Healing with your i am presence


 

healing with your i am presence, 60 minuter. 690 kr

Ljudfil. Personlig kanaliserad healing från 7D och upp. Frekvenserna förmedlas på engelska.


 

healing with your i am presence, 60 minuter, med musik. 750 kr

Ljudfil. Personlig kanaliserad healing från 7D och upp. Frekvenserna förmedlas på engelska.


 

healing with your i am presence, 90 minuter, 999 kr

Ljudfil. Personlig kanaliserad healing från 7D och upp. Frekvenserna förmedlas på engelska.


 

healing with your i am presence, 90 minuter, med musik. 1060 kr

Ljudfil. Personlig kanaliserad healing från 7D och upp. Frekvenserna förmedlas på engelska.


 

healing with your i am presence

Om sessionen

Personlig kanaliserad healing från 7D och upp, frekvenserna förmedlas på engelska. Fås på ljudfil.

Under denna session får du personligt kanaliserad healing som kommer igenom i samarbete med din I AM presence, dina guider samt dina Akashic records - utan inblandning av dina lägre kroppar/ego. Dina guider och dina högre Jag samt din Akashic record guide har full insyn i dig som själ och ger dig unik healing för att hjälpa dig med din situation och andliga utveckling på din väg mot optimal balans på alla plan, Self Mastery .och Soul embodiment.

Du behöver inte göra något speciellt under tiden jag har din session med din I AM presence, utan kan vara som vanligt i din vardag.  Den healing som kommer in utan inblandning av ditt ego, din fysiska kropp och dina lägre ljuskroppar är generellt ofta klar och detaljerad.


 

användning

Du ska ta emot healingen i meditation 1-2 gånger i veckan, eller enligt personlig rekommendation, under en period för att implementera healingen fullt ut. Du kan välja att lyssna på hela sessionen under en lyssning för full effekt. men du kan också dela upp lyssnagen av sessionen under flera dagar. Lyssna på healingen så som du lyssnar på musik. Försök inte lyssna på orden eller förstå vad som sägs under healingen, utan slappna av och ta emot. Om du vill ta del av det som sägs så kan du lyssna på sessionen i ditt fullt vakna tillstånd.


 

så går det till

1. Du bokar din session på Boka Direkt och får betalningsinformation i din bokningsbekräftelse från noreply@bokadirekt.se. Betalning ska alltid vara inne innan sessionen startar.

2. Inför din session så mailar du vilket tema som du vill ha healing kring (max 1 tema). Det är avgörande att jag får begränsad info, använd max 150 tecken. Du mailar till info@goddessoflighthealing.se. Detta gör du utanför bokningssystemet från den mailadress som du angett i bokningen. 

3. Vid din bokade tid så har jag din session och du får strax efter sluttiden tillgång till din inspelning genom en länk på din registrerade mail.

4. Lyssna på din inspelade session i meditation ca 1-2 gånger i veckan under en period.

5. Boka dina sessioner 12 dagar - 3 månder emellan.


 

välj tema för din session

Du väljer själv ett tema för sessionen. Du kan välja t.ex.:
​​​​​​Dig och din twin flame - er själsliga relation och vad ni har för själslig uppgift. 
Heala kring fysiska besvär
Heala kring relationer
Vad du känner själv att du vill ha healing kring


 

regelbundna sessioner

Boka dina sessioner med 12 dagar till 3 månader emellan för att stödja din expansion och andliga utveckling på bästa sätt. Varje session är unik och du expanderar gradvis för varje session på din väg mot optimal balans på alla plan, Self Mastery och Soul embodiment.


 

kanaliserad transformativ healing

 Denna kanaliserade healing är djupt transformerande och förlöser trauman, negativa energier, negativa energisträngar, själskontrakt m.m. samt reparerar, expanderar och kopplar upp ditt energisystem mot Source i en komplex process som går in i en ny fas av utveckling vid varje ny session. Läs mer om healingens baselement under Starta här.

SESSIONEN INNEHÅLLER & GER DIG BL.A.
- För dig unika ljuskoder - beroende på ditt planetariska ursprung, din soul, mission etc.
- Kapar negativa energisträngar - ,som skapats av dina karmatika kontrakt, dina trauman och relationer i tidigare liv etc.
- För dig unika healingverktyg förmedlat från de högre dimensionerna
- Rensar ut gamla mallar av negativa värderingar och föreställningar
- Implementerar nya mallar som vibrerar av ljus och kärlek
- Rening från negativ programmering, implantat, parasiter, negativa kristaller etc.
- Uppgradering, rening och expansion av ditt energisystem
- Healing av relationer & trauma från all dina liv i dina celler, DNA, energisystem & på själsnivå
- Återställer kontakten med Universum/Source & Spirit
m.m


 

Denna video är en inspelning av ett webinar som förmedlar energirening och som startar med en introduktion av Susanna där hon berättar om värdegrunderna för den Transformativa healing som hon förmedlar. 


 

Denna video är en inspelning av ett webinar som förmedlar energirening för Twin flames som startar med en introduktion av Susanna där hon berättar om Twin flames


 

I denna video kanaliserar Susanna för det manliga och kvinnliga kollektivet. Det är såhär det kan låta under en privat session, med den skillnaden att hon under en privat session kanaliserar svar och healing för dig och din Twin flames unika issues.