Bra att veta innan du bokar din session:

  • Susanna får inte svar på frågor som kommer från det lägre negativa Egot. Det innebär att hon inte förmedlar svar om framtiden, detaljer om personers privata situation eller andra skeenden i 3D etc. som kommer från det lägre negativa Egot.
  • Hon jobbar i dimensionerna 6D-9D och healingen som kommer igenom förmedlas från 7D-9D.
  • Healingen från dimension 7D-9D syftar till att stärka dig och främja optimal balans på alla plan - på din resa mot Soul embodiment och Self Mastery. Enligt lagen om attraktion så faller ditt fysiska liv på plats i resonans med det. Detta är ett långsiktigt arbete som innebär flera regelbundna sessioner.
  • Det är viktigt att du tillåter allra minst 12 dagar mellan sessionerna, läs mer i artikeln "Varför du ska tillåta tid mellan sessionerna - ett kanaliserat meddelande"


 

Har du träffat din twin flame och vill ha hjälp och guidning på Din och Er resa? Då har du kommit helt rätt - Universum står redo att hjälpa!


 

Healing & guidance 90 min. 999 kr

Distans. Healingen sker på engelska. Läs mer om hur det går till vid Distanshealing.


 

Viktigt att veta inför din Twin flame healing session

  • Boka dina sessioner med minst 12-14 dagar emellan.
  • Du kan kommer troligtvis att få övergående utrensningssymptom, läs mer i artikeln Vad händer efter en healingsession?
  • Under sessionen så kommer du att ombes att ligga ned i ett meditativt tillstånd.
  • Jag påbörjar din session och gör viktga förberedelser strax innan din bokade tid, så jag vill be dig att vara punktlig. Mer info hittar du i din bokningsbekräftelse.
  • Jag bör inte veta några detaljer om din situation innan sessionen och vi bör ha begränsad kontakt innan och mellan sessioner. Detta eftersom det är viktigt ur flera aspekter att jag är ett blankt blad innan sessionen.


 

twin flame healing

Den transformativ healing som jag kanaliserar under sessionerna Healing & guidance samt Healing with your I AM presence är speciellt anpassad för twin flames. Den är från högre dimensioner och hjälper er att klara av att hantera er själsliga relation i en fysisk kropp med allt vad det innebär samt transformera programmering, mallar, själskontrakt, kapa negativa energisträngar, heala det här och tidigare liv samt aktivera er soul mission - det vill säga hjälper er att göra allt det själsliga arbete som ni är här för att göra!

All kanaliserad healing som kommer genom mig sker i samarbete med din I AM presence, dina guider, mina guider och mina högre jag, min I AM presence samt dina Akashic records.  Den syftar till att heala dina ego-aspekter samt traumatiserade delar av själen så att du kan stiga mer fullt ut i Christ consciousness och optimal balans på alla plan. Healingen av dina egoaspekter och traumatiserade delar av själen sker genom min kontakt med din I AM presence. Den transformerar och harmoniserar relationer mellan avancerade själar som twinflames och soul connections.  Relationen harmoniseras över tid i takt med att blockeringar upplöses. Du får ökad kontakt med ditt högre jag och din själ och healing mellan er sker. Ofta så ligger det mycket negativa och mörka energier och blockerar twinflames från att ha en harmonisk relation. Även känslor och upplevelser från tidigare liv tillsammans hindrar, såväl som energier från grupper av själar som ni är länkade till samt era förfäder som ger upphov till blockeringar i relationen. Men detta är transformerbart och denna healing är mycket precis, vilket innebär att jag tillsamman med high beings healar känslor, upplevelser och energier som blockerar just er.

En Healing & guidance-session med mig startar med ett samtal där du beskriver vad du vill ha hjälp med ch önskar få vägledning kring. Du får sedan ta emot healingen under meditation och vi avslutar med ett kortare samtal.

Healingsessionerna är ofta energimässigt starka, det kommer in mycket healing och också information om er själsliga relation. Jag är en kanal för healing för healing för Twin flames och del av min egen mission som feminine twin flame är att förmedla healing till andra twin flames och stödja deras ascension och union. 

Även om du inte är tillsammans med din twin flame så kan du med intentionen av ren kärlek heala relationen och dig själv på själsnivå, vilket kan göra en enorm skillnad för dig och er - både vad det gäller ökad glädje, er relation och ökad livsmening. Ni delar energisystem och era själar är i kontakt så därför sker healing för din twin flame genom healing av dig. Healing för din twin flame sker alltid med dennes själsliga tillåtelse och bara om detta är för personens högsta bästa.

Om du önskar en session utan samtal, läs mer under Healing with your  I AM presence.


 

Introduktion till vad twin flames är samt energirening för twin flames