Twin flame healing, Goddess of Light healing, stress, healing, stressreducering, hälsa, må bra, må bättre


 

reconnective healing, 60 minuter, 700 kr

Energiöverföring som sker i tystnad. Distans


 

Om reconnective healing

reconnective healing

Reconnective healing är en energiöverföring och en interaktion med energi som flödar mellan Practitionern, Universum och klienten. Under sessionen så fungerar healing practitionern som en katalysator för dessa frekvenser, som är ren och kommer direkt från Universum. Dina cellers interaktion med dessa frekvenser av energi, ljus och information gör att dina celler skiftar till att vibrera på en annan nivå. Denna healing påverkar cellerna positivt och Reconnective healing används inom rehabilitering på sjukhus runtom i världen.
 
Reconnective healing rekommenderas att bokas i omfång om 1-3 sessioner. Sedan är din Reconnection klar. Du gör denna healing i set om 1-3 gånger endast 1-2 gånger i livet. Fler sessioner än 1 ska ske med högst 2 veckors mellanrum. Var noga med att boka samtliga sessioner samtidigt så att du säkert kan få sessionerna med högst 2 veckors mellanrum. Under sessionen så ska du ligga ned på plant underlag hemma eller på en annan plats där du kan vara helt ostörd. Jag avsätter 1 timme för varje session. 


 

så här går det till

Reconnective healing är en energiöverföring och en interaktion med energi som flödar mellan Practitionern, Universum och klienten. Under sessionen så ligger du ned i lugn och ro hemma samtidigt som jag faciliterar healingen på distans. Stort avstånd har ingen betydelse och denna healing är ofta starkare på distans. Jag arbetar med dig på distans på samma sätt som visas i videon här. Jag känner din energi och den kontakt som uppstår omedelbart när healingen startar. Du kan också komma att uppleva att healingen startar strax innan sessionen.  

Vid din bokade tid så ringer jag upp dig för att stämma av så att du är redo att starta sessionen. Efter healingen är klar så ringer jag dig. Vanligtvis så tar healingen ca 50 minuter och jag avsätter 60 minuter totalt för samtal och healing.
 

  • Förbered en lugn plats där du inte kan bli störd och där du kan ligga bekvämt med rak ryggrad - det vill säga ingen kudde eller för mjukt underlag.
  • Du kan med fördel ligga på en fast säng eller på golvet på en mjuk matta t.ex.
  • Det går bra att ha en tunnare ihopvikt filt/handduk under huvudet och stöd under knäna om du vill det. 
  • Viktigt är att slappna av under sessionen och bara tillåta din unika fysiska och spirituella upplevelse av healingen.