiserade och har lärt dig att hantera förmågorna hos.
► Till vilken grad som dina celler är kristallbaserade istället för kolbaserade (light quotient)
► Vilken initiering av ljus som du befinner dig i.
► Vilken dimension du befinner dig på och/eller är på väg upp till
► Vilka dina mediala gåvor är och till vilken grad de är aktiverade
► Dina guider från 100% ljus just nu
► Om du kommer att träffa din Twin flame  i den tidslinjen du befinner dig i nu
► Om det är för ditt högsta bästa så får du information om din och din Twin flames karmatiska uppgift denna livstid
♦ Om du vill INTE vill veta om du har träffat din Twin flame och få infon ovan i din Akashic record reading så maila mig om att du INTE önskar detta i samband med bokning till info@goddessoflighthealing.se. ♦


Om du är twin flame så får du i readingen information om:
Er primära karmatiska uppgift denna livstid - vilka lågfrekventa energier/känslor/upplevelser som ni är här för att förlösa mellan er, inom er och för mänskligheten. 
OBS All info som du får om Gudinne/Gud-energi, planetariskt ursprung och primära chakran gäller din Twin flame också, eftersom ni har samma ursprung och bär samma energi-mall-design. Den infon som du får om din Twin flame utöver det är vilka primära negativa kärn-känslor som ni är här för att förlösa mellan er och för ert släktled/mänskligheten (t.ex. ilska, hat, förtryck) och som ofta ligger till grund för känslor och upplevelser som ni upplever i er själva, i ert liv och mellan er. Det är adderat ca 7 minuter i readingen. Om du vill ha mer detaljerad info om din twin flame och/eller om en specifik situation så kan du boka en Healing with your I AM presence.

♦ Om du vill INTE vill veta om du har träffat din Twin flame och få infon ovan i din Akashic record reading så maila mig 2-3 rader om att du INTE önskar detta i samband med bokning till info@goddessoflighthealing.se. ♦


 

så här går det till

1. Du bokar din tid

2. Betalar enligt instruktioner i bokningsbekräftelsen från noreply@bokadirekt.se

3. Om du vill INTE vill veta om du har träffat din Twin flame och få infon ovan i din Akashic record reading så maila mig om att du INTE önskar detta i samband med bokning till info@goddessoflighthealing.se

4. Du deltar inte under sessionen utan kan vara som vanligt i din vardag. Du får din inspelning för nedladdning via en länk på din registrerade mail efter din avslutade session.