workshops & kurser

onlinekurs

Den självklara kursen för dig som vill vända din känslighet för energier till en styrka!


Välkommen till en healingkurs online på 6 tillfällen för dig som är t.ex. avancerad själ, högkänslig (HSP), känslig för energier, stressad, har utbrändhetssymptom eller för dig som söker din rätta väg och spirituell utveckling!  Genom kursen får du healing och verktyg som renar, reparerar och stärker ditt energisystem för en större motståndskraft mot negativa energier samt kunskap om dina klara sinnen, din mer utvecklade intuition och hur du utvecklar och utnyttjar dessa till din fördel!


 

healing av chakrasystemet

KURS PÅ YOGA GATTI I TULLINGE, START 2/2 2019

I vår håller jag i en healingkurs med fokus på healing av 7-chakra-systemet på Yoga Gatti i Tullinge strax utanför Stockholm. Healingen under kursen kommer att rena, stärka och uppdatera dina chakran för att främja personlig utveckling, inre glädje, harmoni och balans. Kursen består av 6 klasser och hålls varannan lördag kl. 10-11 med start den 2/2 2019. Din investering : 1 500 kr.


 

KURS PÅ YOGAnsa. kungsholmen, START 1/25 2019

I vår håller jag i en healingkurs med fokus på healing av 7-chakra-systemet på Yogansa på Kungsholmen i Stockholm. Healingen under kursen kommer att rena, stärka och uppdatera dina chakran för att främja personlig utveckling, inre glädje, harmoni och balans. Kursen består av 7 klasser och hålls varannan fredag kl. 17.30-118.30med start den 25/1 2019. Din investering : 1 500 kr.