self empowerment    soul embodiment    self mastery

GRUNDKURS

Advanced Souls: Discovering & learning about your abilities

en kurs för dig som vill förstå dina mediala sinnen & stiga in i din kraft

1800 KR


 

Välkommen till en healingkurs på 6 tillfällen á 90 minuter - Advanced Souls: Discovering and learning about Your abilities - för dig som är känslig för energier och vill veta mer om den hjälp som finns i den andliga världen för dig som är högkänslig eller empath.  Du får 6 lättlyssnade klasser som avslutas med ca 30 minuterns meditativ kanaliserad transformativ healing, unikt kanaliserad under dessa klasser. Kursen fås på ljudfil och du kan lyssna på klasserna i din egen takt.


Sagt av andra om kursen: 

"För det första vill jag säga tack! Jag känner en så stor tacksamhet över att få vara en del av denna kurs. Du har svar på många frågor jag under lång tid undrat över och känt mig ensam om att ha. Allt du förmedlat i denna kursen har gett mig svar på så mycket saker jag känt och känt mig ensam om att känna. Tack för din varma och läkande energi. Du inspirerar till att lära känna sig själv och sprider lugn och kärlek."
Rebecka, 23 år, Kungälv, kursdeltagare
på onlinekursen Advanced souls: Discovering and learning about your abilities
 
Lyssna på introduktionen i första klassen


Om du är högkänslig, har utmattningssymtom eller är lättstressad så kan du vara en avancerad själ (en själ som levt många liv) och påverkas då ofta negativt av energier från omgivningen. Det beror på att dina klara sinnen har börjat aktiveras vilka ger dig extra informationskanaler genom vilka du tar in mer intryck. Att få kunskap, verktyg och healing som hjälper dig att lära känna dig själv, dina förmågor, hur de påverkar ditt sätt att ta in information och energier samt lära dig att rensa dig från andras energier kan göra underverk för ditt välmående, inre styrka och kraft.

Detta är en grundkurs för dig som är relativt ny för den spirituella världen och innehåller både föreläsningar, övningar och verktyg och varje klass avslutas med kanaliserad healing. Den ger dig både handfasta tips och verktyg för en mer välmående varje dag samt en djupare transformation. Kursens syfte är empowerment - att du ska hitta mer tillit till din egna förmåga, din intuition och att lära dig att rena dig och skydda dig själv från energier som tar kraft samt fylla på med positiv energi.

De tekniker som används är bl.a. reflektionsövningar, affirmationer, andningsövningar och EFT (Emotional Freedom Technique). Varje klass består av ca 60 minuters föreläsning och workshop samt ca 30 minuters meditativ transformativ healing i slutet av varje klass, och du kan lyssna på healingen så många gånger du vill för att få fördjupad effekt vid varje lyssning. Healingen sker på engelska, och varje healingdel innehåller energirening utöver healing kopplat till temat för varje klass.

Klass 1 - Så vet du att du är en avancerad själ. 

Klass 2 - Dina sinnesförnimmelser är din guide: lär dig lyssna

Klass 3 - Verktyg för att hantera vardagen & frågestund

Klass 4 - SOS: healingverktyg för att hantera intensiva energier

Klass 5 - Öka positiv energi

Klass 6 - Dina guider & frågestund

Det här er en personlig, peppande serie där jag delar med mig av mina erfarenheter, bästa tips och tekniker till dig som vill lära dig mer om hur du kan hantera dina energier! 
 
Ämnen som tas upp är bl.a.:
•  Den spirituella världen och energisystemet - världsbild och begrepp.
•  Hur utbrändhet, HSP och stress kan vara kopplat till din själ och till spiritualitet.
•  Hur utbrändhet, HSP och stress kan vara kopplat till medialitet.
•  Vad klara sinnen och medialitet är samt hur du kan veta vilka förmågor du har.
•  Vad en avancerad själ är.
•  Hur klara sinnen är kopplat till din allt större kontakt med din själ.
•  Hur du hanterar dina klara sinnen och mediala förmågor.
•  Vad som händer fysiskt och emotionellt när du påbörjat processen med att få allt större kontakt med din själ.
•  Vad energimässiga blockeringar är och var de kommer ifrån.
•  Healing, verktyg och kunskap som ökar din förmåga till att hantera och utveckla detta.
 


 

PRAKTISK INFORMATION
Din länk till webinaret får du på din mail den 29 maj. Du får en personlig länk som ger dig tillgång till live-sändningen i Zoom.
Ladda ned Zoom på mobil
Ladda ned Zoom på dator

Alla betalande deltagare får en inspelning av sessionen. 

Anmälan sker på Boka Direkt. Betalning sker till Swish 1234 30 54 62.

Är du helt ny för mig så är du varmt välkommen till min Youtube- kanal där du kan bekanta dig med det sätt jag arbetar på för att förmedla healing från 7-9 dimensionen. En presentation finns under fliken Om Susanna

Varmt välkommen till The New Golden Age!

Namasté, Susanna