högkänslighet

Om du är känslig för energier, s.k. högkänslig/HSP (Highly Sensitive Person) så är det stor sannolikhet att du är medial och empath. Att vara empath är en medial förmåga som innebär att du har förmågan att känna och bli påverkad av andras känslor samt energier som andra bär i sitt energifält. Det innebär att du inte bara har dina egna känslor och energier att hantera, utan också andras. Personer som är empaths tar på grund av sin höga perception in mer intryck än andra och känner sig därför ofta överväldigade av intryck i miljöer med mycket ljud, ljus, rörelse och människor, vilket kan upplevas som ett problem som påverkar det sociala livet, arbetslivet och hälsan.  Men det finns hjälp -  om du som HSP/empath får kunskap om ditt extra sinne, hur du kan underlätta genom att ändra din livsstil samt renar ditt energifält från andras energier regelbundet så kan du öka din motståndskraft så att du orkar mer samt känner dig piggare och gladare. 

Som intuitiv healer, spirituell coach och hälsopedagog arbetar jag holistiskt utifrån både de biologiska, spirituella/energimässiga, kognitiva och fysiska perspektiven och hjälper dig som vill ha hjälp som Högkänslig och empath. Genom ett holistiskt perspektiv som innefattar Hela dig så kan du som högkänslig må bättre genom att få kunskap om hur detta extra sinne påverkar din kropp , ditt sinne och dina känslor samt konkreta verktyg och healing som hjälper dig varje dag. 


 


 

HEALINGKURS FÖR HÖGKÄNSLIGA
Lär dig mer om din högkänslighet och din medialitet samt få healing som är anpassad för dig som högkänslig och empath - Advanced Souls: Discovering & learning about your abilities. Fås på ljudfil och du tar kursen i din egen takt.
 

Läs gärna mer i min artikel Högkänslig eller medial - vad är skillnaden?

 

På min YouTube-kanal berättar jag om hur du kan bli hjälpt genom energirening, och du hittar även en Daily energy clearing som ger dig en multidimensionell energirening.

 

Du hittar information om den kanaliserade healingen här
Healing with your I AM presence
Blogg