Två platser kvar!


 

Är du redo för en förändring? 

Under maj månad 2019 så kommer jag att ta mig an 5 klienter som får genomgå en transformerande resa.

Det innebär att Du & jag under ett par månader med start i maj jobbar fokuserat tillsammans med att upplösa något som du känner är ett hinder för Dig.

Den här fördjupade healingprocessen är för dig som vet vad du vill arbeta med och är redo att göra en punktinsats för att upplösa detta på djupet en gång för alla.

Under fem sessioner så kommer du att få healing som grundar sig i information från dina Akashic records som jag och mitt guide team delges av din I AM presence innan sessionen. Mellan sessionerna kan du också komma att få övningar som du också delges från högre dimensioner, just med syfte att upplösa det som du önskar.

Dina Akashic records innehåller alla dina liv -  alla erfarenheter, relationer, känslor och upplevelser som själ. Och där finns svaren på vad som ger upphov till det som hindrar dig idag. Genom din tillåtelse och min gåva att få tillgång till dina Akashic records så kan djup transformation och läkning uppnås. Det kan t.ex. vara en fobi, fertilitetsproblem, svår mensvärk/PMS eller ett svårt trauma från den här livstiden. Du kan läka detta i olika grad på alla plan genom den här processen.

Pris: 6500 kr (kan delbetalas). Då ingår 5 sessioner á 1,5 timme på distans eller besök i Tullinge strax söder om Stockholm - samt budskap och healing från dina Akashic records som jag får i samråd med din I AM presence och ditt guide team innan din session.

Om du är öppen och redo att ge den här processen din intention och fokus under ca 3 månader med start i maj så är du varmt välkommen med din anmälan. Du kan förvänta dig att få utrensningssymptom under perioden, men också en varaktig djup transformation och personlig utveckling . Du har mitt stöd och coachning under hela processen.

ANMÄLAN: maila mig på info@goddessoflighthealing.se eller via mailformuläret under Kontakt. Du är också varmt välkommen med dina frågor. 

Med ljus & värme, Susanna