Hur vet jag om jag är indigo, kristallbarn, avancerad själ, star seed, sensitive soul? Hjälp för avancerade själar - Goddess of Light healing, Stockholm

Kanaliserad healing från 7D-9D för att hjälpa Dig på din väg mot Soul embodiment, Self Mastery & Twin flame union 


 

healing with your I AM presence

Personligt kanaliserad healing från 7D-9D. Frekvenserna förmedlas på engelska. Fås på ljudfil. Du deltar inte under sessionen utan kan vara som vanligt i din vardag.


 

Viktigt att veta inför din session

 • Boka dina sessioner med minst 12-14 dagar emellan.
 • Ett exempel på ett upplägg för en långsiktig transformativ process är ta 1 session i månaden under minst 6-12 månader. 
 • Du kan kommer troligtvis att få övergående utrensningssymptom, läs mer i artikeln Vad händer efter en healingsession?
 • Helt avgörande är att jag inte vet några detaljer om din situation förrän vid sessionen och vi bör ha begränsad kontakt innan och mellan sessioner. Detta eftersom det är viktigt ur flera aspekter att jag är ett blankt blad under sessioner.


 

"Stor tacksamhet till dig Susanna för den fina ljussjäl du är och för att du hjälper Gaia och mig med din kraftfulla healing. Jag har träffat många healers genom åren, men healingen jag får av dig hjälper mig väldigt djupt. Jag är på mitt 13 år som twinflame, jag förstår så mycket mer nu vilken resa jag är med på." 

Tobias, Stockholm
Healing with your I AM presence sessioner & Twin flame healing webinar serie

Bra att veta innan du bokar din session:

 • Susanna får inte svar på frågor som kommer från det lägre negativa Egot, vilket är förankrat i lägre dimensioner. Det innebär att hon inte förmedlar svar om framtiden, detaljer om personers privata situation eller andra skeenden i 3D etc. som kommer från ditt lägre negativa Egot.
 • Hon jobbar i dimensionerna 6D-9D och healingen som kommer igenom förmedlas från 7D-9D.
 • Healingen från dimension 7D-9D syftar till att stärka dig och främja optimal balans på alla plan - på din resa mot Soul embodiment och Self Mastery. Enligt lagen om attraktion så faller ditt fysiska liv på plats i resonans med det. Detta är ett långsiktigt arbete som innebär flera regelbundna sessioner.
 • Det är viktigt att du tillåter allra minst 12 dagar mellan sessionerna, läs mer i artikeln "Varför du ska tillåta tid mellan sessionerna - ett kanaliserat meddelande"


 

twin flames

Den transformativa healing som jag kanaliserar under sessionen Healing with your I AM presence och alla Twin flame-webinars och workshops är speciellt anpassad för Twin flames eftersom den stödjer den bearbetning av karma och trauma som Twin flames har till uppgift att förlösa både för sig själva, och allra oftast också sina släktled och Gaia.  

Twin flame union sker på själsnivå och syftar inte på en fysisk union, även om en fysik relation ofta är ett resultat av Twin flame union. Twin flame union är ett resultat av din högre grad av Soul embodiment och Self Mastery, eftersom det är genom Self mastery och Soul embodiment som du uppnår Self realization (självinsikt) vilket är avgörande steg mot Twin flame union så att du och din Twin flame kan utföra er Soul mission fullt ut.  Healingen som kommer igenom i kanaliserade sessioner är från 7D-9D och hjälper dig på din resa av ascension mot Soul embodiment och Self mastery.

Healingen är från högre dimensioner stödjer denna expansion i ljus - den expansioni ljus som även ger de egenskaper som hjälper er att klara av att hantera er själsliga relation i en fysisk kropp med allt vad det innebär. Healingen transformerar programmering, mallar, själskontrakt, kapar negativa energisträngar, healar det här och tidigare liv samt aktiverar er Soul mission. Den hjälper er att göra allt det själsliga arbete som ni är här för att göra. Dina guider och dina högre Jag samt din Akashic record guide har full insyn i dig som själ och ger dig unik healing för att hjälpa dig på din resa av ascension.

Ofta så finns det mycket negativa och mörka energier och blockerar twin flames från union på själsnivå. Även känslor och upplevelser från tidigare liv tillsammans hindrar, såväl som energier från grupper av själar som ni är länkade till samt era förfäder som ger upphov till blockeringar i relationen. Men detta är transformerbart och denna healing är mycket precis, vilket innebär att jag tillsammans med High beings healar känslor, upplevelser och energier som blockerar just er.


 

hur vet man att man har träffat sin twin flame?

Ofta så vet man intuitivt att det är något väldigt speciellt med personen som är din twin flame, men det några kännetecken som skiljer en twin flame från en vanlig förälskelse. Några av dessa är:

 • Ofta så är det stor åldersskillnad mellan er - inte ovanligt med 10 års skillnad eller mer.
 • Synkronisiteter gjorde så att ni möttes - det känns som att det var meningen.
 • Båda känner som att ni förflyttas i tid och rum när ni är med varandra.
 • Båda känner som om ni alltid har känt varandra.
 • Svårt att hitta ord för att beskriva vad ni känner - känns magiskt mellan er.
 • Båda känner initialt en enormt stor dragningskraft - många beskriver detta som besatthet.
 • Du känner ofta på dig precis när din twin flame ringer eller sms:ar dig att hon/han gör det.
 •  Det är vanligt att twin flames är från olika länder och kulturer - detta har med själsliga uppdrag att göra.
 • Många upplever en slags hat-kärlek, man kan inte vara med sin twin flame men inte heller utan.
 • Din twin flame finns alltid i dina tankar och i ditt hjärta, alltid närvarande.
 • Du kan ha känslan av att din twin flame är en del av dig.
 

