Välkommen på en serie transformerande webinars!

healing och hjälp för dig som är twin flame eller soul connection


 

Vill du ha pepp, stöd, kunskap, och förståelse för din Soul connection- eller Twin flame-realtion så att du/ni mår bättre och relationen harmoniseras? Eller vill du veta mer om vad Twin flames och Soul connections är? Då är du välkommen på ett eller flera healing-webinars i höst!
Du får ca 30-45 minuter Transformativ healing vid varje webinar som transformerar negativa energier och själsliga trauman mellan er som blockerar er från att ha en harmonisk relation. Sessionerna inleds med föreläsningarna som är på svenska och healingen från högre dimensioner kommer igenom på engelska. Healingen är från bl.a. uppstigna mästare som jag samarbetar med och som hjälper Er att hela de själsliga sår som ni bär på som ofta gör att Twin flames och Soul connections inte är tillsammans eller har relationsproblem i det fysiska (3D). Det kommer att finnas utrymme för dig att ställa dina frågor genom en chatt och jag kommer att göra personlig healing för minst en deltagare varje klass. Föreläsningarna passar både par och ni som är separerade. Du kan anmäla dig på enskilda föreläsningar och för ett reducerat pris delta på samtliga. Föreläsningarna sker online i konferens-appen Zoom och alla deltagare får en länk till en inspelning av webinaret så att du kan lyssna även om du inte deltar live. En extra bonus är att du också kan ladda ned den som fil och därmed lyssna på och få healingen om och om igen. Läs mer om de olika webinarsens teman nedan.


 

provlyssna på healingen

Sagt av andra om healingen och onlinekurser:

" För det första vill jag säga tack! Jag känner en så stor tacksamhet över att få vara en del av denna kurs. Du har svar på många frågor jag under lång tid undrat över och känt mig ensam om att ha. Allt du förmedlat i denna kursen har gett mig svar på så mycket saker jag känt och känt mig ensam om att känna. Tack för din varma och läkande energi. Du inspirerar till att lära känna sig själv och sprider lugn och kärlek."  Rebecka, 23 år, Kungälv. Kursdeltagare på onlinekursen Advanced souls: Discovering and learning about your abilities
 

"Jag har träffat min twin flame och gjorde energi cleansingen på din Youtube i tre 3 dar flera gånger, och känner en enorm skillnad, känner mig helt manifesterad i min själ, har inga tankar som oro och rädslor eller ångest. Jag är helt centrerad av min egna energi och inte orolig trots att jag och min twin inte har kontakt just nu.  Marie, Stockholm 


 

Teman för de olika webinarsen:
 

Lördag 21 september kl. 10.00- 11.30 
Transformera the Runner & Chaser Dynamic
Det som de flesta twin flames världen över upplever är att en av dem flyr relationen - eller att de byter roller från att vara den som vill vara tillsammans till den som flyr, om vartannat. Varför är det på det här sättet? Och vad kan du göra för att bryta mönstret. De frågorna kommer jag att ge mitt perspektiv på och också ge kraftfull healing för att upplösa de vanligaste orsakerna till att detta mönster fortsätter.
Din investering: 333 kr


 

Söndag 20 oktober kl. 10.00- 11.30 
Första hjälpen för Twin flames - vad kan jag göra när det krisar?
Om du har träffat din twin flame så vet du att det ibland kan kännas riktigt jobbigt, oavsett om ni har kontakt eller inte så drar den här relationen fram det som kan kännas som de värsta och bästa känslorna som du upplevt. När det känns riktigt jobbigt så finns det underliggande orsaker till att du känner som du gör och det finns healingverktyg som du kan använda när det krisar inombords eller i relationen. Under denna session får du ta del av dem! 
Din investering: 333 kr


 

Söndag 24 november kl. 10.00- 11.30 
Är det meningen att jag ska vara med en Soul connection eller min Twin flame?
Den här frågan är det många twin flames som brottas med - ska jag skapa mig ett liv med någon annan eller ska jag hoppas på att min twin flame en dag vill vara med mig? Det finns svar - du kan ha i din Divine plan att just du ska möta någon annan som gör dig lycklig, eller vara med en annan person ett tag, men det kan också vara så att det är meningen att du inte ska ha en relation med någon annan. Du får under den här sessionen min syn på hur man kan ställa sig inför denna svåra fråga och du får healing som syftar till att du ska känna en klarhet inom dig själv om vad som står i din Divine plan.
Din investering: 333 kr


 

Söndag 15 december kl. 10.00- 11.30 
Du är en twin flame God and Goddess!
Alla som är på twin flame resan har varit med om en inre turbulent resa som har tagit energi, kraft och ofta självförtroende. Under den här sista sessionen i serien, när blockeringar har rensats ut under de tidigare webinarsen, så är det större fokus på att du ska du få healing som gör att du känner dig starkare inifrån och ut. Du får veta mer om olika Gud- och Gudinnetyper och vad just du är för Gud-eller Gudinne-arketyp. Förbered dig på en resa in i din inre styrka och kraft!
Din investering: 333 kr


 

Din investering för hela serien: 1111 kr
(du sparar 221 kr)