Välkommen på chakrahealingkurs, fördjupning, på Yoga gatti i tullinge

Under fyra tillfällen med start 27 april så får du ta del av kunskap om chakrerna, energisystemet och hur du kan arbeta med din energi samt djupgående healing av chakrerna längst din ryggrad för personlig utveckling, balans och inre personlig styrka. 


 

Yoga Gatti, Sadelmakarvägen 8, Tullinge Stockholm
Lördag 27 april, 11 maj, 25 maj samt 15 juni 2019 kl. 10 - 11.30
Hela kursen, 4 sessioner a´1,5 timme, ca 60 min. healing varje klass : 1500 kr 

kursbeskrivning

Detta är kurs där du får healing av dina chakran för att främja de personliga egenskaper, förmågor samt fysiska healing som är kopplad till varje chakra. Du får healing som rensar ut lågfrekventa energier, expanderar och reparerar dina chakran samt sedan fyller på hela ditt energisystem med balanserande och stärkande energi. Många upplever positiva sensationer i chakrerna och i kroppen under healingen och får spirituella upplevelser i form av intuitiva budskap och insikter kring t.ex. livssituation, från spirituella guider samt healing av fysiska åkommor som migrän eller IBS. Denna healing är interdimensionell och intergalaktisk, vilket innebär en stor individuell bredd i upplevelser och effekter eftersom den kopplar upp dig mot Universum och sker på mycket högnivå.


Sessionerna  inleds med en föreläsning om energi och ditt energisystem med utgångspunkt för det aktuella chakrat/chakran och efterföljs av en healingsession då du sitter eller ligger ned, effektiv healing sker under ca. 40-60 min. Vi startar med baschakrat och nästkommande klass har fokus på höftchakrat. Den tredje klassen har fokus på Solar plexus och den fjärde sessionen innafattar Halschakrat, Tredje ögat samt kronchakrat.  Varje klass har fokus på ett eller flera chakran, men dock så är det ju så att hela energisystemet är Ett så även om det finns ett fokus så blandas en del av de andra chakrerna samt övriga energisystemet in i den healing som ges vid varje klass. Den kanaliserade healing som kommer in är anpassad efter gruppen och den energimässiga dynamiken och behovet hos gruppen vid just det tillfället, så varje klass är unik och innefattar Hela dig. 

Det ingår grundning, rening av ditt energifält samt skapande av energiskydd vid varje klass, som över kursens gång tillsammans med den djupgående healingen expanderar ditt energisystem, ökar ditt energimässiga skydd så du får större förmåga att vara i din egen energi och i ett positivt flöde som därmed ökar din förmåga att hålla Qi och optimal balans.
Varmt välkommen!