Har du träffat din twin flame och vill ha hjälp och guidning på Din och Er resa? Då har du kommit helt rätt - Universum står redo att hjälpa!


 

besök i tullinge

twin flame healing, 60 min. 690 kr

Healingen sker på engelska.


 

twin flame healing, 90 min. 999 kr

Healingen sker på engelska. 90 minuter passar dig som vill ha mer tid till att få den kanaliserade informationen förklarad.


 

distanshealing

distanshealing, twin flame healing 60 min. 690 kr

Healingen sker på engelska.
Läs mer om Distanshealing.


 

distanshealing, twin flame healing 90 min. 999 kr

Healingen sker på engelska. 90 minuter passar dig som vill ha mer tid till att få den kanaliserade informationen förklarad.
Läs mer om Distanshealing.


 

Viktigt att veta inför din Twin flame healing session

  • Boka dina sessioner med minst 12-14 dagar emellan.
  • Du kan kommer troligtvis att få övergående utrensningssymptom, läs mer i artikeln Vad händer efter en healingsession?
  • Under sessionen så kommer du att ombes att ligga ned i ett meditativt tillstånd.
  • Jag påbörjar din session och gör viktga förberedelser strax innan din bokade tid, så jag vill be dig att vara punktlig. Mer info hittar du i din bokningsbekräftelse.
  • Jag bör inte veta några detaljer om din situation innan sessionen och vi bör ha begränsad kontakt innan och mellan sessioner. Detta eftersom det är viktigt ur flera aspekter att jag är ett blankt blad innan sessionen.


 

twin flame healing

Den transformativ healing som jag kanaliserar är speciellt anpassad för twin flames. Den är från högre dimensioner och hjälper er att klara av att hantera er själsliga relation i en fysisk kropp med allt vad det innebär samt transformera programmering, mallar, själskontrakt, kapa negativa energisträngar, heala det här och tidigare liv samt aktivera er soul mission - det vill säga hjälper er att göra allt det själsliga arbete som ni är här för att göra!

Under denna session får du kanaliserad healing som kommer igenom i samarbete med din I AM presence, dina guider, mina guider och mina högre jag samt dina Akashic records. Du kan välja att besöka mottagningen i Tullinge eller få sessionen på distans.

All kanaliserad healing som kommer genom mig i "Transformativ healing"- sessioner, "Twin flame healing"-sessioner samt "Healing with your I AM presence"- sessioner är transformativ. Den sker i samarbete med din I AM presence, dina guider, mina guider och mina högre jag, min I AM presence samt dina Akashic records.  Den syftar till att heala dina ego-aspekter samt traumatiserade delar av själen så att du kan stiga mer fullt ut i Christ consciousness och optimal balans på alla plan. Healingen av dina egoaspekter och traumatiserade delar av själen sker genom min kontakt med din I AM presence.

Twin flame healing-sessionen går till på samma sätt som Transformativ healing med den skillanden att fokus ligger  på Twin flame-relationen och din twin flame-resa. Den transformerar och harmoniserar relationer mellan avancerade själar som twinflames och soul connections.  Relationen harmoniseras över tid i takt med att blockeringar upplöses. Du får ökad kontakt med ditt högre jag och din själ och healing mellan er sker. Ofta så ligger det mycket negativa och mörka energier och blockerar twinflames från att ha en harmonisk relation. Även känslor och upplevelser från tidigare liv tillsammans hindrar, såväl som energier från grupper av själar som ni är länkade till samt era förfäder som ger upphov till blockeringar i relationen. Men detta är transformerbart och denna healing är mycket precis, vilket innebär att jag tillsamman med high beings healar känslor, upplevelser och energier som blockerar just er.

En twin flame healing session med mig startar med ett kort samtal där du beskriver vad du vill ha hjälp med. Du får sedan ta emot healingen under meditation och vi avslutar med ett kortare samtal.

Twin  flame healing sessioner är ofta energimässigt starka, det kommer in mycket healing och också information om er själsliga relation. Jag är en kanal för healing för healing för Twin flames och del av min egen mission som feminine twin flame är att förmedla healing till andra twin flames och stödja deras ascension och union. 

Även om du inte är tillsammans med din twin flame så kan du med intentionen av ren kärlek heala relationen och dig själv på själsnivå, vilket kan göra en enorm skillnad för dig och er - både vad det gäller ökad glädje, er relation och ökad livsmening. Ni delar energisystem och era själar är i kontakt så därför sker healing för din twin flame genom healing av dig. Healing för din twin flame sker alltid med dennes själsliga tillåtelse och bara om detta är för personens högsta bästa.

Om du önskar en session utan samtal, läs mer under Healing with your  I AM presence.


 

Introduktion till vad twin flames är samt energirening för twin flames