workshops & kurser
2019

Här hittar du en överblick över  kommande kurser, workshops och webinars i min regi under hösten och vintern 2019.

Varmt välkommen!


 

start 21/9   twin flame webinar-serie

healing your twin flame relationship

Den här serien med transformerande webinars ger dig pepp, stöd, kunskap, och förståelse för twin flame-relationen så att du/ni mår bättre och relationen harmoniseras. Du får ca 30-45 minuter Transformativ healing vid varje klass som transformerar negativa energier och själsliga trauman mellan er som blockerar er från att ha en harmonisk relation.
Teman:
1. Transformera the Runner & Chaser Dynamic
2. Första hjälpen för Twin flames - vad kan jag göra när det krisar?
3. Är det meningen att jag ska vara med en Soul connection eller min twin flame?
4. Du är en twin flame God and Goddess!

 

22/9   workshop på yoga gatti

healing stress

Vill du genom healingens kraft balansera både ditt fysiska och energimässiga system för att sänka din stress? Då är du välkommen till en transformerande workshop på Yoga Gatti!
Under denna workshop så kommer du att få ta del av en föreläsning blandad med praktiska övningar efterföljt av en healingsession då du liggande eller sittande får ta emot healing.


 

start 5/10   onlinekurs

advanced souls; becoming your own healer

Välkommen till en healingkurs online på fyra tillfällen där du utvecklar din förmåga att använda pendeln som redskap för att kommunicera med Universum, uppstigna mästare och änglar för att heala dig själv! Du får lära dig en teknik för att underlätta din kommunikation med dessa genom att använda cirkeldiagram och det ligger stort fokus på att du ska få kunskap och healing under kursens gång för att öka din kontakt med ditt Högre Jag samt göra dig till en mer ren kanal så att du får svar som är oförvanskade. Kursens klasser består av en föreläsning samt en avslutande healingsession. Den sänds live online i oktober, men du får en inspelning som gör att du kan lyssna när du vill!


 

start 29/10   kurs på yoga gatti, tullinge

healing för dig som är högkänslig - En kurs för dig som är känslig för energier och vill lära dig grunderna i hur du själv renar ditt energifält

Välkommen på en healingkurs på fyra tillfällen på Yoga Gatti i Tullinge, strax söder om Stockholm, med start 29 oktober 2019. Det här är en healingkurs för dig som är högkänslig (HSP) och känslig för energier som vill ha kunskap och verktyg för att möjliggöra för Dig att själv kunna ta kontroll över din energi. Du kommer att få baskunskaper i hur du renar dig från känslor och energier som inte är dina, dina egna negativa känslor samt skifta ditt sinnestillstånd. Du kommer även att få lära dig tekniker som lugnar ditt nervsystem, dina tankar, dina känslor samt fyller dig med positiv energi. Under kursen så förmedlas även healing för att reparera och stärka ditt energisystem så att du får större motståndskraft och mår bättre.