Detta är några av de många saker som kännetecknar Twin flames, men det allra viktigaste är bara den intuitiva känslan - det känns väldigt annorlunda, äkta och djupt med personen, och du känner dig förvirrad för att du har aldrig känt något liknande. Har du träffat din Twin flame så har du träffat den person som kommer att accelerera din ascension, som kommer att trigga trauma, karma och mörka energier upp till ytan för er båda. Vill du ha hjälp på din/er resa så börja med att rena dig varje dag genom Daily Energy Clearing för Twin flames.


 

vad är twin flames?

Twin flames kan beskrivas som själsliga enäggstvillingar - två själar som speglar varandras trauman och ljus. Ni är två individuella personer som kan beskrivas som en själ delad i två. Detta är alltså en själslig relation, och känns annorlunda än fysisk attraktion och vanlig förälskelse, den har ytterligare en dimension, den själsliga, som gör att relationen går djupare. Eftersom ni är av samma själ så delar ni energisystem och det är också därför som man känner en sådan stark kontakt med varandra. Detta gör också att den ena personens sinnestillstånd påverkar den andre oavsett avstånd och tid som man varit ifrån varandra - går din twin flame igenom något svårt så kan du känna dig låg, på samma sätt kan du känna dig glad och tillfreds om din twin mår bra. Twin flames kan också tänka på liknande sätt, ha samma fokus och ha telepatisk kontakt. Många twins som är i polaritet med varandra kan dock uppleva det motsatta, att man tänker och känner helt annorlunda - både om relationen och gällande värderingar och visioner. Dessa twin flames är ofta i vad som brukar kallas Runner/Chaser-dynamiken, där en part känner den själsliga kärleken och kontakten och inte är i kontakt med era upplevda trauman i lika hög grad, och vill vara med sin twin flame - och den andra flyr relationen för att den framkallar rädsla. Att tänka på är att ofta är det inte svart eller vitt på detta sätt, utan parterna kan växla emellan att vara den som håller fast och den som flyr relationen, eftersom trauman som ska upplösas gör sig tillkänna i faser. Runner/chaser-dynamiken har också många olika komplicerade aspekter som inte bara handlar om att den ena flyr och den andra jagar - utan att det fins en högre mening med att den ena håller fast och strävar mot union och de andra motsrävar. Detta beskriver hur du upplever relationen i det fysiska- men det viktigaste att veta om sin Twin flame är att ni båda speglar både ert ljus och era trauman. Det är ofta dessa trauman som spelar ut i relationen i form av konflikter, Runner/Chaser-dynamik och känslomässig smärta.. 
 

varför hjälper healing twin flames?

Twin flames har upplevelser och trauman mellan sig från många livstider som påverkar relationen i grunden. Det är dessa trauman som hindrar Twin flames från att uppnå Soul embodiment (ta ned själen i kroppen och förkroppsliga sin själ), Self Mastery (att stiga in i sin fulla potential och kraft som varelse av ljus) och Twin flame unin (union på själsnivå - som är en förutsättning för en fullt harmonisk relation i 3D där båda är på Soul mission).

Ni har också själsliga uppdrag och kontrakt som påverkar er relation, hur ni mår och de utmaningar som ni möter i det yttre och inre.  Det är detta som Twin flames och Soul connections upplever, och det är därför som vanlig terapi och den logik inte fungerar för twin flame-relationen. Ni bär också på cellminnen och minnen i ert DNA som påverkar er. På en själsnivå är det oftast inte mycket blockeringar, även om delar av själen också kan vara traumatiserad, men i er själsliga kontakt upplevs den starka och rena kärlek som är Er unika energimässiga Twin flame-mall. Det är denna energimässiga mall som är målet att ni ska aktivera och återförenas i genom Soul embodiment och Self Mastery i full Self realization. Men eftersom Twin flames har som uppgift att rensa ut trauma, inte bara för sig själva, utan för många olika grupper av själar så kan vägen till återförening på själsnivå och fysisk nivå vara utmanande, Dessa blockeringar och trauman är det som ofta upplevs mellan par i en Twin flame-relation. På Ego-nivå så ser man oftast inte hela den här bilden utan ger sig själv eller sin Twin flame skulden för den smärta som uppstår mellan er. Men ni har skrivit kontrakt på att ni ska förlösa vissa trauman under denn livstid för att komma närmare Soul embodiment och Self Mastery i full Self realization, och därför så kommer ni att på en själslig nivå oundvikligt att dras till varandra och ni kan inte undvika de känslor som ni triggar i varandra.

Är du i en Twin flame- eller stark Soul connection-relation så kan denna healing och dessa verktyg hjälpa dig och er eftersom de problem som uppstår i dessa relationer beror på bl.a. energiblockeringar, cellminnen och obalanser i energin i  bl.a. chakrerna.

Ibland så är det meningen att det ska vara en period av separation mellan er för att detta stödjer er väg mot Soul embodiment och Self Mastery i full Self realization. Men det kan också vara så att det är meningen, ur ett högre perspektiv, att ni ska vara tillsammans för att rensa ut, men är blockade. Oavsett var ni står i er relation så  bidrar healingen till att bl.a. stödja dig och vägleda dig i relationen på alla plan. 


 
Self empowerment ♦ Soul embodiment ♦ Self mastery

kurser för twin flames


 


 


"Jag har träffat min twin flame och gjorde energi cleansingen på din Youtube i 3 dar flera gånger, och känner en enorm skillnad, känner mig helt manifesterad i min själ, har inga tankar som oro och rädslor eller ångest. Jag är helt centrerad av min egna energi och inte orolig trots att jag och min twin inte har kontakt just nu." 

Marie, Stockholm


 

Mer information hittar du i bloggen: