Healing with your i am presence


 

healing with your i am presence, 60 minuter. 690 kr

Personligt kanaliserad healing från 7D-9D. Frekvenserna förmedlas på engelska. Fås på ljudfil. Du deltar inte under sessionen utan kan vara som vanligt i din vardag.


 

healing with your i am presence, 60 minuter, med musik. 750 kr

Personligt kanaliserad healing från 7D-9D. Frekvenserna förmedlas på engelska. Fås på ljudfil. Du deltar inte under sessionen utan kan vara som vanligt i din vardag.


 

healing with your i am presence, 90 minuter, 999 kr

Personligt kanaliserad healing från 7D-9D. Frekvenserna förmedlas på engelska. Fås på ljudfil. Du deltar inte under sessionen utan kan vara som vanligt i din vardag.


 

healing with your i am presence, 90 minuter, med musik. 1060 kr

Personligt kanaliserad healing från 7D-9D. Frekvenserna förmedlas på engelska. Fås på ljudfil. Du deltar inte under sessionen utan kan vara som vanligt i din vardag.


 

Viktigt att veta inför din session

 • Boka dina sessioner med minst 12-14 dagar emellan.
 • Ett exempel på ett upplägg för en långsiktig transformativ process är intervallet 1 session i månaden under minst 6-12 månader. 
 • Du kan kommer troligtvis att få övergående utrensningssymptom, läs mer i artikeln Vad händer efter en healingsession?
 • Helt avgörande är att jag inte vet några detaljer om din situation förrän vid sessionen och vi bör ha begränsad kontakt innan och mellan sessioner. Detta eftersom det är viktigt ur flera aspekter att jag är ett blankt blad under sessioner.


 

healing with your i am presence

Om sessionen

Personligt kanaliserad healing från 7D-9D. Frekvenserna förmedlas på engelska. Fås på ljudfil. Du deltar inte under sessionen utan kan vara som vanligt i din vardag.
 

Bra att veta innan du bokar din session:

 • Susanna får inte svar på frågor som kommer från det lägre negativa Egot. Det innebär att hon inte förmedlar svar om framtiden, detaljer om personers privata situation eller andra skeenden i 3D etc. som kommer från det lägre negativa Egot.
 • Hon jobbar i dimensionerna 6D-9D och healingen som kommer igenom förmedlas från 7D-9D.
 • Healingen från dimension 7D-9D syftar till att stärka dig och främja optimal balans på alla plan - på din resa mot Soul embodiment och Self Mastery. Enligt lagen om attraktion så faller ditt fysiska liv på plats i resonans med det. Detta är ett långsiktigt arbete som innebär flera regelbundna sessioner.
 • Det är viktigt att du tillåter allra minst 12 dagar mellan sessionerna, läs mer i artikeln "Varför du ska tillåta tid mellan sessionerna - ett kanaliserat meddelande"


 

under & efter sessionen

Under denna session får du kanaliserad healing som kommer igenom i samarbete med din I AM presence, dina guider samt dina Akashic records - utan inblandning av dina lägre kroppar/ego, vilket ger möjlighet för dig att ta emot frekvenser från de högsta dimensionerna. 


Dina guider och dina högre Jag samt din Akashic record guide har full insyn i dig som själ och ger dig unik healing för att hjälpa dig med din situation och andliga utveckling och uppstigning (ascension) på din väg mot optimal balans på alla plan, Self Mastery och Soul embodiment.

Du behöver inte göra något speciellt under sessionen, utan kan vara som vanligt i din vardag.  Den healing som kommer in utan inblandning av ditt ego, din fysiska kropp och dina lägre ljuskroppar är generellt ofta klar och detaljerad.

Du tar emot healingen på högre nivåer när sessionen sker, vid det klockslag som angetts i linjär tid. Men du tar emot den i alla dina lägre mänskliga aspekter vid lyssning av ljudfilen. Det är också vid lyssning av ljudfilen som du tar emot den Light transmission (överföring av ljus) som sker via ljudvågor från Susannas röst och hennes Seraphim Over-Soul. 


