workshop 24 mars 2019, yoga gatti tullinge

balancing yin & yang

Vill du få en fördjupad förståelse för din inre feminina och manliga energi och få dem i samspel med varandra för ett ökat välmående och hälsa? Då är du välkommen till en transformerande workshop!
 

Under denna workshop så kommer du att få ta del av en föreläsning efterföljt av en healingsession då du liggande eller sittande får ta emot healing samtidigt som du själv kan förstärka effekten genom att visualisera.

En balanserad Yin och Yang- energi är viktigt  för den inre balansen och påverkar hur vi mår både fysiskt och psykisk genom att våra chakran och energiflöden, som Kundalini samt Ida & Pingula, består av både manliga och kvinnliga energiflöden. Balans i dessa flöden påverkar våra organ samt vårt mentala och känslomässiga välmående positivt. Transformativ healing är en form av healing som transformerar specifika blockeringar för att öka ett positivt flöde av energi genom hela kroppen och energisystemet och får ofta en direkt effekt samtidigt som en djup transformation sker, som är varaktig. Workshopen inleds  med en föreläsning som syftar till att ge dig en fördjupad förståelse för Yin och Yang´s betydelse för hälsan samt de energimässiga blockeringar som vi ofta bär på som hindrar denna balans. Du får också en introduktion till transformativ healing och vad den har för verkan på ditt energisystem och dina energiflöden. Denna efterföljs av 75 min. healing för att transformera dessa vanliga blockeringar i energisystemet för att öka flödet av Yin och Yang.

Du som vill ha en helkväll i hälsans tecken är välkommen att  delta på Yin yogan med Rosanna Gatti kl. 16.30-17.45 innan vi startar!
 

Varmt välkommen!


 

Var: Yoga Gatti, Sadelmakarvägen 8, Tullinge Stockholm. Pendeltåg till Tullinge. 10 min. eller buss från stationen.

Datum & Tid:  Söndag 24mars kl. 18.00 - 20.00
Pris:  300 kr. Te och frukt ingår.
Anmälan: på Yoga Gatti´s hemsida under fliken EVENTS. Yin yogan bokar du under fliken KLASSER och kostar 250 kr för dig som inte har terminskort på Yoga Gatti.