Twin flame healing, Goddess of Light healing, stress, healing, stressreducering, hälsa, må bra, må bättre


 

reconnective healing, 60 minuter, 700 kr

Inkluderar healing och samtal


 

distanshealing, reconnective healing, 60 minuter, 700 kr

Inkluderar healing och samtal

Läs mer under Distanshealing


 

reconnective healing

Reconnective healing innebär en interaktion mellan positiva frekvenser och alla aspekter av dig.  Under sessionen så fungerar healing practitionern som en katalysator för dessa frekvenser, som är ren och kommer direkt från Universum. Dina cellers interaktion med dessa frekvenser av energi, ljus och information gör att dina celler skiftar till att vibrera på en annan nivå. Denna healing påverkar cellerna positivt och Reconnective healing används inom rehabilitering på sjukhus runtom i världen.
 
Reconnective healing rekommenderas att bokas i omfång om 1-3 sessioner. Jag avsätter 1 timme för varje session som inkluderar inledande och avslutande samtal samt healing. Effektiv healing ca 50 min.


 

så här går det till

Reconnective healing är en energiöverföring då du ligger ned i lugn och ro hemma samtidigt som jag förmedlar healingen till dig på distans. Denna healing är ofta starkare på distans och stort avstånd har ingen betydelse.

Vid din bokade tid så ringer jag upp dig för  att stämma av så att du är redo att starta sessionen. Efter healingen ringer jag dig för ett kort uppföljningssamtal. Vanligtvis så tar healingen 50 minuter och jag avsätter 60 minuter totalt för samtal och healing.

Förbered en lugn plats där du inte kan bli störd och där du kan ligga bekvämt med rak ryggrad - det vill säga ingen kudde eller för mjukt underlag. Det går dock bra med en ihopvikt filt under huvudet och stöd under knäna om du vill det. En rak ryggrad från hjässan till svanskotan gör så att energin kan flöda in fritt genom dina energikanaler. Du kan med fördel ligga på golvet om du har en mjuk matta tex.


 

MER OM RECONNECTIVE HEALING