Välkommen på chakrahealingkurs på Yogansa

Under sju tillfällen under vårterminen så får du djupgående healing av chakrerna längst din ryggrad för personlig utveckling, balans och inre personlig styrka. 
 

Yogansa, Pipersgatan 26 Stockholm, T-bana Rådhuset
Resterande klasser:
Tredje ögat 5 april kl. 17.30-18.30
Kronchakrat 26 april kl. 17.30 -18.30
Drop in utan förbokning: 250 kr. Anmäl dig i receptionen.


 

beskrivning

Detta är kurs där du får healing av dina chakran för att främja de personliga egenskaper, förmågor samt fysiska healing som är kopplad till varje chakra. Du får healing som rensar ut lågfrekventa energier, expanderar och reparerar dina chakran samt sedan fyller på hela ditt energisystem med balanserande och stärkande energi. Många upplever positiva sensationer i chakrerna och i kroppen under healingen och får spirituella upplevelser i form av intuitiva budskap och insikter kring t.ex. livssituation, från spirituella guider samt healing av fysiska åkommor som migrän eller IBS. Denna healing är interdimensionell och intergalaktisk, vilket innebär en stor individuell bredd i upplevelser och effekter eftersom den kopplar upp dig mot Universum och sker på mycket högnivå.

Vi startar med baschakrat och därefter så healas varje chakra upp till kronchakrat, ett för varje klass. Varje klass har fokus på ett chakra, men dock så är det ju så att hela energisystemet är Ett så även om det är fokus på ett chakra så blandas en del av de andra chakrerna samt övriga energisystemet in i den healing som ges vid varje klass. Den kanaliserade healing som kommer in är anpassad efter gruppen och den energimässiga dynamiken och behovet hos gruppen vid just det tillfället, så varje klass är unik och innefattar Hela dig. Det innebär också att det inte gör något om man missar en klass eller två, du får som deltagare trots det ut mycket av kursen i form av personlig och spirituell utveckling samt ökat välmående.

Det ingår grundning, rening av ditt energifält samt skapande av energiskydd vid varje klass, som över kursens gång tillsammans med healingen expanderar ditt energisystem, ökar ditt energimässiga skydd så du får större förmåga att vara i din egen energi och i ett positivt flöde som därmed ökar din förmåga att hålla Qi och optimal balans.

Det är en meditativ klass och du sitter eller ligger ned under healingen och klassen inleds med en kortare info om det aktuella chakrat, effektiv healing sker sedan under ca. 45 min.

Varmt välkommen!