 

användning

Du ska ta emot healingen i meditation 1-2 gånger i veckan, eller enligt personlig rekommendation, under en period för att implementera healingen fullt ut. Ju djupare meditativt tillstånd du befinner dig vid lyssning, ju djupare når healingen. Du kan välja att lyssna på hela sessionen under en lyssning för full effekt. men du kan också dela upp lyssnIgen av sessionen under flera dagar. Lyssna på healingen så som du lyssnar på musik. Försök inte att lyssna på orden eller förstå vad som sägs under healingen, utan slappna av och ta emot. Om du vill ta del av den information som förmedlas, så lyssnar du på sessionen i ditt fullt vakna tillstånd.


 

så går det till

1. Du bokar din session på Boka Direkt och får betalningsinformation i din bokningsbekräftelse från noreply@bokadirekt.se. Betalning ska alltid vara inne innan sessionen startar.

2. Du kan lämna helt öppet för vad din I AM presence vill förmedla till dig. Du behöver då inte skicka något mail inför din session. Du har också möjlighet att skicka ett mail med din önskan om vad du vill ha healing kring. Märk ditt mail med rubriken "Session *datum*". Det är avgörande att Susanna får begränsad info, använd max 150 tecken. Du mailar till info@goddessoflighthealing.se. Detta gör du utanför bokningssystemet från den mailadress som du angett i bokningen.  

3. Vid din bokade tid så har Susanna din session och du får strax efter sluttiden tillgång till din inspelning genom en länk på din registrerade mail. Det kan ta 10-60 minuter innan du får tillgång till din inspelning.

4. Lyssna på din inspelade session i meditation ca 1-2 gånger i veckan under en period.

5. Boka dina sessioner 12 dagar - 3 månder emellan.


 

välj tema för din session

Du kan välja att låta din I AM presence och dina guider välja den healing som du behöver just nu.  Om du vill ha healing kring något specifikt, så meddela mig på mail inför sessionen. Du kan välja t.ex.:

 • ​​​​​​Dig och din twin flame
 • Heala kring fysiska besvär
 • Heala kring relationer - te.x. syskon. föräldrar eller andra personer i ditt liv
 • Vad du känner själv specifikt att du vill ha healing kring


 

regelbundna sessioner

Boka dina sessioner med 12 dagar till 3 månader emellan för att stödja din expansion och andliga utveckling på bästa sätt. Varje session är unik och du expanderar gradvis för varje session på din väg mot optimal balans på alla plan, Self Mastery och Soul embodiment. Ett exempel på ett upplägg för en långsiktig transformativ process är intervallet 1 session i månaden under minst 6-12 månader.


 

om kanaliserad transformativ healing

 Denna kanaliserade healing är djupt transformerande och förlöser trauman, negativa energier, negativa energisträngar, själskontrakt m.m. samt reparerar, expanderar och kopplar upp ditt energisystem mot Source i en komplex process som går in i en ny fas av utveckling vid varje ny session. Läs mer om healingen på Startsidan.

SESSIONEN INNEHÅLLER & GER DIG BL.A.
- För dig unika ljuskoder - beroende på ditt planetariska ursprung, din soul, mission etc.
- Kapar negativa energisträngar - ,som skapats av dina karmatika kontrakt, dina trauman och relationer i tidigare liv etc.
- För dig unika healingverktyg förmedlat från de högre dimensionerna
- Rensar ut gamla mallar av negativa värderingar och föreställningar
- Implementerar nya mallar som vibrerar av ljus och kärlek
- Rening från negativ programmering, implantat, parasiter, negativa kristaller etc.
- Uppgradering, rening och expansion av ditt energisystem
- Healing av relationer & trauma från all dina liv i dina celler, DNA, energisystem & på själsnivå
- Återställer kontakten med Universum/Source & Spirit
m.m


 

Denna video är en inspelning av ett webinar som förmedlar energirening och som startar med en introduktion av Susanna där hon berättar om värdegrunderna för den Transformativa healing som hon förmedlar. 


 

Denna video är en inspelning av ett webinar som förmedlar energirening för Twin flames som startar med en introduktion av Susanna där hon berättar om Twin flames


 

I denna video kanaliserar Susanna för det manliga och kvinnliga kollektivet. Det är så här det kan låta under en privat session, med den skillnaden att hon under en privat session kanaliserar svar och healing för dig och dina unika issues.