om Susanna


 

bakgrund

Susanna Sannö är medial och har sett auror, kanaliserat budskap från högre dimensioner och använt sig av chakrabalasering sedan barnsben. För 17 år sedan kom hon i kontakt med mindfulness och meditation och fick genom detta en allt större tillgång till sina mediala sinnen och högre dimensioner vilket ledde till att hon blev guidad att säga upp sitt kontorsjobb och helhjärtat lägga sin energi på att förmedla healing och att jobba som healer.  Susannas kall är att hjälpa människor utveckla sin spiritualitet, hela sina relationer samt uppnå harmoni och personlig utveckling genom healing av energisystemet samt traumatiserade delar av själen. 

S
usanna har extrasensorisk perception (Extra sensory perception/ESP) och alla clair senses, vilket gör att hon tar emot budskap genom alla mediala kanaler. Hon brinner också för att hjälpa andra att upptäcka, förstå och hantera sin energi och sina egna extrasensoriska sinnen eftersom dessa kan  ha stor inverkan på den allmänna hälsan. Många behöver nu hjäp med att hantera expansionen av ljus i sina kroppar. Genom expansion och uppstigning i frekvens (ascension) så upplever många - som ett led i detta - ökad känslighet för energier, kriser i sitt liv, en ökad kontakt med högre dimensioner samt en snabb utveckling av sina mediala sinnen. Detta kan vara svårt att hantera och förstå då detta påverkar både sinnestillstånd, fysisk och psykisk hälsa, livsmål och medvetande etc. Den healing som Susanna förmedlar och hur hon arbetar holistiskt med healing, samtal, coachning och kroppsbehandling hjälper och underättar processen med att psykiskt, mentalt, psykiskt och spirituellt integrera uppstigningen. 

 

utbildning


Susanna är hälsopedagog, Transformativ healer, certifierad Reconnective healing practitioner och certifierad massör med ena foten i västerländsk forskning och teori och den andra i österländsk filosofi. Genom sin hälsopedagogutbildning har hon kompetens inom stresshantering och personlig träning samt som samtalscoach och kostrådgivare. I kombination med hennes healingutbildning och kunskaper om energi- och nervsystemet har hon ett brett holistiskt hälsoperspektiv väl förankrat i den personliga förändringsprocessen. Susanna utövar tystnadsplikt.

Genom kurser med psykoterapeuterna och healerparet Remi Thivierge och Jill Miller (USA/Canada), som arbetar med personlig utveckling genom Transformativ healing, har hon utvecklat sig själv och sina förmågor och kunskaper som intuitiv healer med kallet att bidra till sina klienters personliga utveckling och relationer.  Hör Susanna berätta om värdegrunderna för henner arbete samt få en multidimensionell energy clearing på YouTube.
 

Mer info hittar du även under Frågor & svar.