Den självklara kursen för dig som vill vända din känslighet för energier till en styrka!
 

onlinekurs för dig som är Högkänslig, utmattad, stressad eller som söker spirituell utveckling och balans

Advanced souls: Discovering and learning about Your abilities

Välkommen till en healingkurs online på 6 tillfällen för dig som är t.ex. avancerad själ, högkänslig (HSP), känslig för energier, stressad, har utbrändhetssymptom eller för dig som söker din rätta väg och spirituell utveckling!  Genom kursen får du healing och verktyg som renar, reparerar och stärker ditt energisystem för en större motståndskraft mot negativa energier samt kunskap om dina klara sinnen, din mer utvecklade intuition och hur du utvecklar och utnyttjar dessa till din fördel!
Läs kursbeskrivning.
Mina ord om kursen
Om mig

 

VAR: Online-webinar i konferensappen Zoom (endast ljud). Inga deltagare kommer att höras, men du kan ställa dina frågor live via chatten. Du får en inspelning av alla sessioner.
NÄR: Du kan lyssna på inspelningen när du vill - men vi möts live online:

Söndag 17 mars kl. 11.00-12.30 
Klass 1 - Så vet du att du är en avancerad själ. 
Söndag 31 mars kl. 11.00-12.30 
Klass 2 - Dina sinnesförnimmelser är din guide: lär dig lyssna
Söndag 14 april kl. 11.00-12.30
Klass 3 - Verktyg för att hantera vardagen & frågestund
Söndag 28 april kl. 11.00-12.30 
Klass 4 - SOS: healingverktyg för att hantera intensiva energier
Söndag 12 maj kl. 11.00-12.30 
Klass 5 - Öka positiv energi
Söndag 26 maj kl. 11.00-12.30 
Klass 6 - Dina guider & frågestund

PRIS: 1875 kr inkl. moms. Betalas via Swish eller banköverföring, kvitto fås på mail.

Varje klass innehåller ca 30 min. healing.
Inga förkunskaper krävs, du kan delta precis som du är - nybörjare, nyfiken eller du som vill ha en inspirerande upplevelse.
Anmälan är bindande.


 

Anmälan är öppen till den 3 april 2019. Du får inspelningarna av de två tidigare klasserna. Du kan välja att delta live i följande klasser eller fortsätta att lyssna på inspelningarna i din egen takt. Anmälan är bindande. Har du frågor innan du anmäler dig så är du varmt välkommen att maila mig.

anmälan


kursbeskrivning

Det här är en kurs för dig som vill vända din känslighet för energier till en styrka, och hitta dig själv och din väg mer fullt ut!

Om du är högkänslig, har utmattningssymtom eller är stressad så kan du vara en avancerad själ (en själ som levt många liv) och påverkas då ofta negativt av energier från omgivningen. Det beror på att dina klara sinnen  har börjat aktiveras vilka ger dig extra informationskanaler genom vilka du tar in mer intryck. Att få kunskap, verktyg och healing som hjälper dig att lära känna dig själv, dina förmågor, hur de påverkar ditt sätt att ta in information och energier samt lära dig att rensa dig från andras energier kan göra underverk för ditt välmående, inre styrka och kraft. Under kursen så kommer ditt energisystem att renas, repareras och fyllas på med positiv energi och du kommer att få kunskap och verktyg för en mer glädjefylld vardag där du har större förmåga att stå i din egen kraft och energi utan att påverkas lika negativt av energier i din omgivning. Har du träffat din twin flame så kommer denna kurs att ge dig baskunskaper, healing och healingverktyg som hjälper dig att må bättre och hjälper dig att få kontakt med din twin själ till själ istället för Ego till Ego, vilket harmoniserar er relation.

Kursen innehåller både föreläsningar, övningar och verktyg och varje klass avslutas med kanaliserad healing. Den ger dig både handfasta tips och verktyg för mer välmående varje dag samt en djupare transformation. Kursens tema är empowerment - att hitta mer tillit till sin egna förmåga, sin intuition och att lära sig rena sig och skydda sig själv från energier som tar kraft samt komma i kontakt med och fylla på med positiv energi. De tekniker som kommer att användas är bl.a. reflektionsövningar, affirmationer, andningsövningar och EFT (Emotional Freedom Technique). Healingen sker på engelska och varje klass innehåller energirening utöver healing kopplat till temat för varje klass.

Ämnen som tas upp är bl.a.

 • Den spirituella världen och energisystemet - världsbild och begrepp.
 • Hur utbrändhet, HSP och stress kan vara kopplat till din själ och till spiritualitet.
 • Hur högkänslighet, utmattning och att vara känslig för energier är kopplat till medialitet.
 • Vad klara sinnen och medialitet är samt hur du kan veta vilka förmågor du har.
 • Vad en avancerad själ är.
 • Hur klara sinnen är kopplat till din allt större kontakt med din själ.
 • Hur du hanterar dina klara sinnen och mediala förmågor.
 • Hur du utvecklar dina intuitiva förmågor.
 • Hur en ökad intuitiv förmåga och ökad förmåga att hantera  dessa är kopplat till ökad hälsa och minskad stress.
 • Vad som händer fysiskt och emotionellt när du påbörjat processen med att få allt större kontakt med din själ.
 • Vad energimässiga blockeringar är och var de kommer ifrån.
 • Självkärlek - varför din inre styrka och motståndskraft börjar med självkärlek.

m.m.

Varmt välkommen!
 


mina ord om kursen

Susanna Susanna

"Något som jag verkligen hade behövt när jag inte visste att jag var en avancerad själ, twin flame, clair empathic (s.k. högkänslig) eller medial - och jobbade på kontor, men kände att jag skulle göra nåt annat men jag visste inte vad - det var innehållet i denna kurs! Detta är en kurs för som dig vill vända känslan av att inte ha kontroll över dina känslor, en självbild som grundar sig på att du är “överkänslig” och inte klarar lika mycket intryck eller stress som andra, känner dig begränsad av att inte kunna göra vad du vill när du vill p.g.a. energier, trötthet eller för mycket intryck, känner andras känslor och andras energier utan att kunna avvärja dig, inte känner dig på rätt “plats” jobbmässigt eller relationsmässigt eller känner att din inre värld och din yttre värld på olika sätt inte matchar - antingen att du inte känner dig förstådd eller för att du inte riktigt vågar visa vem du är - och vill öppna upp för ett nytt perspektiv på att ha hög perception, hög intuitiv intelligens, hur du med dessa förmågor processar och tar in information och energier, vilka möjligheter det finns för dig att med enkla verktyg ta del av styrkan med detta istället för att bli överbelastad, få en större positiv förståelse för dina behov, hur du kan få utlopp för din höga intuition och egenskaper och därigenom skapa ett ökat positivt energiflow och samtidigt berika ditt liv. Du kommer också få en förklaring av energisystemet och hur detta är kopplat till din kropp och själ - och därmed kopplat till tankar och känslor. Och få healingverktyg och verktyg från det energispykologiska området för att hantera de intryck som du tar in i ditt energisystem som påverkar tankar, föreställningar och känslor. Du kommer även att få healing som förstärker din förmåga att känna dig balanserad och stärkt mentalt och känslomässigt.  Kursen sker som ett webinar så ni deltagare lyssnar bara, men ni har en chat box så du kan ställa frågor live! Du får tillfällen att ställa dina frågor och känna gemenskap med andra som  upplever och känner likadant! Det här är en kurs för dig som inte bara vill ha hjälp med det kognitiva, utan även det energispykologiska och spirituella för att  ta tag i vad det egentligen handlar om - energi." 
Med ljus och värme, Susanna