högkänslighet

Om du är känslig för energier, s.k. högkänslig/HSP (Highly Sensitive Person) så är det stor sannolikhet att du är  empath. Detta är ett medialt sinne som innebär att du har förmågan att känna och bli påverkad av andras känslor samt energier som andra bär i sitt energifält. Det innebär att du inte bara har dina egna känslor och energier att hantera, utan också andras. Personer som är empaths tar på grund av sin höga perception in mer intryck än andra  och känner sig därför ofta överväldigade av intryck i miljöer med mycket ljud, ljus, rörelse och människor, vilket kan upplevas som ett problem som påverkar det sociala livet, arbetslivet och hälsan.  Men det finns hjälp -  om du som HSP/empath får kunskap om ditt extra sinne, hur du kan underlätta genom att ändra din livsstil samt renar ditt energifält från andras energier regelbundet så kan du öka din motståndskraft så att du orkar mer samt känner dig piggare och gladare. 

Som intuitiv healer, spirituell coach och hälsopedagog arbetar jag holistiskt utifrån både de biologiska, spirituella/energimässiga, kognitiva och fysiska perspektiven och hjälper dig som vill ha hjälp som Högkänslig och empath. Genom ett holistiskt perspektiv som innefattar Hela dig så kan du som högkänslig må bättre genom att få kunskap om hur detta extra sinne påverkar din kropp , ditt sinne och dina känslor samt konkreta verktyg och healing som hjälper dig varje dag. 


 


 

Onlinekurs för högkänsliga och empaths med start i höst på yogastudion Yoga Gatti i Tullinge strax utanför Stockholm.  Mer info under fliken Workshops & Kurser  
 

Läs gärna mer i min artikel Högkänslig eller medial - vad är skillnaden?

 

På min YouTube-kanal berättar jag om hur du kan bli hjälpt genom energirening, och du hittar även en Daily energy clearing som ger dig en multidimensionell energirening.

 

Du hittar info om de healingfrekvenser och olika sätt jag arbetar på här