om Susanna


 

bakgrund

Susanna Sannö är medial och har sett auror, kanaliserat budskap från högre dimensioner och använt sig av chakrabalasering sedan barnsben. För 18 år sedan kom hon i kontakt med mindfulness, meditation och började att utforska tankens kraft och fick genom detta en allt större tillgång till sina mediala sinnen och högre dimensioner. För tre år sedan kom hon i kontakt med sina lärare och mentorer Jill Miller och Remi Thivierge i USA och utvecklade genom  deras guidning och kurser sina förmågor som healer vilket ledde till att hon sa upp sig från sitt kontorsjobb för att helhjärtat lägga sin energi på att arbeta som healer och föreläsare. Susannas kall är att hjälpa människor utveckla sin spiritualitet, hela sina relationer samt uppnå harmoni och personlig utveckling genom healing av energisystemet samt traumatiserade delar av själen. 

Susanna har extrasensorisk perception (Extra sensory perception/ESP) och alla clair senses, vilket gör att hon tar emot budskap genom alla sina klara sinnen. Hon brinner också för att hjälpa andra att upptäcka, förstå och hantera sin energi och sina egna extrasensoriska sinnen som Highly Sensitive Persons (HSP) eftersom detta kan  ha stor inverkan på den allmänna hälsan. Många behöver nu också hjäp med att hantera expansionen av ljus i sina kroppar. Genom expansion och uppstigning i frekvens (ascension) så upplever många - som ett led i detta - ökad känslighet för energier, kriser i sitt liv, en ökad kontakt med högre dimensioner samt en snabb utveckling av sina mediala sinnen. Detta kan vara svårt att hantera och förstå då detta påverkar både sinnestillstånd, fysisk och psykisk hälsa, livsmål och medvetande etc. Den healing som Susanna förmedlar från högre dimensioner och hur hon arbetar holistiskt med healing, samtal, coachning och kroppsbehandling hjälper och underättar processen med att psykiskt, mentalt, psykiskt och spirituellt integrera uppstigningen. 

 

utbildning

Susanna är hälsopedagog, Transformativ healer, certifierad Reconnective healing practitioner, certifierad massör samt utbildad i Mindful Tapping som är en svensk vidareutveckling av EFT (Emotional Freedom Technique). Genom sin hälsopedagogutbildning har hon kompetens inom stresshantering och personlig träning samt som samtalscoach och kostrådgivare. I kombination med hennes healingutbildning och kunskaper om energi- och nervsystemet har hon ett brett holistiskt hälsoperspektiv väl förankrat i den personliga förändringsprocessen. Susanna utövar tystnadsplikt.

Hör Susanna berätta om värdegrunderna för hennes healingarbete samt få en multidimensionell energirening på
YouTube.
 

Mer info hittar du även under Frågor & svar.