Hur vet jag om jag är indigo, kristallbarn, avancerad själ, star seed, sensitive soul? Hjälp för avancerade själar - Goddess of Light healing, Stockholm

Har du träffat din twin flame och vill ha hjälp och guidning på Din och Er resa? Då har du kommit helt rätt - Universum står redo att hjälpa!


 

Healing & guidance

Distans. Healingen sker på engelska. Läs mer om hur det går till vid Distanssessioner.


 

Önskar du en session utan samtal så läs mer under Healing with your I AM presence
 

Viktigt att veta inför din Twin flame healing session

 • Boka dina sessioner med minst 12-14 dagar emellan.
 • Du kan kommer troligtvis att få övergående utrensningssymptom, läs mer i artikeln Vad händer efter en healingsession?
 • Under sessionen så kommer du att ombes att ligga ned i ett meditativt tillstånd.
 • Jag påbörjar din session och gör viktga förberedelser strax innan din bokade tid, så jag vill be dig att vara punktlig. Mer info hittar du i din bokningsbekräftelse.
 • Jag bör inte veta några detaljer om din situation innan sessionen och vi bör ha begränsad kontakt innan och mellan sessioner. Detta eftersom det är viktigt ur flera aspekter att jag är ett blankt blad innan sessionen.


 

twin flames

Den transformativa healing som jag kanaliserar under sessionerna Healing & guidance samt Healing with your I AM presence är speciellt anpassad för twin flames. Den är från högre dimensioner och hjälper er att klara av att hantera er själsliga relation i en fysisk kropp med allt vad det innebär samt transformera programmering, mallar, själskontrakt, kapa negativa energisträngar, heala det här och tidigare liv samt aktivera er soul mission - det vill säga hjälper er att göra allt det själsliga arbete som ni är här för att göra! Dina guider och dina högre Jag samt din Akashic record guide har full insyn i dig som själ och ger dig unik healing för att hjälpa dig med din situation.

All kanaliserad healing som kommer genom mig sker i samarbete med din I AM presence, dina guider, mina guider och mina högre jag, min I AM presence samt dina Akashic records.  Den syftar till att heala dina ego-aspekter samt traumatiserade delar av själen så att du kan stiga mer fullt ut i Christ consciousness och optimal balans på alla plan. Healingen av dina egoaspekter och traumatiserade delar av själen sker genom min kontakt med din I AM presence. Den transformerar och harmoniserar relationer mellan avancerade själar som twinflames och soul connections.  Relationen harmoniseras över tid i takt med att blockeringar upplöses. Du får ökad kontakt med ditt högre jag och din själ och healing mellan er sker. Ofta så ligger det mycket negativa och mörka energier och blockerar twinflames från att ha en harmonisk relation. Även känslor och upplevelser från tidigare liv tillsammans hindrar, såväl som energier från grupper av själar som ni är länkade till samt era förfäder som ger upphov till blockeringar i relationen. Men detta är transformerbart och denna healing är mycket precis, vilket innebär att jag tillsammans med high beings healar känslor, upplevelser och energier som blockerar just er.

En Healing & guidance-session med mig startar med ett andligt vägledande samtal där du beskriver vad du vill ha hjälp med. Du får sedan ta emot healingen under meditation och vi avslutar med ett kortare samtal då jag berättar om betydelsen av healingen som kom in.

Healingsessionerna är ofta energimässigt starka, det kommer in mycket healing och också information om er själsliga relation. Jag är en kanal för healing för healing för Twin flames och del av min egen mission som feminine twin flame är att förmedla healing till andra twin flames och stödja deras ascension och union. 


 

hur vet man att man har träffat sin twin flame?

Ofta så vet man intuitivt att det är något väldigt speciellt med personen som är din twin flame, men det några kännetecken som skiljer en twin flame från en vanlig förälskelse. Några av dessa är:

 • Ofta så är det stor åldersskillnad mellan er - inte ovanligt med 10 års skillnad eller mer.
 • Synkronisiteter gjorde så att ni möttes - det känns som att det var meningen.
 • Båda känner som att ni förflyttas i tid och rum när ni är med varandra.
 • Båda känner som om ni alltid har känt varandra.
 • Svårt att hitta ord för att beskriva vad ni känner - känns magiskt mellan er.
 • Båda känner initialt en enormt stor dragningskraft - många beskriver detta som besatthet.
 • Du känner ofta på dig precis när din twin flame ringer eller messar dig att hon/han gör det.
 •  Det är vanligt att twin flames är från olika länder och kulturer - detta har med själsliga uppdrag att göra.
 • Många upplever en slags hat-kärlek, man kan inte vara med sin twin flame men inte heller utan.
 • Din twin flame finns alltid i dina tankar och i ditt hjärta, alltid närvarande.
 • Du kan ha känslan av att din twin flame är en del av dig.
 

