Välkommen på en lärorik och helande workshop på Yoga Gatti!

Healing your endocrine- & chakra system

Datum & Tid: Tisdag 25 april kl. 18.00-20.00
Plats: Yoga Gatti, Sadelmakarv. 8, Tullinge (20 min. med pendel fr. Stocholm city).
Pris: 350 kr. Frukt och te ingår 


 

Välkommen på en healing workshop där du får ta del av en föreläsning om 7-chakra-systemets koppling till endokrina körtlar och din hälsa. Du får healing som stöttar funktionen av dina chakran och det endokrina systemet - som har en viktig funktion för vår hälsa.

 Under denna workshop så kommer du att få ta del av en föreläsning, en healing-övning efterföljt av en meditativ healingsession då du får ta emot transformativ kanaliserad  healing. Övningen och healingen under workshopen har fokus på att transformera de energier och obalanser i ditt 7-chakra-system och dina endokrina körtlar som blockerar optimal funktion. Healingen som förmedlas syftar till att balansera chakrana och de tillhörande endokrina körtlarna:  
➤ Baschakrat & reproduktionskörtlar
➤  Sakralchakrat & binjurar
➤  Solar plexus & bukspottskörteln  
➤ Halschakrat & sköldkörteln            
➤ Tredje ögat & hypofysen      
➤  Hjärtchakrat & thymus-körteln
➤ Kronchakrat tallkottkörteln 

Det endokrina systemet kallas också hormonsystemet och styr metabolism, hormoner, reproduktion och samarbetar med vårt nervsystem. De påverkar t.ex. vår stressnivå, menscykel och ämnesomsättning. De endokrina körtlarna är också kopplade till vår spiritualitet och våra chakran. Dina endokrina körtlar påverkas av flödet av dina chakran och vice versa.  
                                                      
Healingen som förmedlas är kanaliserad Transformativ healing och du kommer att få en introduktion till vad den har för verkan på ditt energisystem och din kropp. Övningar och föreläsning efterföljs av en ca 40 min. lång healingsession.

Välkommen på en lärorik och helande workshop!