Har du träffat din twin flame och känner dig redo att ta nästa steg i din personliga utveckling för att utveckla relationen och uppfylla dess högre syfte? Då har du kommit helt rätt - Universum står redo att hjälpa Dig på Din och Er resa!


 

Besök i Tullinge

twin flame healing, 60 min. 650 kr

Healingen sker på engelska.


 

twin flame healing, 90 min. 975 kr

Healingen sker på engelska. 90 minuter passar dig som vill ha mer tid till att få den kanaliserade informationen förklarad.


 

Distanshealing

distanshealing, twin flame healing 60 min. 650 kr

Healingen sker på engelska.
Läs mer om Distanshealing.


 

distanshealing, twin flame healing 90 min. 975 kr

Healingen sker på engelska. 90 minuter passar dig som vill ha mer tid till att få den kanaliserade informationen förklarad.
Läs mer om Distanshealing.


 

Bra att veta inför din Twin flame healing session

  • Du kan kommer troligtvis att få övergående utrensningssymptom, läs mer i artikeln Vad händer efter en healingsession?
  • Under sessionen så kommer du att ombes att ligga ned i ett meditativt tillstånd.
  • Starkast healing kommer in för Dig om jag inte vet några detaljer om din situation innan sessionen och vi bör ha så lite kontakt som möjligt innan. Detta eftersom det är viktigt ur flera aspekter att jag är ett blankt blad innan du kommer.
  • All healing är positiv och det val av healing som du gör blir på cellnivå aldrig fel. Men om du vill veta mer om vilken typ av healing som kan passa din situation så kan du läsa mer här nedan eller i länkarna:


 

twin flame healing

Den twin flame healing jag förmedlar är Transformativ healing med fokus på Twin flame-realtionen. Den transformerar och harmoniserar relationer mellan avancerade själar som twinflames och soul connections.  Relationen harmoniseras över tid i takt med att blockeringar upplöses. Du får ökad kontakt med ditt högre jag och din själ och healing mellan er sker. Ofta så ligger det mycket negativa och mörka energier och blockerar twinflames från att ha en harmonisk relation. Även känslor och upplevelser från tidigare liv tillsammans hindrar, såväl som energier från grupper av själar som ni är länkade till samt era förfäder som ger upphov till blockeringar i relationen. Men detta är transformerbart och denna healing är mycket precis, vilket innebär att jag tillsamman med high beings healar känslor, upplevelser och energier som blockerar just er.

En twin flame healing session med mig är ofta energimässigt stark, det kommer in mycket healing och på så sätt information om er själsliga relation. Jag är en kanal för healing och del av min egen mission som feminine twin flame är att förmedla healing till andra twin flames och stödja deras ascension och union. 

Även om du inte är tillsammans med din twin flame så kan du med intentionen av ren kärlek heala relationen och dig själv på själsnivå, vilket kan göra en enorm skillnad för dig och er - både vad det gäller ökad glädje, er relation och ökad livsmening. Ni delar energisystem och era själar är i kontakt så därför sker healing för din twin flame genom healing av dig. Healing för din twin flame sker alltid med dennes själsliga tillåtelse och bara om detta är för personens högsta bästa.


 

Introduktion till vad twin flames är samt energirening för twin flames