twin flame online WORKSHOP
- Hur du kan transformera din twin flame relation -


 

VAR: Webinar i konferensappen Zoom (endast ljud). Inga deltagare kommer att höras, men du kan ställa dina frågor live via chatten. 
NÄR:
Lördag den 4 mqj 2019 kl. 11 - 12.30.
PR
IS: 333 kr inkl. moms. Betalas via Swish eller banköverföring, kvitto fås på mail.
Inga förkunskaper krävs, du kan delta precis som du är.
Anmälan är bindande efter genomförd betalning.


 

I den här workshopen online så kommer du att få ta del av healing av Dig och relationen samt min erfarenhet och mitt perspektiv - som Divine Feminine Twin Flame som varit på den här resan i ett decennium. Jag kommer att ge mitt perspektiv på Twin flame relationen, Twin flame resan och vad den betyder för Dig och ditt liv samt ge dig healingverktyg samt healing som verkligen fungerar för att du ska komma framåt och utvecklas på den här Resan!
Jag har gått i utbildning hos Jill Miller och Rémi Thivierge som står bakom twinflamehealers.com - och min egen Twin flame mission aktiverades under den, vilken delvis är att hjälpa andra Twin flames genom att förmedla de frekvenser och den healing som jag har fått i uppgift att förmedla. 

Detta är en workshop på grundnivå för dig som är ny för mig och den transformativa healing för avancerade själar som jag kanaliserar.

Välkommen till Dig som är redo att ta nästa steg!


 


 

workshopens innehåll

  • Det händer med era kroppar, medvetanden och själar när du och din twin flame möts - och varför.
  • Den själsliga relation vs. relationen i 3D, och hur samspelet mellan dessa utspelar sig i det fysiska/3D.
  • Kommunikation i 3D - do´s and dont´s.
  • Hur Transformativ healing hjälper i specifika situationer  - du får healingverktyg som fungerar (med förutsättning att vägen är fri och det är av högre mening).
  • Healing för Din Inner Goddess/God, Inner Lover, Inner Child etc. (upplösa blockeringar och återställa för att hjälpa unionen).
  • Rensa specifika blockeringar mellan dig och din twin flame - från kollektiva grupper samt olika typer av personliga trauman.
  • Återställa den energimässiga kontakten mellan Dig och Din twin flame.
  • Återställa den energimässiga kontakten mellan dig och Source.


anmälan