Andling vägledning och personligt kanaliserad healing genom intuitiva healern Susanna Sannö


 

healing & guidance


 

healing & guidance, 90 min. 999 kr

Samtal och healing. Personlig kanaliserad healing från 7D-9D . Frekvenserna förmedlas på engelska.


 

Viktigt att veta inför din healing session

  • Boka dina sessioner med minst 12-14 dagar emellan.
  • Du kan kommer troligtvis att få övergående utrensningssymptom, läs mer i artikeln Vad händer efter en healingsession?
  • Under sessionen så kommer du att ombes att ligga ned i ett meditativt tillstånd.
  • Jag bör inte veta några detaljer om din situation innan sessionen och vi bör ha begränsad kontakt innan och mellan sessioner. Detta eftersom det är viktigt ur flera aspekter att jag är ett blankt blad innan kanaliseringen.

 

Om healing & guidance

om sessionen

Samtal och healing. Personlig kanaliserad healing från 7D-9D. frekvenserna förmedlas på engelska. Skillnaden mellan denna session och sessionen Healing with your I AM presence är att du deltar fysiskt under sessionen och då har möjlighet till samtal. 

Sessionen sker på distans genom telefonkonferensapplikationen Zoom. Du får en inspelning av sessionen.
Under denna session ingår inledande och avslutande samtal samt kanaliserad healing. healingen kommer igenom i samarbete med din I AM presence, dina guider, Dina guider och dina högre Jag samt din Akashic record guide som har full insyn i dig som själ och ger dig unik healing för att hjälpa dig med din situation och andliga utveckling på din väg mot optimal balans på alla plan, Self Mastery .och Soul embodiment. En Healing & guidance-session inleds med ett samtal där du beskriver vad du vill ha hjälp med, och efterföljs av en healingsession då du ligger ned i meditation. Healingen efterföljs av ett kortare samtal då jag sammanfattar betydelsen av healingen som kom in och du får tillfälle att ställa dina frågor. Den passar både Twin flames (par eller enskilt), Advanced souls och Högkänsliga.


 

användning

Du ska ta emot healingen på ljudfilen i meditation 1-2 gånger i veckan, eller enligt personlig rekommendation, under en period för att implementera healingen fullt ut. Du kan välja att lyssna på hela sessionen under en lyssning för full effekt. men du kan också dela upp lyssnigen av sessionen under flera dagar. Lyssna på healingen så som du lyssnar på musik. Försök inte lyssna på orden eller förstå vad som sägs under healingen, utan slappna av och ta emot. Om du vill ta del av det som sägs så kan du lyssna på sessionen i ditt fullt vakna tillstånd.


 

så går det till

Du får en ett mail med med instruktioner samt en länk till ett möte i Zoom till din registrerade mail inför din session. Läs mer under Om distanssessioner


 

välj ett tema för din session

Du väljer själv ett tema för din session, det kan vara t.ex.
- Personlig energirening
- Heala kring fysiska besvär
- Heala kring relationer
- Vad du känner själv att du vill ha healing kring


 

regelbundna sessioner

Boka dina sessioner med 12 dagar till 3 månader emellan för att stödja din expansion och andliga utveckling på bästa sätt. Varje session är unik och du expanderar gradvis för varje session på din väg mot optimal balans på alla plan, Self Mastery och Soul embodiment.


 

om healingen

Denna kanaliserade healing är djupt transformerande och förlöser trauman, negativa energier, negativa energisträngar, själskontrakt m.m. samt reparerar, expanderar och kopplar upp ditt energisystem mot Source i en komplex process som går in i en ny fas av utveckling vid varje ny session.

SESSIONEN INNEHÅLLER & GER DIG BL.A.
- För dig unika ljuskoder - beroende på ditt planetariska ursprung, din soul, mission etc.
- Kapar negativa energisträngar - ,som skapats av dina karmatika kontrakt, dina trauman och relationer i tidigare liv etc.
- För dig unika healingverktyg förmedlat från de högre dimensionerna
- Rensar ut gamla mallar av negativa värderingar och föreställningar
- Implementerar nya mallar som vibrerar av ljus och kärlek
- Rening från negativ programmering, implantat, parasiter, negativa kristaller etc.
- Uppgradering, rening och expansion av ditt energisystem
- Healing av relationer & trauma från all dina liv i dina celler, DNA, energisystem & på själsnivå
- Återställer kontakten med Universum/Source & Spirit
m.m

Läs mer om healingen på Startsidan
 


 

FÖRBEREDELSER

Du kan förbereda dig inför sessionen om du vill genom att känna efter vad du tror det är för specifikt problem eller problemområde som du vill jobba med under sessionen. Det kan tex. vara en relation, specifika händelser eller bara en känsla som du har inom dig. Om du inte vet vad det är så håller vi öppet för vad som kommer in för dig. Förbered också en lugn plats där du kan ligga ned i meditation ostört.


 

Denna video är en inspelning av ett webinar som förmedlar energirening och som startar med en introduktion av Susanna där hon berättar om värdegrunderna för den healing som hon förmedlar. 


 

Denna video är en inspelning av ett webinar som förmedlar energirening för Twin flames som startar med en introduktion av Susanna där hon berättar om Twin flames


 

I denna video kanaliserar Susanna för det manliga och kvinnliga kollektivet. Det är såhär det kan låta under en privat session, med den skillnaden att hon under en privat session kanaliserar svar och healing för dig och din Twin flames unika blockeringar.