Detta är några av de många saker som kännetecknar twin flames, men det allra viktigaste är bara den intuitiva känslan - det känns väldigt annorlunda, äkta och djupt med personen, och du känner dig förvirrad för att du har aldrig känt något liknande.


 

vad är twin flames?

Twin flames kan beskrivas som själsliga enäggstvillingar - ni är två individuella personer som kan beskrivas som en själ delad i två. Detta är alltså en själslig relation, och känns annorlunda än fysisk attraktion och vanlig förälskelse, den har ytterligare en dimension, den själsliga, som gör att relationen går djupare. Eftersom ni är av samma själ så delar ni energisystem och det är också därför som man känner en sådan stark kontakt med varandra. Detta gör också att den ena personens sinnestillstånd påverkar den andre oavsett avstånd och tid som man varit ifrån varandra - går din twin flame igenom något svårt så kan du känna dig låg, på samma sätt kan du känna dig glad och tillfreds om din twin mår bra. Twin flames kan också tänka på liknande sätt, ha samma fokus och ha telepatisk kontakt. Många twins som är i polaritet med varandra kan dock uppleva det motsatta, att man tänker och känner helt annorlunda - både om relationen och gällande värderingar och visioner. Dessa twin flames är ofta i vad som brukar kallas Runner/Chaser-dynamiken, där en part känner den själsliga kärleken och kontakten och inte är i kontakt med era upplevda trauman i lika hög grad, och vill vara med sin twin flame - och den andra flyr relationen för att den framkallar rädsla. Att tänka på är att ofta är det inte svart eller vitt på detta sätt, utan parterna kan växla emellan att vara den som håller fast och den som flyr relationen, eftersom trauman som ska upplösas gör sig tillkänna i faser. Runner/chaser-dynamiken har också många olika komplicerade aspekter som inte bara handlar om att den ena flyr och den andra jagar - utan att det fins en högre mening med att den ena håller fast och strävar mot union och de andra motsrävar.
 

varför hjälper healing twin flames?

Twin flames har upplevelser och trauman mellan sig från många livstider som påverkar relationen i grunden. Ni har också själsliga uppdrag och kontrakt som påverkar er relation, hur ni mår och de utmaningar som ni möter i det yttre och inre.  Det är detta som Twin flames och Soul connections upplever, och det är därför som vanlig terapi och den logik inte fungerar för twin flame-relationen. Ni bär också på cellminnen och minnen i ert DNA som påverkar er. På en själsnivå är det oftast inte mycket blockeringar, även om delar av själen också kan vara traumatiserad, men i er själsliga kontakt upplevs den starka och rena kärlek som är Er unika energimässiga mall. Det är denna energimässiga mall som är målet att ni ska aktivera och återförenas i. Men eftersom Twin flames har som uppgift att rensa ut trauma, inte bara för sig själva, utan för många olika grupper av själar så kan vägen till återförening på själsnivå och fysisk nivå vara utmanande, Dessa blockeringar och trauman är det som ofta upplevs mellan par i en twin flame-relation. På Ego-nivå så ser man oftast inte hela den här bilden utan ger sig själv eller sin twin flame skulden för den smärta som uppstår mellan er. Men ni har skrivit kontrakt på att ni ska förlösa vissa trauman under denn livstid, och därför så kommer ni att på en själslig nivå oundvikligt att dras till varandra och ni kan inte undvika de känslor som ni triggar i varandra.

Är du i en Twin flame- eller stark Soul connection-relation så kan denna healing och dessa verktyg vara avgörande för dig och er eftersom de problem som uppstår i dessa relationer beror på bl.a. energiblockeringar, cellminnen och obalanser i energin i  bl.a. chakrerna.

Ibland så är det meningen att det ska vara en period av separation mellan er. Detta för att ni behöver rensa ut en del av det ni bär på för att ni sedan ska kunna återförenas i kärlek. Men det kan också vara så att det är meningen, ur ett högre perspektiv, att ni ska vara tillsammans, men är blockade. Oavsett var ni står i er relation så  bidrar healingen till att bl.a. stödja dig och vägleda dig i relationen på alla plan 


 


 


"Jag har träffat min twin flame och gjorde energi cleansingen på din Youtube i 3 dar flera gånger, och känner en enorm skillnad, känner mig helt manifesterad i min själ, har inga tankar som oro och rädslor eller ångest. Jag är helt centrerad av min egna energi och inte orolig trots att jag och min twin inte har kontakt just nu." 

Marie, Stockholm