kanaliserad healing

All kanaliserad healing som kommer genom mig i "Transformativ healing"- sessioner, "Twin flame healing"-sessioner samt "Healing with your I AM presence"- sessioner är transformativ. Den sker i samarbete med din I AM presence, dina guider, mina guider och mina högre jag, min I AM presence samt dina Akashic records.  Den syftar till att heala dina ego-aspekter samt traumatiserade delar av själen så att du kan stiga mer fullt ut i Christ consciousness och optimal balans på alla plan. Healingen av dina egoaspekter och traumatiserade delar av själen sker genom min kontakt med din I AM presence.


 

Healing with your I AM presence är en healingsession då du får ta emot kanaliserad transformativ healing. Du behöver inte delta fysiskt vid sessionen, utan får en inspelning av din session som du kan lyssna på i meditation när du har möjlighet och så många gånger du vill. Under sessionen arbetar jag med din I AM presence utan påverkan av ditt fysiska Jag.


 

Transformativ healing är en healingsession då du får ta emot kanaliserad transformativ healing, men med skillnad att du deltar fysiskt under sessionen, antingen genom besök i Tullinge eller genom telefonkonferens på distans.


 

Twin fllame healing är en healingsession då du får ta emot kanaliserad transformativ healing med fokus på din twin flame-resa. Den här sessionen är för dig som tror eller vet om att du har träffat din twin flame i den fysiska dimensionen (3D).