distanshealing


 

Viktigt att veta inför din healing session

  • Boka dina sessioner med minst 12-14 dagar emellan.
  • Du kan kommer troligtvis att få övergående utrensningssymptom, läs mer i artikeln Vad händer efter en healingsession?
  • Under sessionen så kommer du att ombes att ligga ned i ett meditativt tillstånd.
  • Jag bör inte veta några detaljer om din situation innan sessionen och vi bör ha begränsad kontakt innan. Detta eftersom det är viktigt ur flera aspekter att jag är ett blankt blad innan sessionen. 

zoom
 

Jag använder konferensapplikationen Zoom vid Transformativ healing samt Twin flame healing på distans. Även workhops och webinars på distans sker via Zoom. Alla möten sker via audio/ljud.

Innan din bokade tid så får du ett ett mail till den e-mail som du registrerade när du bokad din tid på Boka Direkt.  Det innehåller en länk som är en inbjudan till ett samtal i Zoom. Länken får du mellan ca. 1 vecka och 1 timme innan din session beroende på när du har bokat.  Om du har bokat långt i förväg så skickas länken vanligast ca en vecka till några dagar innan, och har du bokat dagen innan så kan det dröja till förmiddagen samma dag innan du får din länk.

Om du har bokat en kurs på distans eller webinar så får du länken i anslutning till kursstart eller webinarets sändning, efter erlagd betalning.

Zoom fungerar både på dator och mobil (installation av funktioner på IPad måste konfigureras innan).
Att tänka på:

  • Zoom fungerar inte om mobilen/Ipad är på ljudlös
  • Tillåta Zoom-appen att ha tillgång till mikrofon under Inställningar på din mobil
 

När du klickar på mötes-länken så initieras vanligtvis, beroende på enhet, en nedladdning av appen eller så öppnas mötet i webbläsaren om du inte har appen installerad. Via mötes-länken kan du även gå in i mötet i Zoom innan mötestiden och kontollera audio-inställningar, inställningar för mikrofon osv., detta rekommenderas så att du är bekant med Zooms inställningar när vi startar sessionen.

Test-länk för installation: https://zoom.us/j/735521437 

Healing & guidance
 

Sessionen sker på distans genom telefonkonferensapplikationen Zoom. Under denna session får du vägledning kring din situation samt kanaliserad healing som kommer igenom i samarbete med din I AM presence, dina guider, mina guider och mina högre jag samt dina Akashic records. Du får en inspelning av sessionen som du ska lyssna på ca 1-2 gång i veckan under en period. Detta för att uppnå full effekt av healingen. Läs mer 

Akashic record Reading
 

Vid en Akashic record reading så får du veta:
Din primära Gud och Gudinne-energi
Ditt planetariska ursprung
Dina primära chakran denna livstid
Hur många chakran du har installerade, aktualiserade och har lärt dig att hantera förmågorna hos
Till vilken grad som dina celler är kristallbaserade istället för kolbaserade (light quotent9
Vilken initiering du befinner dig på i denna livstid
Vilken dimension du befinner dig på i det fysiska
Vilka dina mediala gåvor är och till vilken grad de är aktiverade
Dina guider från 100% ljus just nu

Om du är twin flame så kan du också få information om:
Er primära karmatiska uppgift denna livstid

Du får en länk till en inspelning som du laddar ned på fil.


 

healing with your i am presence
 

När du har bokat en healing with your I AM presence-session så får du efter avslutad session en länk till en ljudfil som spelas upp i Zoom app eller i webbläsaren. Länken har begränsad giltighet så du behöver ladda ned din fil på en dator (eller annan enhet med tillräckligt utrymme) om du vill ha kvar inspelningen.  

reconnective healing på distans
 

Reconnective healing är en energiöverföring då du ligger ned i lugn och ro hemma samtidigt som jag förmedlar healingen till dig på distans. Vanligtvis så tar sessionen 30-50 minuter och jag avsätter 60 minuter totalt för samtal och healing. Vid din bokade tid så ringer jag upp dig för  att stämma av så att du är redo att starta sessionen. Efter healingen ringer jag dig för ett kort uppföljningssamtal. Förbered en lugn plats där du inte kan bli störd och där du kan ligga bekvämt med rak ryggrad - det vill säga ingen kudde eller för mjukt underlag. Det går dock bra med en ihopvikt filt under huvudet och stöd under knäna om du vill det. En rak ryggrad från hjässan till svanskotan gör så att energin kan flöda in fritt genom dina energikanaler. Du kan med fördel ligga på golvet om du har en mjuk matta tex.

Om du vill veta mer om denna form av healing finns mer info under fliken Reconnective healing.