klienter berättar


 
" För det första vill jag säga tack! Jag känner en så stor tacksamhet över att få vara en del av denna kurs. Du har svar på många frågor jag under lång tid undrat över och känt mig ensam om att ha. Allt du förmedlat i denna kursen har gett mig svar på så mycket saker jag känt och känt mig ensam om att känna. Tack för din varma och läkande energi. Du inspirerar till att lära känna sig själv och sprider lugn och kärlek."
Rebecka, 23 år, Kungälv, kursdeltagare
på onlinekursen Advanced souls: Discovering and learning about your abilities

 
"Tack Susanna. Du kom som en hjälpande ängel till mig. Jag känner jättestor tacksamhet o skillnad i min energi, den känns inte alls lika tung o negativ. Den vibrerar på en annan nivå o känns som en varm kram. Du gjorde ett fantastiskt jobb på den korta tiden. Jag går i annan behandling, men detta når en helt annan nivå. TACK."
 
Sara, 42 år, Stockholm, healingklient
Privat session Transformativ healing samt Reconnective healing


 

“Susanna! Jag vill tacka varmast för healingen på workshopen den 28/6! Wooooooooooow!  Jag kände att det hände massvis under timmen och även efteråt, på alla plan. Är så tacksam över det arbete du utför, du har gett mig verktyg som är så sjukt fruktbara och helt i linje med mig! Du är så skarp och självklar i ditt arbete det finns inga tvivel. 100 procent effekt. Tack för att du står i din kraft och jag är så tacksam att du har ändrat mitt liv!”
 

Elin, 25 år, Karlshamn, healingklient
Transformativ healing, workshop samt privata sessioner


 

" Tack Susanna! Känner mycket starkt att den behandling du gett är så bra för mig. Du har öppnat upp till en helt ny värld för mig. Spektrat av känslor jag har upplevt efter att ha börjat med healingen är oerhört brett, och ändå är upplevelsen bara oerhört positiv för mig. Det ”vassa” i bröstet har mjuknat och nu bubblar det igen och har fått nya stärkande insikter. Plötsligt har jag sett saker i mig själv som jag gått ett helt liv med utan att se. Är så tacksam."


Christina, 53 år, Stockholm
Transformativa workshops samt Helande kroppsbehandlingar