helande kroppsbehandling 60 minuter, 650 kr


 

helande kroppsbehandling 90 minuter, 975 kr


 

Helande kroppsbehandling

Grundtekniken är behandlande djup svensk klassisk massage. Genom min gåva att överföra energi genom mina händer kanaliserar jag helande energi som överförs till bl.a. muskler, chakrer, akupunkturpunkter och meridianer. Den upplöser blockeringar längs meridianer, i chakrer och i muskler och det skapar balans och flöde av Qi - livsenergi - som verkar helande för hela Dig. Det som ofta upplevs av klienten är att smärta, stelhet och inre obalans minskar eller försvinner och ett allmänt välmående och harmoni infinner sig omedelbart.  Dock så är upplevelsen av healing alltid individuell. Den här behandlingen passar dig som främst vill ha fysisk healing.

Oavsett om du har ont i själen, i hjärtat eller i kroppen så hjälper ofta den healing som jag förmedlar om du är öppen för möjligheten. Många lever med smärta i tysthet, men det finns hjälp. Du är Ett. Din kropp, din själ, dina känslor. Det är viktigt att alla delar av Dig får omvårdnad. I mitt arbete som kroppsterapeut och healer möter jag ofta människor som har ont på olika sätt. Efter en stund in i sessionen så framkommer sambandet mellan tillstånd som frozen shoulder, inpinchment, nack- eller ländryggsproblem och känslomässig smärta i chakran. Genom gråt, skratt, gäspningar, ryckningar i musklerna eller på andra personliga sätt förlöses denna och smärtan dämpas. Bakom en ond axel gömmer sig ett barndomstrauma eller en traumatisk upplevelse i ett tidigare liv. Vi är så mycket mer än bara en kropp, och ofta är det i denna dimension som svaren ligger. 

Du kan få behandling av både tillfälliga smärttillstånd, men också långvarig smärta.  Fysisk smärta kan ha många ursprung, så som blockeringar längs meridianer eller i chakran. Detta innebär att smärtan ofta har sitt ursprung och orsak någon helt annanstans än där man upplever den, därför är helande massage, där jag arbetar med energisystemet, ofta mer effektiv än vanlig massage. 

Du är i trygga händer då jag är en erfaren certifierad kroppsterapeut och har utfört över 2500 behandlingar.