workshops & kurser
2019

Här hittar du en överblick över  kommande kurser och webinars i min regi hösten och vintern 2019. Alla datum är inte satta än - men mer info kommer mot slutet av sommaren! 


 

kurs på yoga gatti, tullinge

healing för högkänsliga - En kurs för dig som är känslig för energier och vill lära dig grunderna i hur du själv renar ditt energifält genom healing

Välkommen på en kurs på fyra tillfällen på Yoga Gatti i Tullinge, strax söder om Stockholm, med start i oktober 2019. Det här är en kurs för dig som är känslig för energier som vill ha kunskap och verktyg för att möjliggöra för Dig att själv kunna ta kontroll över ditt energifält. Du kommer att få baskunskaper i hur du renar dig från känslor och energier som inte är dina, dina egna negativa känslor samt skifta ditt sinnestillstånd. Du kommer även att få lära dig tekniker som lugnar ditt nervsystem, dina tankar, dina känslor samt fyller dig med positiv energi - bl.a. EFT och healingverktyg.

 

onlinekurs

advanced souls; becoming your own healer

Välkommen till en onlinekurs på fyra tillfällen där du utvecklar din förmåga att använda pendeln som redskap för att kommunicera med universum, uppstigna mästare och ärkeänglar för att heala dig själv! Du får lära dig en teknik för att underlätta din kommunikation med dessa genom att använda cirkeldiagram och det ligger stort fokus på att du ska få kunskap och healing under kursens gång för att göra dig till en mer ren kanal så att du får svar som är oförvanskade. 

Ja, tack jag vill gärna ha info inför kursstart


 

twin flame webinar-serie

healing your twin flame relationship

Den här serien med föreläsningar ger dig pepp, stöd, kunskap, och förståelse för twin flame-relationen så att ni mår bättre och relationen harmoniseras. Du får också Transformativ healing vid varje klass som och hjälper att transformeranegativa energier och själsliga trauman  mellan er som blockerar relationen. Föreläsningarna är på svenska och healingen från högre dimensioner kommer igenom på engelska. Healingen är från bl.a. uppstigna mästare som jag samarbetar med och som hjälper Er att hela de själsliga sår som ni bär på som ofta gör att twin flames inte är tillsammans i det fysiska (3D). Det kommer att finnas utrymme för dig att ställa dina frågor genom en chatt och jag kommer att göra personlig healing för minst en deltagare varje klass. 
Start i slutet av september och därefter i oktober, november & december. 

Teman:
1. Transformera the Runner & Chaser Dynamic
2. Första hjälpen för Twin flames - vad kan jag göra när det krisar?
3. Är det meningen att jag ska vara med en Soul connection eller min twin flame?
4. Du är en twin flame Goddess 


 

kontakt