ONLINE

Healing the personal and global emotional impact of Corona:
Releasing the Old & anchoring the New


 

DATUM & TID: Lördag 30 maj kl. 12.00-13.30
PLATS: Online i Zoom
PRIS: 333 kr
ÖVRIGT: Du får en inspelning av sessionen med änglamusik till healingdelen. Du kan ta del av sessionen live eller när du vill genom inspelningen.


 

I det här webinaret så kommer du att på svenska få ta del av den information som jag fått från den 7-9 dimensionen om vad som händer på en högre nivå i och med Corona. Det här är ingen plötslig, oväntad händelse - det här har varit planerat och orkestrerat länge som en del i Gaia’s uppstigning. Det som Corona främst har till uppgift att göra är att rensa ut det Gamla. Men vad innebär det? Vad innebär det här skiftet personligen för dig och dina nära och kära? Och hela mänskligheten? Under det här webinaret så får du ta del av den vetskap och förståelse som jag har fått från högre dimensioner. Du får se Corona ur ett högre perspektiv och den högre meningen som utbrottet, och de följder som den utlöst, bär med sig. Du får en djupare förklaring av budskap som jag har fått, så att du kan få en större förståelse för vad detta event har för betydelse för dig personligen, och hur det påverkar andra människor i ditt liv - Nu och i Framtiden. 

Den healing som komer igenom förmedlas av mitt Högre Jag på engelska. Jag samarbetar under den här sessionen främst med de ljusvarelser som anmält sig till detta event, som listas nedan, men jag håller också öppet för andra Christed ET’s och Ljusvarelser att komma igenom, då den deltagande gruppens specifika behov alltid adresseras (innefattar anmälda deltagare, oavsett om du deltar live eller ej).

RENING, REPARATION & UPPDATERING AV DITT ENERGISYSTEM
Healingen startar med att du får en rening, reparation och uppgradering av ditt energisystem, specifikt rening av kollektiva energier och känslor som kommer upp till ytan för att rensas ut just nu och som påverkar dig samt en uppgradering som finns tillgänglig just Nu, för dig som är redo. Denna healing sker i samarbete med din I AM presence, Ärkeängeln Michael, the Board of Kama (Rådet av Karma), Moder Maria och gudinnan Lady Kuan Yin.

BORTTAGNING AV GAMLA ENERGISTRUKTURER & IMPLEMENERING AV NYA
Du kommer att få en borttagning av 3D Matrix orienterade morfiska och morfogenetiska fält, implantat, parasiter, program och automation som inte är av ljuset. Du kommer vidare att få en implementering av de nya Koder och Program av Ljus som har kommit online för att ta negativa strukturers plats och stödja din förankring i 5D och bortom. Du kommer att få en förankring i the Earth Gateway samt en förankring i the Crystalline Grid of Earth och genom denna kontakt ta emot Lemurian Crystalline Light codes genom the Lemurian Seed Crystals. Detta inom the Sacred space of Metatron’s cube. Denna borttagning och implementering sker främst i samarbete med din I AM presence, The Council of Twelve, the Pleiadians, the Arcturians och the Great White Brotherhood Medical team & the Sisterhood of the Rose Medical team, men jag håller också öppet för andra Christed ET’s och Ljusvarelser att komma igenom, då den deltagande gruppens specifika behov alltid adresseras (innefattar alla anmälda deltagare, oavsett om du deltar live eller ej).

Healing sker med intentionen att stödja ditt förlösande av det Gamla och ditt inträde i det Nya - stödja din personliga, spirituella expansion och förankring i  5D och the New Golden Age.
Som alltid sker healing i samarbete med din I AM presence, ditt Högsta ljus.


 

PRAKTISK INFORMATION
Din länk till webinaret får du på din mail den 29 maj. Du får en personlig länk som ger dig tillgång till live-sändningen i Zoom.
Ladda ned Zoom på mobil
Ladda ned Zoom på dator

Alla betalande deltagare får en inspelning av sessionen. 

Anmälan sker på Boka Direkt. Betalning sker till Swish 1234 30 54 62.

Är du helt ny för mig så är du varmt välkommen till min Youtube- kanal där du kan bekanta dig med det sätt jag arbetar på för att förmedla healing från 7-9 dimensionen. En presentation finns under fliken Om Susanna

Varmt välkommen till The New Golden Age!

Namasté, Susanna