Twin flame healing, Goddess of Light healing, stress, healing, stressreducering, hälsa, må bra, må bättre


 

reconnective healing, 60 minuter, 700 kr

Inkluderar healing och samtal


 

reconnective healing, 3 sessioner a´60 minuter, 1950 kr

Inkluderar healing och samtal

 

distanshealing, reconnective healing, 60 minuter, 700 kr

Inkluderar healing och samtal

Läs mer under Distanshealing


 

distanshealing, reconnective healing, 3 sessioner à 60 minuter, 1950 kr

Läs mer under Distanshealing


 

reconnective healing

Reconnective healing innebär en interaktion mellan positiva frekvenser och alla aspekter av dig.  Under sessionen så fungerar healing practitionern som en katalysator för dessa frekvenser, som är ren och kommer direkt från Universum. Dina cellers interaktion med dessa frekvenser av energi, ljus och information gör att dina celler skiftar till att vibrera på en annan nivå. Denna healing påverkar cellerna positivt och Reconnective healing används inom rehabilitering på sjukhus runtom i världen.
 
Reconnective healing rekommenderas att bokas i omfång om 1-3 sessioner. Jag avsätter 1 timme för varje session som inkluderar inledande och avslutande samtal samt healing. Effektiv healing ca 30-50 min.
 
Vid besök i Tullinge ligger du bekvämt på en behandlingsbänk och jag arbetar en bit ifrån. Healingen brukar vanligtvis upplevas som behaglig och avslappnande, men varje individ reagerar mycket olika på healingen. Inga förberedelser behövs för besök i Tullinge.

Jag förmedlar Reconnective healing även på distans, läs mer under fliken Distanshealing.

Läs om hur Transformativ healing kan fungera som ett komplement till Reconnective healing under fliken Transformativ healing.

 

'
 

MER OM RECONNECTIVE HEALING